kısa sürede tanışmayla yapılan evlilikler

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar kısa sürede tanışıp evlenen insanlar görüyorum da 3 ayda 5 ayda tanışıp aşık olup evlendik diyolar senelerdir bir ilişki içerisinde olan biri olarak soruyorum bunun sırrı nedir yav:1shok:

bende çok merak ediyorum sanırım biraz şansla ilgili kimisi bir ayda tAnışıp evlenir mutluu olur kimisi 7 yıldır çıktığıyla evlenir ama hiç tanıyamadığını farkeder...

Sanırım bende bu kategorıye gırenlerdenım
Aslında yıllarca suren bır ask hıkayesının ardından evlenmeyı daha cok hayal etmıstım.
Ama olmadı, na'palım ):

Ben esımle tanıstıgım gun yurt dısına gıtmıstım.
Yaklasık 2 ay sadece msn den gorustuk ve o zaman zarfı ıcınde evlenmeye karar verdık.
2 ay sonrada tatıle geldıgımde nısanlandık.
Yanı nısanlandıgımızda belkıde sadece 3 kez gorusmustuk

Sırrı?
Esımın asırı derecede ısrarcı olusuydu sadece
Ne aılem ıstemıstı bu kadar erken karar vermemı,
ne de ben delı gıbı asık olmustum.
Fakat etkılenmıstım elbette, oyle bır etkıydı kı,
Hedeflerım ve hayallerım vardı,
bırakıp geldım hepsını!

Cogu zaman 'ıyı kı yapmısım' dıyorum fakat,
tabıı evlenmeseydım, hedeflerıme ulasabılır mıydım dıye merak etmıyor da degılım.

ben 8 aylık bi ilişki sonrasında nişanlandım bi 8 ay sonrasındada evlendim..çevremdekilere görede bana görede erken verilmiş bi karardı ama sanki hipnozluydum şu anki aklım olsa o zamanlar kafama taktığım zamanla geçer dediğim şeylerin bana ne denli zor yıllar yaşatacağını bilseydim gerçekten evlenmezdim..

Ben de eşimle 5 ay içinde evlendim.
Ayrı şehirlerdeydik çok sık yüzyüze görüşemedikte.
Öncesinde 7 senelik bir tanışmışlığımız vardı ama, normal arkadaş adı altında.
Sürekli iletişim içinde değildik yani.
Şans işi bu, çok uzun süre görüşürsünüz ama evlenince mutlu olamazsınız,
az süre de görüşürsünüz ama mutlu olursunuz ya da tam tersi.
Ama sanırım sizin sıkıntınız uzun bir ilişkinin nasıl evliliğe taşınacağı.
Şartlarınız mı uygun değil, karşı taraf mı evlenmek istemiyor?
Neyi beklediğinizi çok anlayamadım.

Ben de o kategoride olduğumu söyleyebilirim.
Eşimle tanıştıktan birkaç hafta sonra evlenme kararı aldık, yani evlenme teklif etti ama ilk tanıştığımız gün teklif etseydi de kabul ederdim. Çok etkilenmiştim. Martta tanıştık, nisanda aileler bir araya geldi, temmuzda nişanlandık. Bir yıl sonra da evlendik. Hayatımda aldığım en doğru karar. Asla pişman olmadım, aklımda en ufak bir soru işareti bile olmadı.
Bu biraz kader, kısmetle alakalı sanırım.
Bir de uzun süre flörtte her şey tüketilmiş oluyor sanırım.
Kısa sürede evlenince her şeyi evli olarak yaşamış oluyorsun.

bende eşimle 1 ay içinde evlenme kararı alıp nişanlandık 7 ay sonra falanda
evlendik
ben bu işlerin kader kısmet
olduğuna inanıyorumm
kaderimzde varsa bir şekilll
oluyor evliliklerimiz.

Bende eşimle tanıştım 2 ay sonra nişanlandım,1 sene sonra evlendim.
Erken alınmış bir karar olsada,önemli olan şuan pişman olmayışım..
Allah*ta kimseyi pişman ettirmesin ...

