Kısa erkek

Nepp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
323
130
123
Merhaba arkadaşlar belki size cok sacma gelecek bir konuyla karşınızdayım. Umarım cevap yazar bana biraz olsun akıl fikir verirsiniz.
3 senelik bir ilişkim var. Kendimi bildim bileli de bir boy problemım vardı. Aşamıyorum. Benden kısa birine aşık olunca geçti gibi ama arada su üstüne çıkıyor. Şirketteki kızlar etkiledi beni yine başladı takıntım. Benim boyum 170-72 desek onunla aynı boyda gibiyiz ama en basitinden topuklu giyince kazulet gibi oluyorum yanında. Bunu nasıl aşabilirim.

Seviyorsaniz zaten asarsiniz...ama malesef bu tip konularda cevrenin etkisi olabiliyor...bence sizin duygulariniza bagli

Çok topuklu giyme o zaman.Adam hakkaten iyiyse bunu sorun etme,sırf bunun icin ayrılma derim.

Aynı boysa sorun değil bence senden kısa olsaydı sıkıntı olabilir çok fark kötü gorunuyor

Benimde son söz konusu olan beyefendi nin boyu aynen ya bana denk yada benden hafif kısa :)
Ayni düşünceler benim kafamda da var ama şöyle bişey var ortada biz tanıdıklar aracılığıyla tanistirldik. Ve kısa bir zaman hala gerçi pek muhattap olmuyoruz bu sıralar ama bana kendini sevdirmeye çalışsaydı sanırım boy sorun olmaktan çıkardı:)

Sen canim 3 yıllık ilişkiden bahsediyorsun adam seni seviyorsa sen onu seviyorsan boy bahane.... bu zamanda düzgün birini bulmak gercekten cok zor.... ne uzun boylular gördüm hepsi kütük

Seviyor Musunuz sevmiyor musunuz??
En önemli nokta bu..
Sizin boyunuzdayim eşimde benden fazla uzun sayılmaz bu hiçbir zaman benim için problem olmadı..topuklu da giyiyorum babette..
Benim için boyu değil mutlu edebilmesi sevebilmesi,sevmem önemli..
Ha siz takıntılı iseniz 3 sene önce boyu uzar ilerde diye birlikte olmadiniz herhalde..
Bence saçma bir takıntı sizden kısa olsa bile seviyorsaniz bunu takmazdiniz diye düşünüyorum!!
Sevginizi gözden geçirin eğer sevgi varsa bişey yapmanıza gerek kalmadan aşarsiniz..

3 yılın sonunda buna mı takıldınız gerçekten?

3 yıl bunu düşünmek için fazla uzun bir zaman değil mi sizce?
yani kendi adıma benimle aynı boyda ya da benden kısa bir erkekle birlikte olmazdım çünkü kısa boylu erkeklerden hoşlanmıyorum, ama baştan beğenmiş bişeyler hissetmiş ilişkiye başlamışsınız şimdi kısalığı gözünüze batıyorsa başka bişeyler eksik demektir.

İlişkide aşk bitmiş galiba, çünkü 3 sene sonra boy olayına takılmışsınız. Adamın 3 senedir boyu aynıydı o kadar gözünüze batmamış demek ki. Soğuduğunuzu hissediyorsanız ayrılın, çünkü ileride bu daha da gözünüze batacak. Sevdiğiniz insanın boyu, kilosunun falan pek önemi olmaz, zaten ilk gördüğünüzde öyle beğenmiş oluyorsunuz çünkü.

Topuklu giyme canım kızları dinleme ne olmuş yani aynı boydaymissiniz önemli olan aşk sen ondan haber ver bize.

Gerçi zaten ben sevdiğinden de süpelendim çünkü sevseydin eğer diğer kızların doldurursuna kapılıp burada konu acmazdin ama gerçekten çok problem oluyorsa evli değilsin sonuçta ayrilabilirsin en mantıklısı

Cok seviyorsan ,cok guveniyorsan ve ilerde bisiler dusunuyorsan sorun yoktur demek.. Okadar mankenler var sanatcilarin yaninda gokdelen gibi kaliyor.. Ben 1.50 ve esim 5.58 bende topuklu giymiyorum , allahtan sevmiyorumda.. Topuklu giysem bile esimle ayni oluyoruz.. Gelinligim altina bile hafif boyle minak topuk secmistim.. Eşim beni de cocuklarimida taşiyormu tasiyor bin şükür... Allah guc kuvvet vermis esime ,onun özeligi de oymuş demeki

kendilerinden kısa erkeklerle evlenen mankenler var. aşk mevzu ise diğer her şey ayrıntıdır.

Erkekler nasıl uzun boylu manken gibi sevgili istiyorsa kadınlarda isteyebilir.
Ama bunu ilişkiye başlamadan önce iyice tartıp biçmek gerekir, sonradan fiziksel özellikler nedeniyle fikir değiştirmek, ayrılmak saçma olur.

Aslında seviyorum, hemde cok ama sanırım zamanla insanların düşüncelerini umursamaya başladım yada ufaktan işler ciddiye bindi bu şekilde kaçmaya çalışıyorum. Halbuki tam beni tamamlıyor. Neden böyle hissediyorum, 3 sene sonra bir dengesizlik yaşıyorum bilmiyorum. Su da var aslında onun kısa olmasını cok umursamıyorum. Sorun keşke daha kısa olsam demem.

Topuklu giymeyiver

Büyük konuşmayayım ama cücük erkek taa en başından almazdım. 1.80lik 1.90lık adamlar varken cücük erkeğe dönüp bakamam kusura bakmayın kısa boylu erkekler

Bende de aynı durum söz konusu. Benimde aşamadığım zamanlar oluyor ama etrafımdaki uzun erkeklete bakıyorum hayatımı devam ettirebilecegim insanlar değil. O yüzden benim istediğim gibi karakterin olması daha önemli diyorum ve geçiyor

3 sene olmuş daha asamadiysan adama yazık.

Büyük konuşmayayım ama cücük erkek taa en başından almazdım. 1.80lik 1.90lık adamlar varken cücük erkeğe dönüp bakamam kusura bakmayın kısa boylu erkekler

Bence de erkek uzun olunca daha güzel oluyor, rahat sarmalıyor falan ehehe. Bir de ben 1.73'üm eski sevgilim 1.83'tü o bile bazen bana kısa geliyordu, doyumsuz muyum neyim :) Ama konu sahibi en baştan beğenmiş 3 sene sonra boyu şöyle demek bana aşkın bittiği, bunun da bahanesi olacağı izlenimini uyandırdı. Bir tür vicdan rahatlatma, adamın boyu dışında bir problemi yoksa :)

Seven biri böyle bir şeyi takmazdı. İlişkini gözden geçir bence sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…