• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısayım

Uzun boylu bayanlar alimli duruyor ama kisa boylu bayanlar da sempatik duruyor. Sagligin duzelsin de boyun ne onemi var tatlim?
Ben ikisinin ortasindayim mesela ne alimli ne de sempatik yani 1.60 :KK70:

1.52 boyum.. evet bazen kendimi niye bu kadar kısayım diye sorgularken buluyorum. Sonra düşünüyorum, kısayım ama en azından sağlıklıyım, güzelim, şirin duruyorum ve olduğumdan küçük gösteriyorum. Ayrıca sizin boyunuz bence ülke sartlarina göre ideal 1.65 iyidir. Yeterki sağlığınız yerinde olsunn :KK5:

1.52 boyum.. evet bazen kendimi niye bu kadar kısayım diye sorgularken buluyorum. Sonra düşünüyorum, kısayım ama en azından sağlıklıyım, güzelim, şirin duruyorum ve olduğumdan küçük gösteriyorum. Ayrıca sizin boyunuz bence ülke sartlarina göre ideal 1.65 iyidir. Yeterki sağlığınız yerinde olsunn :KK5:

Kac yasimizda olursak olalim galiba hep genc kucuk gorunecegiz bu yonden cok guzel:KK71::KK71::KK9:

Sinifimin en kisalarındanım. Skolyozum var. O da düzelirse 5 cm kesin uzayacagim. Doktor dedi. Ama kız olduğum için boy uzamamın durduğunu söyledi. Sadece 5 cm yamukluk düzelir dedi. Ayrıca şöyle bir şeyde var. Ergenliğe girmeden önce bi anda boy uzaması yaşanan evreyi yaşayamadım.(skolyoz engellemiş.) ben 5 cm den sonra enaz 3cm uzamak iistiyorum. Günde iki bardak süt içiyorum. Bol bol balık yiyorum. Ama sadece 1 cm uzadim. O da yamukluk hafif düzeldi diye. Napmalıyım? Aranızda uzayan varsa ne yaptığını yazabilir mi?
Baba:182
Anne:164
Ben:161:KK43:
Bu arada genetik olarak babama çektiğimi söylemeliyim. Babamın kopyasının aynisiyim.

Yüzme diyorum sadece. Haftada 3 4 gün havuza gitmelisin. Hem skolyoza iyi gelir hem boy uzatır. Keşke skolyozun ilk başladığında spora başlasaydın. Ben de 25 imden sonra ankilozan spondilitimi öğrendm öne doğru eğiliyorum. Yüzme gerçekten çok iyi geliyor.

:) 25 yaşındayım ama 15 desem inandırırım :D

Ben ülke ortalamasına göre uzun bir kadınım. Ne güzel değil mi, inan hiç değil.

Türk erkeği ortalaması belli. Uzun boylu kadınlar kendilerinden kısa olmayan bir erkekle karşılaştıklarında seviniyor. Topuklu giysen bir dert, giymesen bir dert.. Hem kendini katana gibi hissediyorsun hem yanındaki adam pigme gibi görünüyor. Her ortamda da düz taban ayakkabı giyilmiyor. Ama mecburen giyiniyorsun. Çok şık bir elbisenin ya da etek ceket takımın altına babet giymek nasıl bir hüzün bilir misin sen ;)

Boyun ideal, skolyozun düzelince biraz daha farkedecek. Hiç sıkma canını böyle şeylerle.
Bu arada ben 21 yaşıma kadar uzadım. Sen daha çok küçüksün belli ki.

Yasiniz 15 galiba..Boyunuz da kisa değil. Turkiye ortalamasi erkekler için 172, kadinlar için 161 cm. Ama gene de uzayip uzamayacagini bilmek istiyorsaniz, doktora gidip bir el bileği grafisi çektirin. Eger buyume plaklariniz kapanmamissa uzayacak demek ki. Allah başka dert vermesin:)

benim bi arkadaşım var 23 yaşında boyu 1.46 falan ama çoooooook mutlu bize bahşedilenlerle mutlu olmalıyız ve şükretmeyi bilmeliyiz :p

Sağlık olsun bende kısayım ama hiç takmam.
Üzme kendini bunun için Allah yaratmış kötü mü olur hiç..

Back
X