- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Normalde kendisi arar ve rapor şeklinde konuşurduk buna alışmışım sanırım.. Şu ara daha yoğun evet bende uyanıp kendime hergün bi takıntı buluyorum yeni takıntım bu konu oldu maalesef
Pandemi den dolayi evdeyim maalesef.. Çok üşengeç oldum aslında başlarda güzel geçiriyorduö zamanı amaÇalışmıyorsunuz sanırım. Kendinize vakit dolduracak birkaç hobi bulsanız. Hem aklınıza gelmez hem vakit çabuk geçer hem birşeyler kazandırır :)
Çalışmıyorsunuz sanırım. Kendinize vakit dolduracak birkaç hobi bulsanız. Hem aklınıza gelmez hem vakit çabuk geçer hem birşeyler kazandırır :)
Başka sorunlarımız da var ama bunu ben çok takıyordum. Şuan farkettim gereksizmiş ya.. Kendi kendimi doldurmuşumBen çalışırken telefon açmayı bırakın direkt meşgule atıyordum .Otomatik mesaj gidiyordu önemli ise mesaj atın diye .Bana göre çok normal işte bunlarla uğraşacak bir vaktim yoktu maalesef .Sizi aramamasi da normal sonuçta akşam evine geliyor adam.
İlgi meselesine gelince beklentilerinizi dile getirin yani trip atmaya anlamaz ki erkekler .Net olmak lazım ilişkiler konusunda .Başka sorunlarınız varsa onları bilemem elbette .
Doğru söylüyorsunuz işte bende aptal gibi odaklanmıştım aramadı, mesaj atmadı vs resmen takıntı yaptım bunları.. İnsan ne ediyorsa kendine ediyor ciddenmuhtemelen ya gerçekten olağan yoğunluğu artmıştır
ya bizim gibi ne araması zırt pırt diyen birileri ile muhabbet etmiştir
ya da kendisi bu yaptığının makul olmadığını hissetmiştir
yani akşam bir şey lazım mı diye araması yahut işte geç geleceğim bugün trafik var merak etme diye araması makul tabii ki
sabah daha yeni uyanacağın saatte arayıp ne yapıyorsun sorusuna yeni kalktım kahvaltı yaptım cevabını almak cidden haz vermez insana
işte iken başkasının evde olduğunu bir nevi keyif yaptığını duymak için her gün aramaz :)))
Aynen bunlar gereksiz .Gerçek sorunlarınıza neyse onlara odaklanin.Digerleri çok normal şeyler çünküBaşka sorunlarımız da var ama bunu ben çok takıyordum. Şuan farkettim gereksizmiş ya.. Kendi kendimi doldurmuşum
Bende eşimle gün içinde konuşmam. Söyleyeceğim birsey varsa mesaj atarım. O da öyle yapar. Akşam konuşuruz zaten.Bir kere arayıp ne yaptın diye sorabilir
Yaşınız kaçAynen öyle aynen..
Yıllardır evliyim.hiç eşimi gün içinde arayıp ne yapıyorsun demedim..o da demedi..zaten akşam görüşüyoruz.Bir kere arayıp ne yaptın diye sorabilir
Benimde eşimle konuşalacak şeylerimiz pek az. Gün boyu evdeyim. Tanımadığım bi şehirdeyim. Eşim de işten eve evden işe. İş yerinde olanlardan konuşsak eşim iş hakkında konuşmayı sevmez. Ee Neyi konuşabiliriz diye düşünüdüğümde ben bile bulamıyorum bazen. Ben bulamazken eşimden bulmasını da beklemem. Her zaman güncel konu olmuyor malesef. Ama uzun zamandır şöyle bi yöntemim var şirinlik yaparım güldürecek konular bulurum. Eğleniriz yani. Hem onun stresini alıyorum hem kendimi sıkıntıdan kurtarıyorum. Bizim aramızda evliliğimizden beri böyle bir bağ oluştu. O da alıştı bu hallere bişeyle ilgilenirsem bu kez o başıma sarıyor.Selam arkadaşlar nasılsınız? Bu ara evde olduğum için eşime biraz sardım. Sardım dediğim biraz ilgi sevgi görmek.. O da işi stresli. Ama kendini iyice işine verdi. Varsa yoksa iş. Hafta sonu bile iş iş iş. Gün içinde de ihmal ediyor bende akşam gelince surat yapmaktan kendimi alamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Bazen sinirlenip söyleniyorum.. Alttan alsam belki olur ama sinirlenince zor benim için.. Bu duyarsızlığa alttan almakta istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Ay valla delircem bizde kavga bile ediyorduk niye aramadık diye :)Yıllardır evliyim.hiç eşimi gün içinde arayıp ne yapıyorsun demedim..o da demedi..zaten akşam görüşüyoruz.
Doğru söylüyorsunuz aslında böyle olumlu güzel konuşsam o da rahatlıyor ama kendimi durduramıyorum tabikiBenimde eşimle konuşalacak şeylerimiz pek az. Gün boyu evdeyim. Tanımadığım bi şehirdeyim. Eşim de işten eve evden işe. İş yerinde olanlardan konuşsak eşim iş hakkında konuşmayı sevmez. Ee Neyi konuşabiliriz diye düşünüdüğümde ben bile bulamıyorum bazen. Ben bulamazken eşimden bulmasını da beklemem. Her zaman güncel konu olmuyor malesef. Ama uzun zamandır şöyle bi yöntemim var şirinlik yaparım güldürecek konular bulurum. Eğleniriz yani. Hem onun stresini alıyorum hem kendimi sıkıntıdan kurtarıyorum. Bizim aramızda evliliğimizden beri böyle bir bağ oluştu. O da alıştı bu hallere bişeyle ilgilenirsem bu kez o başıma sarıyor.
Yani demem o ki şikayet edip zorla ilgi dilenmek bana saçma geliyor. Bana yapılsa ben sıkılırım uzaklaşırım. Israr gerçekten çok itici. Biraz da rahat bırakın adamları ya hu. işi buraya getiren beklentileriniz. Madem iş buraya geldi bişeyler bekliyorsunuz. O zaman ısrar etme, şikayet etme adımı yerine kendinize çekecek şeyler üretin.
Size bişey yapmanız için sürekli telkinler verilse ve sürekli ilgi dilenilse ne hissedersiniz ? Valla ben yapacağım varsa da yapmam ve soğurum. Bence kendinizi durdurun bunun ucu size zarar verecek. Enerjinizi birlikte yapabileceğiniz şeylere tüketin. Sizinki kendinize odaklandırmak yerine uzaklaştırmak oluyor.Doğru söylüyorsunuz aslında böyle olumlu güzel konuşsam o da rahatlıyor ama kendimi durduramıyorum tabikisöyleniyorum bu sefer de evden kaçıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?