• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısayım

Boyum 1.70 beş kız kardeşiz en kisalari benim benden küçük kardeşim1.80 rahmetli babam 1'90 di bizde babamiza cekmisiz annem çok kısadır yoksa sizde cokkk kısa değilsiniz bence takmayin o kadar bayanların topuklu ayakkabı giyme sansi da varki çok kısa değilsiniz

Boyum 1.70 beş kız kardeşiz en kisalari benim benden küçük kardeşim1.80 rahmetli babam 1'90 di bizde babamiza cekmisiz annem çok kısadır yoksa sizde cokkk kısa değilsiniz bence takmayin o kadar bayanların topuklu ayakkabı giyme sansi da varki çok kısa değilsiniz

Ama daha ne kadar olacaktik kisa olmak icin 1,40 mi ?:KK45:

Dalga geciyor olmalisin
Bende skalyoz yazinca 140 falan sandim.
Turk toplumunda.. neyse yazmayacam Allah baska dert vermesin

Bence 1,60 a kadar kısa diyebiriz 1.60dan sonra minyon olur artık benim arkadasim 1.53 kocası 1.85 yanında cüce kalıyor herkes birşey söylüyor kız sürekli platform giyiyor ama nafile kisa dan kastım bu

Arkadasin gibiyim bende. Pardon cogul konustunda sadece konu sahibi icin demissin :oops:

Ben ülke ortalamasına göre uzun bir kadınım. Ne güzel değil mi, inan hiç değil.

Türk erkeği ortalaması belli. Uzun boylu kadınlar kendilerinden kısa olmayan bir erkekle karşılaştıklarında seviniyor. Topuklu giysen bir dert, giymesen bir dert.. Hem kendini katana gibi hissediyorsun hem yanındaki adam pigme gibi görünüyor. Her ortamda da düz taban ayakkabı giyilmiyor. Ama mecburen giyiniyorsun. Çok şık bir elbisenin ya da etek ceket takımın altına babet giymek nasıl bir hüzün bilir misin sen :KK66:

Boyun ideal, skolyozun düzelince biraz daha farkedecek. Hiç sıkma canını böyle şeylerle.
Bu arada ben 21 yaşıma kadar uzadım. Sen daha çok küçüksün belli ki.
Tebrikler tam ben yazacaktım siz yazmışsınız..

:KK9::KK9:

Pek de kısa değilsin cnm topukla falan 1.70 olursun takma bende 1.55 im okulda çok takardım ama sonradan bunun pek önemli olmadığını anladım sende ileride anlarsın takma kafana

İnsan boyunu değiştiremez. Değiştiremeyeceğiniz şeyleri bu kadar kafaya takıp üzülmeyin.

Genetik olarak yani sima olarak babaya benzemek boyun da benzeyeceği anlamına gelmez. Şu an 1,61 isen 1.66 olursun ki bu Türk kadını için iyi bir ortalama. Ben uzun boyluyum ama minyon olmak isterdim. Dah açıtı pıtı, kadınsı buluyorum. Sevgilinin yanında topuklu giyersin vs. Hem kadınsın gerçekten topuk giyersin. 1.50 arkadaşlarım var benim. :) Moralini bozma, eğriliğin geçsin yeter.
Bence normal.
Sevgiler,

Canım valla benimde boyum 163 . Ve kendi mi hiç kısa hisettmiyorum. 15 cm lik bi topukluyla 178 oluyorum. Bence çok ideal :cool:

Canım bence boyun gayet normal...
Önem vermen gereken ameliyattan sonra 5 cm uzayacağın değil Allah'ın izniyle ameliyatını iyi geçireceğin olsun..
Sağlıkla ameliyattan çık gerisini düşünme..
Ben de 1,62 cm...
Evlendim anne bile oldum..
Sorun yok..

Sinifimin en kisalarındanım. Skolyozum var. O da düzelirse 5 cm kesin uzayacagim. Doktor dedi. Ama kız olduğum için boy uzamamın durduğunu söyledi. Sadece 5 cm yamukluk düzelir dedi. Ayrıca şöyle bir şeyde var. Ergenliğe girmeden önce bi anda boy uzaması yaşanan evreyi yaşayamadım.(skolyoz engellemiş.) ben 5 cm den sonra enaz 3cm uzamak iistiyorum. Günde iki bardak süt içiyorum. Bol bol balık yiyorum. Ama sadece 1 cm uzadim. O da yamukluk hafif düzeldi diye. Napmalıyım? Aranızda uzayan varsa ne yaptığını yazabilir mi?
Baba:182
Anne:164
Ben:161:KK43:
Bu arada genetik olarak babama çektiğimi söylemeliyim. Babamın kopyasının aynisiyim.
158 boyunda fındık kadarım :) yaş oldu 30 kuzenlerimin kafası avizeye çarpar ama artık umudum yok :( :( :( yaş haddinden dolayi :) plates boy uzatıyor diyorlar

Etrafımdaki herkesin benden baya kısa olduğunu düşünürsek uzun boylu olmakta bir iş değil emin ol.
Düz giysen yanındakiler düğün modunda basit kalıyorsun. Topuklu giysen 2 km den belli oluyorsun.
Ayrıca çoğunlukla büyük gösteriyorsun bu da bir avantaj değil açıkçası.
Boyuna gelince gayet normal.

Back
X