Doğuma Hazırlık Kısa ve sevimli kız ismi arıyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizimde kızımız olucak ve bizde kısa bi isim istiyoduk. onun için adını nil koymaya karar verdik. hem anlamı güzel hemde kuranda geçiyo. onun için nil koyucaz mesela.

Arkadaşlar kısa ve sevimli kız isimleri arıyorum.

Son zamanlarda anlamları uydurma isimler çıktı. Bilinmedik bir isim arayışında değilim açıkçası. Sadece kısa ve söylenişi sevimli olsun istiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:16::16::16::16::16::54::54::16:

benim prensesimin ismi ece ve ben çok yakıştırıyorum kızıma..kısa ve söylenişi gayet sevimli :)))
aklıma gelen diğer isimse Güz (sonbahar) bunları düşünebilirsin :)

Teşekkürler arkadaşlar. Eğer değişmezse kararımız :D Naz isminde karar kıldık.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize İnşallah...

kızlar bence bebişlere isim koyarken ismin güzelliğinin yanısıra, yıldıznameye uyumunu da araştırın derim. bunu çok eskiler bilir kur'andan bakılıyormuş, şimdilerde isim analizi filan bi sürü sey cıktı ama bu yıldızname kişinin bütün hayatını etkileyen bir durum, benim kuzenim kızının ismini bu işi bilen bir hocaya danışarak koymuştu ben çok fazla inanıyorum böyle seylere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler arkadaşlar. Eğer değişmezse kararımız :D Naz isminde karar kıldık.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize İnşallah...
" naz" güzel isim ama çok Nazlı olmasın sonra.( İsimlerin anlamlarını kişilere yüklediklerini okumuştum bir yerde)
Bende "Eda" ismini öneriyorum:)))

Son düzenleme:
" naz" güzel isim ama çok Nazlı olmasın sonra.( İsimlerin anlamlarını kişilere yüklediklerini okumuştum bir yerde)
Bende "Eda" ismini öneriyorum:)))

Teşekkür ederim cnm:54: Nazlı olsun zaten bütün kız çocukları işveli cilveli nazlı oluyorlar çokkk tatlı:16::16::16::16:

Ben isimlerin anlamlarının kişiliği etkilediğini düşünmüyorum cnm. Çünkü çevremde ne kadar zeki varsa hepsi çok tembeldi, tanıdığım bütün betüller isimlerin anlamı bakire olmasına rağmen gayet rahat tiplerdi, Mesela fatma isminin anlamı sütten kesilmiş demek. ....vb.

Kısaca bazı isimlerin anlamı güzel fakat taşıyan kişiyle alakası yok!, bazı isimler sadece kuranda geçiyor diye ya da dini isim olarak konuluyor fakat anlamı komik Fatma ismi gibi, bazı isimler de konulduğu kişiye öyle yakışıyor ki, isim kişiyi değil, kişi ismi güzelleştiriyor :))

Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ki koyduğumuz isimleri evlatlarımız güzelleştirsin :16::16::16::54::54::54:

benimde 3 yasında bi kızım var ismi SUEDA çok severek koyduk anlamı da dosdoğru,temizlenmiş olan demek..

2 ay sonra bir kızım olacak ama ben de halen karar vermiş değilim.

Zeynep, Yağmur, Öykü arasında kaldık...

İsmim Canan utanmasam kızıma da bu ismi koyacağım. Herkese de öneririm. Gönülden sevilen kadın, sevgili demek. Ayrıca tasavvuf edebiyatında Allah aşkı için kullanılıyor. Söylenişi de güzel, hele sevdiğiniz bir erkek söylerse: Cananıımmm... :D

Sağlıkla gelsin bebiş..

2 ay sonra bir kızım olacak ama ben de halen karar vermiş değilim.

Zeynep, Yağmur, Öykü arasında kaldık...

İsmim Canan utanmasam kızıma da bu ismi koyacağım. Herkese de öneririm. Gönülden sevilen kadın, sevgili demek. Ayrıca tasavvuf edebiyatında Allah aşkı için kullanılıyor. Söylenişi de güzel, hele sevdiğiniz bir erkek söylerse: Cananıımmm... :D

Sağlıkla gelsin bebiş..

Senin ismin Canan'sa, kizinin ismi Yaren olsun. :130:

Senin seçtigin isimlerden Yagmur güzel.. Zeynep ismi baydi artik.

seçtiğin isimlerden yağmur u beğendim, gerçekten zeynep ve öykü çok fazla var, yağmur da fazla ama yine de öykü ve zeynep e göre daha az duyuyorum

ebrarda güzel

189. Gün
27. Hafta 0. Gün
20 Şubat 2013
Bebeğiniz son 7 gün içinde 13 mm büyüdü. Bebeğiniz büyüdükçe nefes darlığınız artacaktır. Büyüyen rahminiz diyaframınız üzerine baskı yaparken, ciğerlerinizi hava ile doldurmanız ve nefes alıp vermeniz zorlaşacaktır.

Back
X