- 27 Kasım 2015
- 4.757
- 2.183
- 88
Kesinlikle :) daha sempatik daha sevimli ve gencecikkk görüneceğiz![]()
Minyonluuuuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle :) daha sempatik daha sevimli ve gencecikkk görüneceğiz![]()
Boyum 1.70 beş kız kardeşiz en kisalari benim benden küçük kardeşim1.80 rahmetli babam 1'90 di bizde babamiza cekmisiz annem çok kısadır yoksa sizde cokkk kısa değilsiniz bence takmayin o kadar bayanların topuklu ayakkabı giyme sansi da varki çok kısa değilsiniz
Bence 1,60 a kadar kısa diyebiriz 1.60dan sonra minyon olur artık benim arkadasim 1.53 kocası 1.85 yanında cüce kalıyor herkes birşey söylüyor kız sürekli platform giyiyor ama nafile kisa dan kastım buAma daha ne kadar olacaktik kisa olmak icin 1,40 mi ?![]()
Bence 1,60 a kadar kısa diyebiriz 1.60dan sonra minyon olur artık benim arkadasim 1.53 kocası 1.85 yanında cüce kalıyor herkes birşey söylüyor kız sürekli platform giyiyor ama nafile kisa dan kastım bu
Tebrikler tam ben yazacaktım siz yazmışsınız..Ben ülke ortalamasına göre uzun bir kadınım. Ne güzel değil mi, inan hiç değil.
Türk erkeği ortalaması belli. Uzun boylu kadınlar kendilerinden kısa olmayan bir erkekle karşılaştıklarında seviniyor. Topuklu giysen bir dert, giymesen bir dert.. Hem kendini katana gibi hissediyorsun hem yanındaki adam pigme gibi görünüyor. Her ortamda da düz taban ayakkabı giyilmiyor. Ama mecburen giyiniyorsun. Çok şık bir elbisenin ya da etek ceket takımın altına babet giymek nasıl bir hüzün bilir misin sen
Boyun ideal, skolyozun düzelince biraz daha farkedecek. Hiç sıkma canını böyle şeylerle.
Bu arada ben 21 yaşıma kadar uzadım. Sen daha çok küçüksün belli ki.
Yermek değil de uzaktan hoş görünür de herşeyin kendine göre faydası ve zararı var..Simdi baslarlar konu sahibine moral olsun diye uzun boylulari yermeye..
![]()
158 boyunda fındık kadarım :) yaş oldu 30 kuzenlerimin kafası avizeye çarpar ama artık umudum yokSinifimin en kisalarındanım. Skolyozum var. O da düzelirse 5 cm kesin uzayacagim. Doktor dedi. Ama kız olduğum için boy uzamamın durduğunu söyledi. Sadece 5 cm yamukluk düzelir dedi. Ayrıca şöyle bir şeyde var. Ergenliğe girmeden önce bi anda boy uzaması yaşanan evreyi yaşayamadım.(skolyoz engellemiş.) ben 5 cm den sonra enaz 3cm uzamak iistiyorum. Günde iki bardak süt içiyorum. Bol bol balık yiyorum. Ama sadece 1 cm uzadim. O da yamukluk hafif düzeldi diye. Napmalıyım? Aranızda uzayan varsa ne yaptığını yazabilir mi?
Baba:182
Anne:164
Ben:161
Bu arada genetik olarak babama çektiğimi söylemeliyim. Babamın kopyasının aynisiyim.