Kizlar merhaba konuyu şipşak anlatıyorum.esim 2 aydır ıssız malesef is arayışında borç harç ilerliyoruz. Bunu bilen esimin kardeşi bize kalmaya geldi..sehirdisindan. şuan harcayacak paramız yok kendimize gore bazen yemek bile yapmıyorum alıştırmalık yiyoruz aperatif biseyler .masraf olmasın vs diye..ama eve biri gelince aynısını yapamıyoruz.hadi yemek hazırla hergun bi sürü masraf. Hazirlmassak ayıp mi olur endişesi ama borç artık dayandı. Hâlâ is yok olumlu dönüş de yok henüz bir yerden ..benim ailem gelmiyor, gelirse de mutlaka annem babam dolabını doldurup geliyorlar en çok bizi düşünerek hareket ediyorlar ,zorluk vermemeye çalışıyorlar.
Yani bu düşüncesizlik değil mi.. 32 yaşında kendisi şuan çalışmıyor .ama bizim de durumumuz tatile gelinecek ev durumu değil hani. Telefonda konuştuğumuzda da söyledim kac kere çok üzgünüm borç çok, is yok hala diye..Bu umursamazlık değil mi. Hani gelirsin de bizi de düşünürsün bebekli bir ev ,zorluk olmasın der bi kaç parça bisey de sen alırsın değil mi ..O da yok...
Sinirim bozuk
Yani bu düşüncesizlik değil mi.. 32 yaşında kendisi şuan çalışmıyor .ama bizim de durumumuz tatile gelinecek ev durumu değil hani. Telefonda konuştuğumuzda da söyledim kac kere çok üzgünüm borç çok, is yok hala diye..Bu umursamazlık değil mi. Hani gelirsin de bizi de düşünürsün bebekli bir ev ,zorluk olmasın der bi kaç parça bisey de sen alırsın değil mi ..O da yok...
Sinirim bozuk