- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Mutluluğumu bozmak isteyenlere karşı aldığım önlem buhesaplarınız olmasaydı teşekkür edip aşureyi afiyetle yerdiniz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluluğumu bozmak isteyenlere karşı aldığım önlem buhesaplarınız olmasaydı teşekkür edip aşureyi afiyetle yerdiniz....
çelişiyor işte bazı seyler. büyü aynı büyü sonucta . neyse.. eşine ben yemem demek yerıne ellerıne saglık der, yemeği bi şekilde çöpe atarsın olur biter. illa eşine bunu söylemen gerekmıyor. senın anne kıymetlıyse onunkı de ona göre kıymetlı. sen eşine o sekılde konusursan o da gurur yapıp '' bende senın anneın yemeklerını yemem'' derAnnesi değil ama annesinin teyzesi herşeyi yapabilir o kadının yapmadığını nerden bileyim iki üç kere gittim toplamda olabildiğince az yedim içimden sürekli okuyarak
Eşim yemeyeceğimi bile bile getirdi onun yerinde olsam ben yolda çöpe atardım benim annem yaptığında yemez diye ona götürmedim annemde buna alınmadı arada o kadar tatsızlık olmuşken annesinin al götür yesin demesi fazlasıyla yüzsüzlük.çelişiyor işte bazı seyler. büyü aynı büyü sonucta . neyse.. eşine ben yemem demek yerıne ellerıne saglık der, yemeği bi şekilde çöpe atarsın olur biter. illa eşine bunu söylemen gerekmıyor. senın anne kıymetlıyse onunkı de ona göre kıymetlı. sen eşine o sekılde konusursan o da gurur yapıp '' bende senın anneın yemeklerını yemem'' der
en buyuk hakkı. biraz empati yaparsan sorunlar kalkar ortadan.
aldığın önlem ile kendi mutluluğunu kendin bozuyorsun ...Mutluluğumu bozmak isteyenlere karşı aldığım önlem bu
Mutluluk sadece buyuyle bozulmaz amaMutluluğumu bozmak isteyenlere karşı aldığım önlem bu
Bu önleme sebep olanlar utansın o zaman ne diyelimaldığın önlem ile kendi mutluluğunu kendin bozuyorsun ...
Evlerine gittiğimizde yemek istemediğimide biliyordu eşim içimden gelmiyor gerçektenMutluluk sadece buyuyle bozulmaz ama
Sizin afra tafranizla da bozulur. Daha iki aylik evlisiniz ve esinizle senin annenin yaptigi yemegi yemeyecem boyutuna gelmissiniz. Bunun 2 yili var,5 yili var,10 yili var, 30 yili var,var da var. demem o ki omur gecmez boyle. Siz buradakileri dinleyin, yemiyorsaniz alin dokun,kullanmiyorsaniz alin atin vs ama esinize soylemeyin. Sagol deyin gecin kadina da
ya hu kadın aşureye bişi yapacak olsaydı oğluna yedirdiği aşureye bişi yapardı karısından soğusun diye.kayınvalide kesin kafasını duvarlara vuruyordur keşke kapılarında yatmasaydım diye ,şimdi kendim ettim kendim buldum şarkısını okuyordurAnnesi değil ama annesinin teyzesi herşeyi yapabilir o kadının yapmadığını nerden bileyim iki üç kere gittim toplamda olabildiğince az yedim içimden sürekli okuyarak
Çünkü ayırmak için geldiler kına günü eşimi reddettiler eşim beni ve ailemi savunmaya kalktı ve kayınvalidemin teyzesi gerekirse ben ayırırım dedi bana korkuyorum ben eşimle kötü olduktan sonra herşey boş buna böyle birşey sebep olursa eşim ne yaparsize büyü yapılacağını niye düşünüyorsunuz acaba
İyide konu sahibinin eşide "30 yıl gördüm annemi artık görmesemde olur"zihniyetinde bir insançelişiyor işte bazı seyler. büyü aynı büyü sonucta . neyse.. eşine ben yemem demek yerıne ellerıne saglık der, yemeği bi şekilde çöpe atarsın olur biter. illa eşine bunu söylemen gerekmıyor. senın anne kıymetlıyse onunkı de ona göre kıymetlı. sen eşine o sekılde konusursan o da gurur yapıp '' bende senın anneın yemeklerını yemem'' der
en buyuk hakkı. biraz empati yaparsan sorunlar kalkar ortadan.
Kadin belki gonlunu almak istyor adim atmaya calisiyor neden yuzsuzluk olarak nitelendiryosun..surekli bi olumsuz dusunceler tavrlar yok büyü müyü okuyark yemek yiorum falan..bence ici kotu olan sensin..Allah kocana sabr versn buraya da yaziorum bu tavrlarla o adam kacmassa hic bisey bilmiyorum..Eşim yemeyeceğimi bile bile getirdi onun yerinde olsam ben yolda çöpe atardım benim annem yaptığında yemez diye ona götürmedim annemde buna alınmadı arada o kadar tatsızlık olmuşken annesinin al götür yesin demesi fazlasıyla yüzsüzlük.
kendi mutluluğun ve eşinin mutluluğu için geçmişteki huzursuzlukları unut böyle mutlu bir yuvaya sahip olamazsınBu önleme sebep olanlar utansın o zaman ne diyelim
Eşim yemeyeceğimi bile bile getirdi onun yerinde olsam ben yolda çöpe atardım benim annem yaptığında yemez diye ona götürmedim annemde buna alınmadı arada o kadar tatsızlık olmuşken annesinin al götür yesin demesi fazlasıyla yüzsüzlük.
Kimseye şeytan gözüyle baktığım yok eşime yeme gitme anne bilme diyor muyum benim tek isteğim beni görmemesiAblacım bak senin ciddi psikolojik sorunların var. Daha önce sinirleniyordum ama artık üzülüyorum. Gidip bir tedavi olmalısın sen. Kadın ne yapsa kötü bir şey yaptığını düşünüyorsun o kadar dinine düşkünsen biraz suizanı bırak. Kadın her türlü şeytan senin gözünde.
Sürreal paronayak ahmet çakara taş çıkarırsın valla .![]()
Neden yemesin
Niye önyargılarınız var belki yiyecek adam
Bir de ben de yaptım annem de yazmıştınız yani aşûreyi yaptınız ama annenizin yaptığını eşinize kendi yaptığınızı da Kv ve çevresine yedirmediniz mi
Bu önleme sebep olanlar utansın o zaman ne diyelim
biz insanlarda şu var, yani bende var emınım çoğumuzda da vardır.İyide konu sahibinin eşide "30 yıl gördüm annemi artık görmesemde olur"zihniyetinde bir insan
Garipler![]()
Eşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.