• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısasa kısas ne saçma bir durumdur...

Eşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
Gönderdinı begendım
Neden begendım
Benım de eşim aynı öyle/ öyleydi.

Annesının yemekleri guzel lezzetlı olmuyor,kültür farkı da var yaşlı kadın

Yemezdim yaptıgı yemekleri genelde
Bende anneye.gıttıgımızde yemem derdi
Ama bayıla bayıla yerdı o ayrı...

Şimdi anlaşma yaptık
Bana öyle deme,laf söyleme yeterki nolursun diye defalarca uyardım
Artık demiyor
Ama eskiyi unutamıyorum

Kısasa kısas yapması da cok kotü bırsey
Bence

Büyü olayına gelırsek,aşure de büyü olmasa bile zaten büyü yapmak istese her türlü yapar öyle degıl mi?

Senın evıne geldıgınde,örnek verıyorum caktırmadan yatagının altına koyar maazallah ( Allah korusun )

Yani durumun bayağı karışık
Allah yardım etsın

Iki aylık evli imişsiniz bir de

Madem büyü yapmıştır deyip gelen bir kase aşûreyi yemiyorsunuz gitmeyin evine basmayın eşiğinden içeri

Bunu yapmıyor evine gidip sofrasına oturuyor ama gıyabında kadın ile atışıyorsunuz cidden ilginç
En son bayramda gittim bir dilim baklavasını eşim kırılmasın diye yedim evine gidip sofrasına oturduğum yok yani

anlaşıldı,sizin eşinizle geçinmeye,bu evliliği sürdürmeye niyetiniz yok.

daha önce ki konularınızda da yazıldı.bu kadar kin,nefret size zarar.kayınvalide aradan çıksa,hiç görüşmeseniz bile,eşinize "gözünün üzerinde, kaşın var"diye tavır alacak birisiniz.allah yardımcınız olsun,gidişat kötü.

Eşime kına gününe kadar anahtar verilmedi ya o kadar korkuyorum ki bu durumdan evime gelmiyorlar aklıma bu geliyor

Büyüyle aranızı bozmak istese bunun tek yolu yemekleri buyulemek degil. Bircok büyü cesidi var. Kaldı ki aranizi bozmak icin illa sana yemek yedirerek buyu yapmasi gerekmiyor farklı şekillerde esinede yapsa olur. Kisacasi kadin buyu yapacak olsa senin yemek yememen buna bir onlem veya çözüm olamaz. Bu neyin tantanası öyleyse?

Çok büyük bir dert, düşmanımın başına gelmesin.

En son bayramda gittim bir dilim baklavasını eşim kırılmasın diye yedim evine gidip sofrasına oturduğum yok yani
Yani girmişsin işte

Ben Kv ile küs müs değilim ama aynı şehirde 3-4 ayda bir giderim en sık en son bayramın ikinci günü gittim mesela

Bana büyü yaptırmıştır diyecek olsam kapısından girmem

Kişi kendinden bilirmiş işi. Benim aklımdan gecmezdi bana büyü yapılacağı.

Bizi ayırmaya kalktilar diyorsunda sürekli kadın anlamış gelininin nasıl biri olduğunu :işsiz:

Yani girmişsin işte

Ben Kv ile küs müs değilim ama aynı şehirde 3-4 ayda bir giderim en sık en son bayramın ikinci günü gittim mesela

Bana büyü yaptırmıştır diyecek olsam kapısından girmem
İyiki küs değilsin o sana kaç ayda bir geliyor?Şöyle her ilişkisi mükemmel olan insanlar gibi davrananlarınız yok mu beni çok güldürüyorsunuz.

İyiki küs değilsin o sana kaç ayda bir geliyor?Şöyle her ilişkisi mükemmel olan insanlar gibi davrananlarınız yok mu beni çok güldürüyorsunuz.

En son iki yıl 2 ay 10 gün önce oğlumun doğumgününde geldi ondan önce de bir yıl önce Annemler şehir dışından geldiğinde

Ben hayatım iyi falan demiyorum

Eğer Kv ile derdin varsa bunu onunla çöz eşine ay ben yemem deyip trip yapmak eşinle aranı bozar Kv ile olan sorunu çözmez

Eşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
Benim eşim de yapıyor okuntulu de yerken büyümü tutmaz adama dersen öyle yapar tabi suç sende

Büyüyle aranızı bozmak istese bunun tek yolu yemekleri buyulemek degil. Bircok büyü cesidi var. Kaldı ki aranizi bozmak icin illa sana yemek yedirerek buyu yapmasi gerekmiyor farklı şekillerde esinede yapsa olur. Kisacasi kadin buyu yapacak olsa senin yemek yememen buna bir onlem veya çözüm olamaz. Bu neyin tantanası öyleyse?
Oğluşuna kıyamaz ooo...demir ve folik asit ilaçlarımı kullanmazsam böbreklerim çürürmüş beni bile düşünürken ben neden bu kadar art niyetliyim hiç bilmiyorum.

En son iki yıl 2 ay 10 gün önce oğlumun doğumgününde geldi ondan önce de bir yıl önce Annemler şehir dışından geldiğinde

Ben hayatım iyi falan demiyorum

Eğer Kv ile derdin varsa bunu onunla çöz eşine ay ben yemem deyip trip yapmak eşinle aranı bozar Kv ile olan sorunu çözmez
Eşimle beraber görüşüyorum yalancılıkla falan suçlandım hiç gelemem yeni iftiralara ve

Back
X