Kısasa kısas ne saçma bir durumdur...

Kız mor ben sana kitap oku demedim mi bak okusan böle büyü müyü boş şeyler düşünecek vaktin olmaz ..
kendine meşgale bul bütün hayatını bu kadına sararak mı geçireceksin..

Çünkü ben dürüst biriyim hesaplarım yok

Bu yaptığınız dürüstlük değil ki. Benim annemin yolladığı bir şey için eşim "yemem" dese ben de alınırım. Saygısızlık olarak görürüm üstelik. Geçmişi geride bırakamadığınız müddetçe huzurunuz olmayacak. Kayınvalideniz eşinizin annesi, dolayısıyla hep hayatınızda olacak. Her seferinde bu tavrı gösterdiğinizde mutsuz olan yine siz olacaksınız.

Ben kapılarında yatmadım gelinleri olayım diye yalvarıp ayılıp bayılmadım o ev olmasada oturacağımız mutlaka bir ev olacaktı eşya alınacaktı bunu düşünecek olan kişi ben değil eşim bunları zaten yapmak zorundaydı ailesi yaptıysa o düşünsün.

Eşin onları yapmak zorunda değil işte

Evlilik iki kişilik

Ayrıca yemezse yemesin annenin gönderdiğini aç kalır o gün olur biter

Büyütmeye değmez

Kız mor ben sana kitap oku demedim mi bak okusan böle büyü müyü boş şeyler düşünecek vaktin olmaz ..
kendine meşgale bul bütün hayatını bu kadına sararak mı geçireceksin..
Aşure yollayan o ben değilim saran ben olmuyorum bu durumda.

Sana yolladı dedi yemeyeceğimi bilr bile yollamak nasıl bir düşüncedir?
Tamam belki tedirgin oldunuz ama esinizin ne sucu var onun gozune sokarsaniz boyle her seyi siz kaybedersiniz ben ondan soyledim
Cope dokun gitsin yemiyorsaniz
Ama esinize belli etmeyin
He yedim cok guzel deyin gecin

Valla anlıyorum da bu durumun kötü olduğunu da, sen hak ediyorsun

Önceki konularında binlerce eleştiri aldın,esin senden zamanla uzaklaşacak ilişkiniz kötü bir boyuta gelecek de dendi.

Daha bunlar ilk adımlar.herkese olumlu şeyler yazarım ama para icin gözü dönen karşısındakinin artilarini supurup eksilere aşırı yogunlasan morsevene olumlu şeyler yazmam çok zor

Keşke artık kendine bir donsen acaba ben ve annemler hep mi mukemmeliz biz kutsalaile miyiz hep mi onlar kötü ?

Burda herkes kv suçlar ama nedense sen kendin anlatmana rağmen yani senin sozlerinle seni tanimamiza rağmen heo sen suclandin.

eşim kısas yapıyor sozune herkes tepki gösterir ama senin konularından anlaşılıyor ki adam patlamış artık

Demek ki sende böyle devam edersen iş daha da kötüleşecek,bana kizabilirsin sorun yok ama bence dön bi dusun demek ki tavırların artık adamı biktirdi artık başka şekilde sorgulamaya başlıyor

Sen tutup da kv aranızda 3.dunya savaşı cikartmissin ya kimin problemi olmuyor belli şeyler olur yuzyuze bakılmak güc olur ama senin böyle bir durumun uok herhalde burda okuyup gaza gelip gelincilik oynuyorsun

O kv üzülüyorum Allahın nimetini yememek...çık kardeşim kv evinden belki eve de büyü yapmıştır git çalış yorum gel bakalım o ev nasıl öyle hibe ediliyor

Madem seni sevmiyor kv,o evde oturtur mu

Madem oğlunu saymiyor oturtur mu o kadar kötü olsa

Sen gelinini sevmesen ne hali varsa gordun kirada otursun demez misin , su dönemde kim olsa benim yemeğimi yemeyen beni gor.eyen istemeyen gelinin evimde işi yok der

Armut pis ağzıma duş

Madem.o kadar minnet etmiyorsun kadının eşyasını evini kullanma ve kusur a da bakma o eşini de '''icinden''' çıkaran o kadın

Bilmem anladın mı?
Fena dolmuşuz:KK53:
Kadıncağız aşure yollamış bide Allah kabul etsin. Hayır yapmış ayırmamış.

Eşin onları yapmak zorunda değil işte

Evlilik iki kişilik

Ayrıca yemezse yemesin annenin gönderdiğini aç kalır o gün olur biter

Büyütmeye değmez
Ailem bana düşeni yaptı şükür ona düşenide ailesi yaptı rahatsız oluyordu olmalıda bu beni ilgilendiren bir konu değil.Hergün evden birşey götürdüğüm yok yöresel birşey olursa beğeneceğini düşünüyorsam götürüyorum evdede yiyecek şeyler var şükür aç kalmaz onun annesiyle benim annem bir olamaz.

Aşure yollayan o ben değilim saran ben olmuyorum bu durumda.

pöff aşure nin amacı o zaten dağıtılır yollanır.. bu kadar art niyet aramakta evet sarmaktır.. hem sadece sen mi varsın o evde oğlu yer..
halbuki biraz bakış açını değiştirsen böyle eften püften şeyleri dert etmesen ..

