- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ya saçma geliyor farkındayım.. Ama dinamiğimiz hep böyleydi.. Arardık birbirimizi. Şimdi bu boşluğu hissediyorum evde de kaldıkça daha çokneden
yani şöyle sorayım
ne yaptın deyince vereceğiniz cevap kaç kere değişik olacak
ben sorayım ne yaptınız bu saate kadar
yani eşiniz öğlen aradı sizi ona anlatacak ne var elinizde
Evet çalışıyordum maalesef şimdi bu duruma alışık değilim..
Önemli bir şey yoksa olmaz. Çünkü niye olsun? Akşam çıkarken bişey lazım mı diye arar.Gün içinde eşinizle hiç telefonlaşma olmaz mı?
Bu detayları bilmediğim için bana saçma gelmişti ama sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı için her hareketi sizi rahatsız ediyor doğal olarak. Sadece iki seçeneğiniz var gibi ya çift terapisi ya da boşanmakKonuşsam da çok dinlemiyor üstte de yazmıştım en ufak şeyde sinirlenen bir insan.. Bende kendimi doldurup daha da üzüyorum herşey için.. Bilemedim ne yapıcam
Ay çok güldüm vallahi :) :) ya hayır o kadar değil yani kahvaltı ettim oturuyorum gibi. Sadece az bişey konuşup kapatırdık şimdi hiiç aramıyor hep böyle alıştığım için tuhaf geliyorAhahah kahkaha attım
Beyimle birlikte bir senedir evde dipdibeyiz. Ayda bir ofise uğruyor, bugün ofiste. Şu an evde ne yapsam diye çıldırmak üzereyim. Yalnızım, mutluyum, pandemi bitsin, herkes işe gitsin, özel alan istiyoroooom.
Buraya nerden geldik, hah adam işte, akşamüstü çıkınca arayıp bişey lazım mı diyecek. Bu kadar bizde ilgilenme
Öyle mi dersiniz? Valla bi iki gün oyalanıyorum sonra yone sarıyorum ya
Ben herkesi arıyor sanıyordum bu konuda ciddiyim :/Önemli bir şey yoksa olmaz. Çünkü niye olsun? Akşam çıkarken bişey lazım mı diye arar.
Ya saçma geliyor farkındayım.. Ama dinamiğimiz hep böyleydi.. Arardık birbirimizi. Şimdi bu boşluğu hissediyorum evde de kaldıkça daha çok
Evet diyorum ki o gelirse bende konuşmucam salak saçma bir gün oluyor ondan sonra..Dedim ya çalışırken bir ara bende evdeydim.
Bütün gün yapacak bir şey yok eşim işte.
Bende ona sarardım.
Gündüz konuşmuyoruz diye akşam da trip atardım
İşte kalktım canım oturuyorum kahvaltımı ettim vs gibi mesela yani ekstrem bişey yok. Şuan saçma geldi okuyunca da manyak oluyor insan bazen harbiama tekrar soruyorum
aradı şimdi
yaşanacak bir diyalog örneği yazın
bunalmışsınız anlıyorum sizi
ama adama sarmak da iyi değil
benimle ilgilenmedi hissinizi deşelim istiyorum
aradı ne yapıyorsun küçük arıcığım dedi
ne anlatacaksınız
Bi ara her çay kahve molasında arardı eşim. Bi gün tepem attı, senin kahve içerken sohbet edecek arkadaşın yok mu adam niye bana sardın dedimAy çok güldüm vallahi :) :) ya hayır o kadar değil yani kahvaltı ettim oturuyorum gibi. Sadece az bişey konuşup kapatırdık şimdi hiiç aramıyor hep böyle alıştığım için tuhaf geliyor
Ben herkesi arıyor sanıyordum bu konuda ciddiyim :/
Ay yok demedim öyle birşey vallaEski konularınıza bakarken görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bıçak çekti falan demişsiniz. Bu herifin tek sorunu sizi gün içinde aramaması mı sizce ?
Hmm. Ben yanlış görmüşüm o zaman. Arama konusuna gelirsek gün içinde aramaması normal bence. Ben aramam yani. Kendim de aramasından hoşlanmam.Ay yok demedim öyle birşey vallakavga ediyoruz sorunlu evlilik ama bıçak olmadı
Bizde de mal gibi otobüse bindim indim geri bindim eve geldim uzandım tv izliyorum evi temizliyorum derse girdim vs gibi anlamsız konuşmalar var şuan saçma geldi vallahiBi ara her çay kahve molasında arardı eşim. Bi gün tepem attı, senin kahve içerken sohbet edecek arkadaşın yok mu adam niye bana sardın dedimburada öküz ben oluyorum evet
Ay ama hep arıyordu ya valla aramayınca bebde sorun yaptım :)ama o kadar anlam yüklememe gerek yokmuş gerçekten ben sanıyorum ki herkes araşıyor gün içindeama neden arasın
yani eşim işe gitti ben de evdeyim
siz de çalışan insanmışsınız yani evdekinin kahvaltı etmesini işte olan birisi neden merak etsin ki
bir ara bebeğimizi merak edip aramıyor konuları vardı
onun da merak edilecek bir şeyi yok iken neden arasın yazarım
yani hasta olur ateşi olur arasın da olağan bir günde kalktı emdi kaka yaptı bir daha uyudu yine uyandı mama yedi kaka yaptı döngüsünü anlatmanın bir anlamı yok ki
Sanırım.. O zaman ben gerçekten abartmışım şuan bunu gördümHmm. Ben yanlış görmüşüm o zaman. Arama konusuna gelirsek gün içinde aramaması normal bence. Ben aramam yani. Kendim de aramasından hoşlanmam.
Normalde kendisi arar ve rapor şeklinde konuşurduk buna alışmışım sanırım.. Şu ara daha yoğun evet bende uyanıp kendime hergün bi takıntı buluyorum yeni takıntım bu konu oldu maalesefYa genelde nasıl bir adam o önemli
Pandemi döneminde bazı iş kolları daha ağır çalışıyor
İllaki işi vardır
Ama normal zamanlar da nasıl
Sıkmanızdan bunalabilir o normaldir
Çalışmıyorsunuz sanırım. Kendinize vakit dolduracak birkaç hobi bulsanız. Hem aklınıza gelmez hem vakit çabuk geçer hem birşeyler kazandırır :)Sanırım.. O zaman ben gerçekten abartmışım şuan bunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?