Doğuma Hazırlık Kısa ve sevimli kız ismi arıyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar hepsi çok güzel isimler teşekkür ederim...

Lakin şöyle bir durum var daha önce söylediğim gibi kalabalık bir sülaleyiz ve çoğu kız: burçin, ebru, banu, duru, çağla, ela, eylül, ece, beren, ceren, güneş, deniz, lara, asya, irem, öykü, canan, gizem, seren, ırmak, yaren, elif bu isimlerin hepsi akrabam :D (daha yazmadıklarım var :D ) Bu yüzden bunlardan birini koyamam.

Şimdilik Naz gibi görünüyor, Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bebişimi İnşallah :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar kısa ve sevimli kız isimleri arıyorum.

Son zamanlarda anlamları uydurma isimler çıktı. Bilinmedik bir isim arayışında değilim açıkçası. Sadece kısa ve söylenişi sevimli olsun istiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:16::16::16::16::16::54::54::16:

Doğa.. son zamanlarda insanların görmeye hasret kaldığı, tatlı bir isim ..

bende çok zorlanmıştım bu konuda ama hiç duyulmamış olacak diye saçma sapan bir isim koymayacağım kesindi bende iki isimli biriyim ve birini hiç kullanmıyorum yakın çevrem hariç kimse bilmez zaten, o yüzden tek isim olacak diyordum,aradık taradık ve inşallah bereketli bir kız olsun dedik , NİL olmasına karar verdik :)

nil kesinlikle çok severim eşim pek istemiyor çocuğa vereceğimiz ismin manevi anlamı olsun istiyor sanırım bizim bebeğimizin ismi zehra olacak

29 haftalık hamileyim ve kızım olucak.
Aklımda 2 isim vardı AMELYA VE NİDANUR Aile oyy birliğiyle Amelya ismini tercih ettik
Nidanur ismi de anlamlı ve dile yakışan bir isim.

Merhaba,

Amelya ismi kulağa çok hoş gelen bir isim, benim de çok hoşuma gitmiştir. Ancak anlamı konusunda tam bir bilgiye ulaşamadım. Anlamı nedir acaba?

ben kızıma Berre koyucam ama eğer kendi ismim olmasa Nur koyardım. birde Nil çok hoşuma gidiyor..

Benim de nasip olrsa kızım olacak adını İLKE koymayı planlıyorum.Şu ana kadar tanıdığım tüm İLKE'ler çalışkan başarılı ve hanımefendi.Umarım benim kızım da öyle olur.

Back
X