Tamam belki tedirgin oldunuz ama esinizin ne sucu var onun gozune sokarsaniz boyle her seyi siz kaybedersiniz ben ondan soyledim
Cope dokun gitsin yemiyorsaniz
Ama esinize belli etmeyin
He yedim cok guzel deyin gecin
Eşim benim gözüme sokmak istedi düğünden önce hiç böyle inceliklerini göremedim herşeyi yap et sonra bak ben iyiyim o kötü oldu.

Yemem demek yerine alip görmeyecegi zaman çöpe döküp anne eline sağlık güzel olmuş da diyebilirdin diğer konularını bilmiyorum ama sahsen benim eşimde boyle yapsa bende bi dur ya noluyo bn niye senin annenin yaptıklarını yiyimki derim yani herseyi soylemene bilmesine gerek yok belli etme bazı seyleride

pöff aşure nin amacı o zaten dağıtılır yollanır.. bu kadar art niyet aramakta evet sarmaktır.. hem sadece sen mi varsın o evde oğlu yer..
halbuki biraz bakış açını değiştirsen böyle eften püften şeyleri dert etmesen ..
Eşim sana yolladı dedi ondan önce annem yaptı bende yaptım ona mı kaldık.

Yemem demek yerine alip görmeyecegi zaman çöpe döküp anne eline sağlık güzel olmuş da diyebilirdin diğer konularını bilmiyorum ama sahsen benim eşimde boyle yapsa bende bi dur ya noluyo bn niye senin annenin yaptıklarını yiyimki derim yani herseyi soylemene bilmesine gerek yok belli etme bazı seyleride
Kayınvalideme anne demiyorum ve böyle birşey yapsam devamı gelir muhtaç değilim ben onlara

Ailem bana düşeni yaptı şükür ona düşenide ailesi yaptı rahatsız oluyordu olmalıda bu beni ilgilendiren bir konu değil.Hergün evden birşey götürdüğüm yok yöresel birşey olursa beğeneceğini düşünüyorsam götürüyorum evdede yiyecek şeyler var şükür aç kalmaz onun annesiyle benim annem bir olamaz.

Her gün demedim ki yani bir gün annen ne verdi ise onu koyarsın yemezse kendi bilir aç kalır demek istedim

Onun annesi ile seninki bir olmaz diyorsun ki olur diyen yok ama aynı cümle eşin için de geçerli yani

Bu arada henüz evliliğe alışamamışsınız "hergün evden bir şry götürmüyorum" demişsiniz oysa sizin eviniz ayrı

o birşey götürdüğünüz yer annenizin evi

Her gün demedim ki yani bir gün annen ne verdi ise onu koyarsın yemezse kendi bilir aç kalır demek istedim

Onun annesi ile seninki bir olmaz diyorsun ki olur diyen yok ama aynı cümle eşin için de geçerli yani

Bu arada henüz evliliğe alışamamışsınız "hergün evden bir şry götürmüyorum" demişsiniz oysa sizin eviniz ayrı

o birşey götürdüğünüz yer annenizin evi
Evet ben bunun farkındayım eşim herşeyi öyle iştahla yiyen biri değil çok beğendiği şeylerde oldu ağzının tadına uymayan şeylerde tadına bakıp beğenmemek bence yemeği tercih etmemekten daha ayıp.

Ben kapılarında yatmadım gelinleri olayım diye yalvarıp ayılıp bayılmadım o ev olmasada oturacağımız mutlaka bir ev olacaktı eşya alınacaktı bunu düşünecek olan kişi ben değil eşim bunları zaten yapmak zorundaydı ailesi yaptıysa o düşünsün.

Onlar kapınızda mı yattı gelinleri olasınız diye?
Eşiniz neden bazı şeyleri yapmak zorunda. Bu devirde hayat müşterek.
Valla bu yoldan devam ederek mutlu olmayı başarıyorsanız ne ala. Ama burdan görünen ne kendinizi ne de çevrenizi mutlu etmiyorsunuz.

Onlar kapınızda mı yattı gelinleri olasınız diye?
Eşiniz neden bazı şeyleri yapmak zorunda. Bu devirde hayat müşterek.
Valla bu yoldan devam ederek mutlu olmayı başarıyorsanız ne ala. Ama burdan görünen ne kendinizi ne de çevrenizi mutlu etmiyorsunuz.
Evet kayınvalidem kapınızdan ayrılmadı ağladı oğlunu kimse kabul etmiyor diye.Eşim evin geçimini sağlamak zorunda ben evi idare ediyorsam oda çalışıyor bu konuda sıkıntımız yok.Eşimle ben mutluyum onlar umrumda bile değil.

Evet ben bunun farkındayım eşim herşeyi öyle iştahla yiyen biri değil çok beğendiği şeylerde oldu ağzının tadına uymayan şeylerde tadına bakıp beğenmemek bence yemeği tercih etmemekten daha ayıp.

Iyi de beğenmeyebilir bunun nesi ayıp ağzının tadına uymuyormuş işte alıştığından farklı demek ki

Ben sadece o da yemek istemezse yemesin bu var yemezsen sen bilirsin de geç demek istedim

İster misilleme yapar aç kalır ister oturur yer

Back
X