Erken ya da geç herkese mutluluklar diliyorum ...
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bende eşimle çalıştığım iş yerinde tanıştım. O ilk tanışmamızda benden hoşlandığını dile getirdiğinde ben onu terslemiştim... Ama o hiç vazgeçmedi ve 1,5 ay sonra sözlendik 6 ay sonrada evlendik... Şimdi 3 yıllımız bitecek hayırlısıyla ve 11,5 aylık bi kızımız var.. Arada her evlilikte olduğu gibi tartışmlarımız olsada Allah'a şükür mutluyuz ve birbirimizi mutlu etmek için çabalıyoruz. İşin sırrı mı bilmiyorum ama herşeyi flört veya nişan döneminde yaşayıp bitirmedik.. Birbirimize çok saygılıyız. Ağzımızdan en basitinden DELİ kelimesi bile çıkmadı Hem aşk vardı hemde mantık, öyle aşktan kör olmuş gözlerle evlenmedik.. Darısı tüm isteyenlerin başına

dogru insani bulduktan sonra bence sorun yok
iliskiler uzadikca lackalasabiliyor malesef
yarim sene yeterli olabilir bence bir evlilik icin
3 ayda az geldi simdi sonucta öylede böyllede
sans meselesi bir insanin asil karekterini
ancak ayni eve girdikten sonra anliyorsun bence

hem böyle yıldırım aşkı yaşayıp evlenmek isterim. zaten başka şekli de kalmadı yaş kemale erdi yıllar süren ilişkilerle zaman kaybetmek istemiyorum..

İnşallah böyle umulmadık bi anda evleniveririmopuyorumnanaktan

bende eşimle bikaç ay içinde evlendim..2007 mayısında nişanlandık aynı sene ağustostada evlendik..şimdi düşünüyorumda herşey çok çabuk oldu..ama iyide oldu :asigim: :asigim:

:)) En güzelide bu işte

iyide olmuş
diyebilmek

Benci çiftler en az altı ay nişanlı kalmalı. Çünkü nişanlanınca erkekler işi garantiye aldıklarını düşünerek asıl karakterleri o zaman ortaya çıkabiliyor. Kimileri çok değişirken kimileri de olduğu gibi kalıyor. Gerçek yüzünü tanımak için ennn az altı ay nişanlılık süreci derim...

bende 2 - 2,5 ay içide tanıştım ve nısan falan olmadan dırek evlendım...
esım hemen evlenmek ıstedı..bu sure daha da az olacaktı ama hazırlık ıcın aılem bıraz daha sureyı uzun tutmamızı ıstemısti..allaha sukur ıyıkı de evlenmısım..cok mutluyum.

ben evlendim ama pişmanım önce iyi yönlerini gösteriyorlar.ama evlenince iş değişiyor.çocukta olunca köleden farkın kalmıyor.sevgi kalmıyor zamanla.sonra onu hiç tanımamışım diyorsun.kısacası tanımadan evlenmek bence insanın kendisine zarar kumar gibi.kendini riske atmaya hiç gerek yok.benden sölemesi.

ama şöylede bişey var..uzun süre flört edip evlenen sonundada mutsuz olan insanlarıda gördüm..bence ister 2ayda tanışıp evlenilsin ister 5senede tanışıp evlenilsin yürümiycek evlilik zaten yürümüyo..birazda şans işi gibi geliyo bana CADIARZU

Bir adamı çok kısa sürede farklı ortamlarda ve farklı konumlarda görme şansınız olduysa, azcık da aşktan gözü kör olmayan, gözlem gücü iyi birisiyseniz, bence de zamanın çok bir önemi yok. Ben eşimle 1 aylıkken de biz herhalde evleniriz diyordum içimden, 8 sene beraber olduk, 8. senenin sonunda da evlendik.Değişen birşey olmadı yani aslında. Sadece zaman uzadığı için, aşkın etkisiyle değil de, sevginin etkisiyle evlenilmiş olduğu için kişi verdiği karardan daha emin olabiliyor.

kızlar kısa sürede tanışıp evlenen insanlar görüyorum da 3 ayda 5 ayda tanışıp aşık olup evlendik diyolar senelerdir bir ilişki içerisinde olan biri olarak soruyorum bunun sırrı nedir yav:1shok:

maddi, manevi hazırlıkla alakalışutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…