Kisa öpüsmelerim oldu cok pismanim.

g7ul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
334
217
103
30
Mrb arkadaslar 18 yaşından bugune kdar hep internete cok bagimliydim ve bilirsiniz ki lise zamanlari ve 18 yas cok tehlikeli yaşlardi ve ben ilk sevgilide denmez ne bilim oyle biri sevsin hoslansin istiyrdm cunku butun arkdslrmin sevgli vardi cahildim tabi o siralar ve cok sacma arkdslklar kurdum ve Allahtan o cahillikle cok kötu bsy yapmadim ama nasil desem el el tutusma ve gercektn bna inanin kücuk opusmeler gecti ve ben bunu hep aşk saniyrdm her tanistgm kisi bni kisa olrk opup gttktn sonra birakiyordu grcktn inanin aslnda erkklere oyle bir duskunlugum yoktu arkdslarima ozendim ve hep kisacik iliskiler oldu ve sadece kisa opmeler gecti zaten ben oyle cok konusmayan birisym haliyle bni kandirmalari cok kolay oluyordu nolur kizmyn bna ama smdiye kdar 23 yasndym 7 kisiyle knusmusm ama oyle sehvetli hic birsey yasamadim ve cok pismnim kutu kutu psikolog haplari kullaniyorum evden disari cikmiyorum isim vardi bunlri takinti yptim ve ciktim bnim artik hic gücum kalmafigina inanıyorum nmazimda biriyim bazen kendimi ölduresim geliyor sen boyle bir kiz dgldin niye boyle sacma insnlrn hayatina girmesine izin verdin diye simdi ise kimsenn yüzüne dahi bakamıyorum kalbim sksyr nereye gtsem gunahlarim aklimda ve azap yasiyor gibiyim niye boyleyim namaz kiliyorum kuran okuyorum yine ayni hic gecmiyor ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum..nereye elime atsam bir ise baslasam kendimi guclu hussedemuyorum yemek dahi yiyemiyorum ne olck bnim bu halim..

kısa olduğu için böylesin uzun olsaydı bu psikolojide olmazdın. töbe yaaa... yahu genç kızsın elbette olacak böyle ufak flörtler. neyi dert ediyorsun ki?
namaz kılan öpüşmez diye kural mı var?
her şeye dini alet etmekten bıkmadınız gitti...

işte yanlış aile yapısı ve yanlış din eğitiminin sonuçları. 2 öpüştü diye kendini haplara vurarak hayatını mahveden bir genç kız. yazık yazık.. kızlarımıza ne zaman cinselliğin de doğal bir şey olduğunu anlatacağız. cıs, aman günah, tü kaka diyerek yarardan çok zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz...

Sesli harfleri kullanın.
Psikolog hapları nedir merak ettim.
Bir de abartmayın bu ne ya.

Bu artık takıntılı bir hal almış belli ki. İlaçlarınızı kullanmaya devam edin fakat sadece ilaçla çözemezsiniz bu durumu. Düzenli terapiler gerekir. Neden bu denli suçluluk duyuyorsunuz ve neden insan doğasını kabul edemiyorsunuz? Bunların üzerinde çalışılması lazım.

Arkadaslar bu durumlari normal karsilayan insanlar ne kadar hakliysa bu yasamaktan memnun olmayip vicdan azabi duyanlarda o kadar doğal ve haklilar. Herseye normaldir normaldir yobazlik yapma cağdas ol deyip gecistiremezsiniz..
Konu sahibi belliki yasam tarzina pek uygun olmayan hareketler bunlar. Elbette bu yaptigin ve hicbir yaptigin sey intihar etmeni gerektiremes. Hicbirsey geridonulemeyecek kadar kotu degildir. Zaten yaptigin seyin yanlis olduguna kanaat getirip kendini frenlemissin. Bu saatten sonra gonul rahatligiyla hayatina devam et.

Bu kadar pişmansan tövbe edersin ve bir daha yapmazsın.
“Ne olursan ol yine de gel”
Allah bağışlayandır, onun merhametinden daha büyük günahının olduğunu mu düşünüyorsun?

Neyse bunları dipnot olarak yazdım.
Ama 23 yaşında ki bir genç kız derdini böyle karmakarışık anlatıyorsa kafası da bir o kadar karışıktır.

Hayata karış ve kendini geliştir lütfen. Gerisi seninle Allah arasında.

Öğretilen insan doğası değilki öğreti kadınların bütün duygu ve düşüncelerinin dizginlenmesi terbiye edilmesi yönünde

Allah razi olsun cevap verenlerden evet takinti yaptim galiba surekli gecmisi irdeleyip duruyorum ama gercktn psiklojm iyi degil tedavi görüyorum doktor bna herseyi anlat dedi cinsellik mi dedi hayir asla dedim ama kısa seyler ve sacma insanlari takinti yapıyorum dedim ve tedavim sürüyor yazdan beri boyleyim ve hic bsyden zevk almıyorum çalışıyordum isten dahi ciktim siz düsunun.

Üzülme lütfen
Ne günahkar insanlar var
Şuan kaç yalındasın

Biraz rahatla belki de öpüştükten sonra ayrılmaları senin bilinç altında kendinde eksiklik duymana sebep olmuştur yıllar içinde de neden böyle saçma şeyler yaşadım onlara neden bu fırsatı verdim diye kendini suçlar hale geldin bi ara bende de olmuştu bu bunalım namaza yöneldim en iyi terapi namaz buna çok iyi şahit oldum. Sende takma kafana bunlar kötü birşey yapmamışsin sonuçta.

Sen bir insan mi öldürdun?
Sen bir hayvanin canini mi yaktin?
Sen bir insanin malina, namusuna zararmi verdin?
Hayir hayir hayir hayir hayir hayir
Dünyada bu kadar kötu insanlar varken
Senin (kendi hayat tarzina göre) cahilce gördüğun ve kafandan atamagin yanlislar inan ki ufacik bir ayrinti.
Sana göre yanlismis ama gecmiste kalmis tecrube etmissin ve yasam tarzini yön vermissin bundan sonrasi icin onune bakarsin olur biter.
Bak bir daha 23 olma sansin yok! Birak haplari bunalimlari guzel yaslarin tadini cikaar lutfenn.
Önce beyninde bitir sonra belki tedaviye bile ihtiyacin kalmaz hayata kariss....

Evet bende namaz kiliyorum dua okuyorum ve hep cok guzel rüyalar göruyorum ama bir yandanda seytan sen gunahkarsin hic bsye hakkin yok masum olsan o kdar kisiyle mi konuşurdun falan diyor hep ve biliyorum vesvese ama cok korkuyorum çünkü bunalimdayim gbi bsy sonra burdaki hikayeleri okuyorum bazen yinede Allahin sevdigi kulusun ki hidayet nasip etmis cok cok daha kötü seyler yapmadan ama ertesi gun kalkıyorum yine aynıyım

Evet sizi anlıyorum, maalesef takıntılarımız bu şekilde hayatımızı sekteye uğratabiliyor. Bu takıntınız sizi gerçeklikten koparmış ve sadece ilaç kullanarak bu durumu çözmeniz zor. Eğer durumunuz müsaitse terapi alın, öyle bir şansınız yoksa da kendine yardım kitaplarından faydalanmaya çalışın. Bir çok psikoloğun önerdiği bir kitap var: David Burns:iyi hissetmek. Bu kitabı alın okuyun.

Cevapladiginiz icin cok sagolun inaninki hic kimseye zararim yok bnde istemiyorum böyle olmami ama galiba cok takintiliyim ve seytan pesimi hic birakmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…