Kısa Filmler.. (Paylaşım Alanı)

Böyle bir konu açılmış olmasına çok sevindim gerçekten. Kısa filmler uzun metrajlı filmlerden daha çok şey anlatıyor benim için. Arşivimi biraz kurcalayıp bende beğendiğim kısa filmleri paylaşacağım. Paylaşım yapan arkadaşlara da derin teşekkürler. İzleyemediklerimi izleme fırsatı oluşturdukları için.(:

Kısa filmlerle ilgili bir başlık arıyordum. pat diye karşıma çıktı. :) Bi kaçını izledim. Vaktim olsa da tümüne bakabilsem keşke...

Paylaşımda bulunanlara teşekkürler...

bazıları değil çoğu açılmıyor.verilen linkler ölmüş.izlediklerim;
father and daughter-canım benim ölene kadar yılmadan bekledi babasını...
sebastian woods-ağladım valla
ahtapotlar-çok tatlılardı
magic box-ha ahaahaaa haaa
adamın bilgisayarla mücadelesi-en sonuna bittim
vincent-hayal gücü süper aslında
kiwi:43: :43::43:
kendinden 91 cm uzaklaşmış adam-çok ilginçti sürükleyiciydi.
alma-bu da ilginçti,hiç öyle bişey beklememiştim.

Bu topiği unutmuşum. Ayrı ayrı topicler açıyordum.. Buradan devam edeyim bende...

[video=youtube;H-xqoRqRwW8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H-xqoRqRwW8[/video]

Son düzenleme:
Lights out 2:42 saniyelik korku filmi ama 3,5 attırdı ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ılk kısa film benden qelsin.. Tim Burton sevenlere,

voncent.jpg

VINCENT

Yönetmen : Tim Burton
Senaryo : Tim Burton
Seslendirme: Vincent Price

ÖZET

Tim Burton imzalı bu kısa metraj animasyonda Vincent Malloy adinda 7 yasindaki bir çocuğun kendini Edgar Allen Poe kitaplarının değişmez kahramanı Vincent Price'la ozdeslestirmesi ve hayali ''karanlık dünyasında'' yaşadıklarını anlatılıyor.Bu kısa filmin bir diğer özelliği de Tim Burton'ın ilk filmi olması.1982 yapımı bu filmin her karesinde Tim Burton'un gümbür gümbür ''ben geliyorum'' dediğini göreceksiniz.Tadını çıkarın.

ızlemek için Buyrunuz :)

[vimeo]3118974[/vimeo]
süper! bayılıyorum vincent'e

ılk kısa film benden qelsin.. Tim Burton sevenlere,

voncent.jpg

VINCENT

Yönetmen : Tim Burton
Senaryo : Tim Burton
Seslendirme: Vincent Price

ÖZET

Tim Burton imzalı bu kısa metraj animasyonda Vincent Malloy adinda 7 yasindaki bir çocuğun kendini Edgar Allen Poe kitaplarının değişmez kahramanı Vincent Price'la ozdeslestirmesi ve hayali ''karanlık dünyasında'' yaşadıklarını anlatılıyor.Bu kısa filmin bir diğer özelliği de Tim Burton'ın ilk filmi olması.1982 yapımı bu filmin her karesinde Tim Burton'un gümbür gümbür ''ben geliyorum'' dediğini göreceksiniz.Tadını çıkarın.

ızlemek için Buyrunuz :)

[vimeo]3118974[/vimeo]
Bayılırım vincent'a :) Ah tim Burton ahhhh nasıl bir kafan var senin.

Aya Seyahat – Le voyage dans la lune (1902)

Hugo filminde geçen sinema filminin ilk örneklerinden olan Georges Méliès'in meşhur kısa filmi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X