- 30 Mayıs 2015
- 5.091
- 12.416
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük bebeginiz varmış, emiyrsa sizin beslenmeniz, emmiyorsa bu bebegin mamasi var,Esimin planı şu abisinin hali yikama yeri var oraya gelsin çalışsın yanımızda dedi..son çare bu .yol 2 saat uzaklıkta ve kendi işi değil diye hala olumlu dönüş bekliyor
Ay ne misafiri Allahinizi severseniz?!Bizim kültürde gerekirse sen ac yatarsın misafir yeterki doysun mantığı ama bi yere kadar misafirlik de yani,, bir de böyle yaptıkça karşı taraf hiç umdu olmuyor daha da yayılıyor onu farkettik
Deniz mi yok artık ya direkt bozsanıza açık açık söyleyin terbiyesizlik resmenVar ve umurlarinda değil, aslinda ben evimden kimzeyi kotu agirlayarak yada bu sekilde zor durumda kalarak agirlamak istemem, ben degil sadece kimse istemez .
bazen kendimi ne kadar kötü insanım bisey olmaz idare et falan diyorum içimden ama karşı tarafın umursamaigi beni benden alıyor.
tatile geldi tabiki de. Denize nereye gidelim vs diyor.ama açık açık soylicem o kadar paramız yok diye .en azindan bi isten hayirli haber alalom gideriz elbet ama suan masraf yapacak gobi degiliz dicem.
Bu is olacak gibi değil.esim de para yok demiyor ha bire borçlanıyor..
Yok hatta yanında işle ilgili mevzuyu konuusyirlar moralim bozuk vs diyor. Param yok vs diyor kac kere. Karşı taraf anlayissiz .makarna koysam hergun olsun der bisey demezler.Yuh diyorum
Bence eşiniz sizden habersiz farklı konuşuyor onunla
Yoksa insan anlar yani durmaz bilemedim
Sen de iş başvurusu yap, hangimiz önce bulursa o çalışsın, diğeri bebeğe baksınBebekten dolayı şuan bende çalışamıyorum
Yok hatta yanında işle ilgili mevzuyu konuusyirlar moralim bozuk vs diyor. Param yok vs diyor kac kere. Karşı taraf anlayissiz .makarna koysam hergun olsun der bisey demezler.
Ekmeğin içine koy kaşarı ,yap çayı ver ellerine sen değil onlar dertlensin.....Kizlar merhaba konuyu şipşak anlatıyorum.esim 2 aydır ıssız malesef is arayışında borç harç ilerliyoruz. Bunu bilen esimin kardeşi bize kalmaya geldi..sehirdisindan. şuan harcayacak paramız yok kendimize gore bazen yemek bile yapmıyorum alıştırmalık yiyoruz aperatif biseyler .masraf olmasın vs diye..ama eve biri gelince aynısını yapamıyoruz.hadi yemek hazırla hergun bi sürü masraf. Hazirlmassak ayıp mi olur endişesi ama borç artık dayandı. Hâlâ is yok olumlu dönüş de yok henüz bir yerden ..benim ailem gelmiyor, gelirse de mutlaka annem babam dolabını doldurup geliyorlar en çok bizi düşünerek hareket ediyorlar ,zorluk vermemeye çalışıyorlar.
Yani bu düşüncesizlik değil mi.. 32 yaşında kendisi şuan çalışmıyor .ama bizim de durumumuz tatile gelinecek ev durumu değil hani. Telefonda konuştuğumuzda da söyledim kac kere çok üzgünüm borç çok, is yok hala diye..Bu umursamazlık değil mi. Hani gelirsin de bizi de düşünürsün bebekli bir ev ,zorluk olmasın der bi kaç parça bisey de sen alırsın değil mi ..O da yok...
Sinirim bozuk
Her gün makarna yap ikisi de anlasın durumu.