Topuklu giyme canım kızları dinleme ne olmuş yani aynı boydaymissiniz önemli olan aşk sen ondan haber ver bize.Merhaba arkadaşlar belki size cok sacma gelecek bir konuyla karşınızdayım. Umarım cevap yazar bana biraz olsun akıl fikir verirsiniz.
3 senelik bir ilişkim var. Kendimi bildim bileli de bir boy problemım vardı. Aşamıyorum. Benden kısa birine aşık olunca geçti gibi ama arada su üstüne çıkıyor. Şirketteki kızlar etkiledi beni yine başladı takıntım. Benim boyum 170-72 desek onunla aynı boyda gibiyiz ama en basitinden topuklu giyince kazulet gibi oluyorum yanında. Bunu nasıl aşabilirim.
Topuklu giymeyiverMerhaba arkadaşlar belki size cok sacma gelecek bir konuyla karşınızdayım. Umarım cevap yazar bana biraz olsun akıl fikir verirsiniz.
3 senelik bir ilişkim var. Kendimi bildim bileli de bir boy problemım vardı. Aşamıyorum. Benden kısa birine aşık olunca geçti gibi ama arada su üstüne çıkıyor. Şirketteki kızlar etkiledi beni yine başladı takıntım. Benim boyum 170-72 desek onunla aynı boyda gibiyiz ama en basitinden topuklu giyince kazulet gibi oluyorum yanında. Bunu nasıl aşabilirim.
Büyük konuşmayayım ama cücük erkek taa en başından almazdım. 1.80lik 1.90lık adamlar varken cücük erkeğe dönüp bakamam kusura bakmayın kısa boylu erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?