Bize de askerlik şubesinden Kasım grubu son olacak, 2010da gidenler uzun dönem olacak dediler... Benim erkek arkadaşım kasımda gidiyor..
benim aşkımda kasımda gidicek valla bende kalkmasını istiyorum açıkçası 15 ay yerine 12 ay bekleyeceğiz bizm için daha iyi...
3 ay 3 aydır 1 gün bile 1 gündür uzun dönemlerinde canı var bu da bize yarayacak.. canı dualarımız ters düştü ama bakalım hayırlısı olsun..
hayır canım o şekilde değil..
4 yıllık mezunlar 12 lise yada 2 yıllık mzunlar 15 diye biliyorum ben...
ama kısa dönem kalkarsa tabi o da..
ama kalkmıcak biliyorum..
kaldıramıcaklar..
burayada yazıyorum işte KAKLMICAK!!!
Üniversite mezunları 12 ay er olarak, diğer ilköğretim lise mezunları 15 ay askerlik yapacak..Sadece yedek subaylık ve kısa dönem askerlik kalkacak...Ama tabi daha yürürlüğe girmedi...Eşleri sevgilileri ve ya akrabaları askerlik yapacaklara şimdiden hayırlı teskereler dilerim...kaydirigubbakcemile3
kalkıyor diye duydummmmm
Yanlışınız var, lise mezunları da 12 ay yapacak yürürlüğe girdiği zaman..
Ben lise mezunları ve 2 yıllık önlisanslıları 15 ay biliyorum canım...Sadece kısa dönem askerlik ve yedek subaylık kalkıyo...Bu kısa dönem ve yedek subay olarak askerlik yapmakta sadece 4 yıllık üniversite mezunlarına tanınan bi ayrıcalıktı..Bu kalkıyo..Artık üniversite mezunlarıda er olarak 12 ay yapacak..Burada lise mezunları ve önlisanslılar için değişen bi şey olmuyo...
Askerlik şubesinden böyle açıklama yapmışlardı bize canım.. Belki yanlış bilgi vermişlerdir.. Bilemem.. Kesinleşince doğrusunu öğreniriz nasılsa a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?