Kısasa kısas mı?

neden

yani şöyle sorayım

ne yaptın deyince vereceğiniz cevap kaç kere değişik olacak

ben sorayım ne yaptınız bu saate kadar

yani eşiniz öğlen aradı sizi ona anlatacak ne var elinizde
Ya saçma geliyor farkındayım.. Ama dinamiğimiz hep böyleydi.. Arardık birbirimizi. Şimdi bu boşluğu hissediyorum evde de kaldıkça daha çok

Evet çalışıyordum maalesef şimdi bu duruma alışık değilim..

aslında olay bu

kendinize düzenli etkinlik bulun

ne bileyim dizi dahi olur ama her gün düzenli

ben evden çalışıyorum

dün rahatsızdım bilgisayar başına az oturdum ama o gün bitmedi

çünkü yapacak bir şey yok

Tv bakayım dedim olmadı izleyecek bir şey bulamadım

telefon ile de fazla takılamadım rahatsızın diye

boş boş etrafa baktım ki benim çocuğum da vardı evde

boş olmak zor kendinize evde hayat kurun

mesela her gün bir müze gezin

ben bir arada Frida müzesine kadar gezmiştim çok da eğlenceli alın kahvenizi gezin

Konuşsam da çok dinlemiyor üstte de yazmıştım en ufak şeyde sinirlenen bir insan.. Bende kendimi doldurup daha da üzüyorum herşey için.. Bilemedim ne yapıcam
Bu detayları bilmediğim için bana saçma gelmişti ama sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı için her hareketi sizi rahatsız ediyor doğal olarak. Sadece iki seçeneğiniz var gibi ya çift terapisi ya da boşanmak🤷🏻‍♀️

Ahahah kahkaha attım😂

Beyimle birlikte bir senedir evde dipdibeyiz. Ayda bir ofise uğruyor, bugün ofiste. Şu an evde ne yapsam diye çıldırmak üzereyim. Yalnızım, mutluyum, pandemi bitsin, herkes işe gitsin, özel alan istiyoroooom.

Buraya nerden geldik, hah adam işte, akşamüstü çıkınca arayıp bişey lazım mı diyecek. Bu kadar bizde ilgilenme 😂
Ay çok güldüm vallahi :) :) ya hayır o kadar değil yani kahvaltı ettim oturuyorum gibi. Sadece az bişey konuşup kapatırdık şimdi hiiç aramıyor hep böyle alıştığım için tuhaf geliyor

Öyle mi dersiniz? Valla bi iki gün oyalanıyorum sonra yone sarıyorum ya

Dedim ya çalışırken bir ara bende evdeydim.
Bütün gün yapacak bir şey yok eşim işte.
Bende ona sarardım.

Gündüz konuşmuyoruz diye akşam da trip atardım :D

Ya saçma geliyor farkındayım.. Ama dinamiğimiz hep böyleydi.. Arardık birbirimizi. Şimdi bu boşluğu hissediyorum evde de kaldıkça daha çok

ama tekrar soruyorum

aradı şimdi

yaşanacak bir diyalog örneği yazın

bunalmışsınız anlıyorum sizi

ama adama sarmak da iyi değil

benimle ilgilenmedi hissinizi deşelim istiyorum

aradı ne yapıyorsun küçük arıcığım dedi

ne anlatacaksınız

Ya genelde nasıl bir adam o önemli
Pandemi döneminde bazı iş kolları daha ağır çalışıyor
İllaki işi vardır
Ama normal zamanlar da nasıl
Sıkmanızdan bunalabilir o normaldir

ama tekrar soruyorum

aradı şimdi

yaşanacak bir diyalog örneği yazın

bunalmışsınız anlıyorum sizi

ama adama sarmak da iyi değil

benimle ilgilenmedi hissinizi deşelim istiyorum

aradı ne yapıyorsun küçük arıcığım dedi

ne anlatacaksınız
İşte kalktım canım oturuyorum kahvaltımı ettim vs gibi mesela yani ekstrem bişey yok. Şuan saçma geldi okuyunca da manyak oluyor insan bazen harbi :110:

Ay çok güldüm vallahi :) :) ya hayır o kadar değil yani kahvaltı ettim oturuyorum gibi. Sadece az bişey konuşup kapatırdık şimdi hiiç aramıyor hep böyle alıştığım için tuhaf geliyor
Bi ara her çay kahve molasında arardı eşim. Bi gün tepem attı, senin kahve içerken sohbet edecek arkadaşın yok mu adam niye bana sardın dedim 😂 burada öküz ben oluyorum evet 😂😂😂😂

Ben herkesi arıyor sanıyordum bu konuda ciddiyim :/

ama neden arasın

yani eşim işe gitti ben de evdeyim

siz de çalışan insanmışsınız yani evdekinin kahvaltı etmesini işte olan birisi neden merak etsin ki

bir ara bebeğimizi merak edip aramıyor konuları vardı

onun da merak edilecek bir şeyi yok iken neden arasın yazarım

yani hasta olur ateşi olur arasın da olağan bir günde kalktı emdi kaka yaptı bir daha uyudu yine uyandı mama yedi kaka yaptı döngüsünü anlatmanın bir anlamı yok ki

Bi ara her çay kahve molasında arardı eşim. Bi gün tepem attı, senin kahve içerken sohbet edecek arkadaşın yok mu adam niye bana sardın dedim 😂 burada öküz ben oluyorum evet 😂😂😂😂
Bizde de mal gibi otobüse bindim indim geri bindim eve geldim uzandım tv izliyorum evi temizliyorum derse girdim vs gibi anlamsız konuşmalar var şuan saçma geldi vallahi
ama neden arasın

yani eşim işe gitti ben de evdeyim

siz de çalışan insanmışsınız yani evdekinin kahvaltı etmesini işte olan birisi neden merak etsin ki

bir ara bebeğimizi merak edip aramıyor konuları vardı

onun da merak edilecek bir şeyi yok iken neden arasın yazarım

yani hasta olur ateşi olur arasın da olağan bir günde kalktı emdi kaka yaptı bir daha uyudu yine uyandı mama yedi kaka yaptı döngüsünü anlatmanın bir anlamı yok ki
Ay ama hep arıyordu ya valla aramayınca bebde sorun yaptım :)ama o kadar anlam yüklememe gerek yokmuş gerçekten ben sanıyorum ki herkes araşıyor gün içinde :KK14:

Ya genelde nasıl bir adam o önemli
Pandemi döneminde bazı iş kolları daha ağır çalışıyor
İllaki işi vardır
Ama normal zamanlar da nasıl
Sıkmanızdan bunalabilir o normaldir
Normalde kendisi arar ve rapor şeklinde konuşurduk buna alışmışım sanırım.. Şu ara daha yoğun evet bende uyanıp kendime hergün bi takıntı buluyorum yeni takıntım bu konu oldu maalesef :(

Back
X