- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Gün içinde de ihmal ediyor bende akşam gelince surat yapmaktan kendimi alamıyorum.
Şu yazdıklarınızdan fazla beklentiniz olduğunu çıkardım ben. Yoğun çalışan bir insan neden gün içinde sizinle ilgilensin?Selam arkadaşlar nasılsınız? Bu ara evde olduğum için eşime biraz sardım. Sardım dediğim biraz ilgi sevgi görmek.. O da işi stresli. Ama kendini iyice işine verdi. Varsa yoksa iş. Hafta sonu bile iş iş iş. Gün içinde de ihmal ediyor bende akşam gelince surat yapmaktan kendimi alamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Bazen sinirlenip söyleniyorum.. Alttan alsam belki olur ama sinirlenince zor benim için.. Bu duyarsızlığa alttan almakta istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Bir kere arayıp ne yaptın diye sorabilirburayı açar mısınız
yani gün içinde ne yapıyor da sizi ihmal ediyor
ne yaparsa ihmal etmemiş olacak
cidden merak ettim
iş saatinde sizi ihmal etmemek için nasıl bir davranış sergilemeli
İlgilenme dediğim dışarı çıkmanfln değil ki.. İşten gergin geliyor bunu da yansıtıyor eve. Normal bir sohbet edilmiyorŞu yazdıklarınızdan fazla beklentiniz olduğunu çıkardım ben. Yoğun çalışan bir insan neden gün içinde sizinle ilgilensin?
Aynen öyle aynen..Sizin konularınızı biliyorum. Eşinizle ilgisizlikten ziyade daha büyük sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. Kendinizi eşime sarıyorum, onunda işi stresli gibi bahaneler sunarak kandırmayın. Eşiniz saygısız, sizi 5 dakika bile dinlemeye tahammül edemeyen ve olur olmaz bağıran bir insan.
Evde olduğu bilinen bir insanı neden arayıp ne yaptın diye sorsun ki? Ne yapıyor olabilirsiniz?Bir kere arayıp ne yaptın diye sorabilir
Derdiniz bu adamın sizinle ilgilenmemesi mi yoksa eve gelince huzursuzluk çıkarması mı? İkisi çok farklı şeyler çünkü.İlgilenme dediğim dışarı çıkmanfln değil ki.. İşten gergin geliyor bunu da yansıtıyor eve. Normal bir sohbet edilmiyor
Sıkıntılı bir evliliğiniz var zaten. Artık yıpranmışsınız her hareketiniz birbirinize batar hale gelmiş. Siz ne kadar konuşursanız konuşun sizi anlamayacak bir eş var karşınızdaSelam arkadaşlar nasılsınız? Bu ara evde olduğum için eşime biraz sardım. Sardım dediğim biraz ilgi sevgi görmek.. O da işi stresli. Ama kendini iyice işine verdi. Varsa yoksa iş. Hafta sonu bile iş iş iş. Gün içinde de ihmal ediyor bende akşam gelince surat yapmaktan kendimi alamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Bazen sinirlenip söyleniyorum.. Alttan alsam belki olur ama sinirlenince zor benim için.. Bu duyarsızlığa alttan almakta istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Şu yazdıklarınızdan fazla beklentiniz olduğunu çıkardım ben. Yoğun çalışan bir insan neden gün içinde sizinle ilgilensin?
Gün içinde eşinizle hiç telefonlaşma olmaz mı?Evde olduğu bilinen bir insanı neden arayıp ne yaptın diye sorsun ki? Ne yapıyor olabilirsiniz?
Bir kere arayıp ne yaptın diye sorabilir
Evet çalışıyordum maalesef şimdi bu duruma alışık değilim..Normal de çalışan biri miydin ?
Çünkü bende işi bırakınca eşime sarmıştım.
Sürekli trip atar dururdum ona
Evet çalışıyordum maalesef şimdi bu duruma alışık değilim..
Konuşsam da çok dinlemiyor üstte de yazmıştım en ufak şeyde sinirlenen bir insan.. Bende kendimi doldurup daha da üzüyorum herşey için.. Bilemedim ne yapıcamPasif agresif davranmak veya sinirlenip söylenmek yerine sorunlarınızı normal bir şekilde konuşmanız daha iyi olur. Bu şekilde ilişkinize zarar verirsiniz.
Ayrıca yoğun çalışan biri gün içinde sizinle nasıl ilgilensin? Çok saçma. En iyisi kendinize bir uğraş bulun, eşinize sarmayı bırakın.
Öyle mi dersiniz? Valla bi iki gün oyalanıyorum sonra yone sarıyorum yaOndan sarıyorsun işte.
Sen evde olunca, oda dışarda iş yapmıyor sanıyorsun ama yanlış.
Ev içinde oyalanacak şeyler bulmalısın.
Tavrın anlamsız ve boş.
Ahahah kahkaha attımilgilensin de ne yapsın
oğlumun online okulu devam ediyor mesela
öğretmen teneffüste eşini arayıp ayyy aşkım şimdi 5 c den çıktım birazdan 5 E ye derse gireceğim mi diyecek
ya da aşkım sen evdesin ama ben de burada hep kendimi yalnız hissediyorum Ecemsu ile Berkecan online derste küstüler ben de barıştıramadım diye mi anlatacak
ne bileyim mali müşavir X şirketin hesapları bitti şimdi Y ye başlayacağım da bir de seni arayayım mı diyecek
oto tamircisi yahut kırmızı araba bitti beyaz reno ya geçtim akşama kadar gri toyota nın şanzımanını halledip geleceğim aşkım mı diyecek
ya da sizi arayıp ne yapıyorsun mu diyecek
evde ne yapılır ki yani değişik ne olabilir
evi süpürdüm, tv izledim, akşama şunu yaptım gibi bilgileri gün içinde çalışırken kimse almak istemez ki
yani bu bilgileri alsa ne olacak almasa ne olacak bu bir ilgi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?