- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
- 29
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Herkese merhaba öncelikle umarım iyisinizdir. Ben 16 yaşındayım ağustosta 17 olucam.Annemle babam ayrı.Ergenlik donemi gibi bende çok sorunlar yaşadım yaşıyorum da. Benim arkadaşım çok az.Çok yakın diyebileceğim insanla küstüm çünkü beni umursamıyordu.Değersiz hissediyordum kendimi ondan dolayı.
Mesela ben bir olay yaşasam ergenlik döneminden kaynaklandığını biliyorum. Mesela kendimi kabul edemiyorum ben bunun ergenlikten kaynaklandığını biliyorum. Hayat hakkında henüz fikir sahibi değilim. Kitap okumayı sevmezdim ama ilk kitabımı okuyorum zülfü livanelinin. Ama benim arkadaşlarım benim gibi düşünmüyor. Yaşadıkları birçok sorunun ergenlikten kaynaklandığını anlamıyor. Benim okul arkadaşlarım makyajın dibine vururlar bir suru kendinden yasca büyüklerle çıkarlar ama ben herşeyin bir zamanı olduğunu düşünürüm. Şuan gelişim cağında olduğumu ve o kimyasal içerikli malzemenin ve bide kalitesizse cildimi mahvedeceginden emindim. Sadece garnier 3 u 1 arada kullanıyorum . Kilo sorunum var obez değilim ama yürüyüş yapıyorum ekmeği kestim şekeri kestim çavdar yiyorum. Ama benim kafadan düşünen kimse olmadığı için yalnızım. Defterim var. Bütün iç sesimi oraya yazıyorum müzik dinleyerek. İçinizde ablalarım var sizden fikirlerinizi duymak hoşuma gider. İyi aksamlar.
Tatlım anladım seni, her çocuk demek ki senin kadar bilinçli yetişrilmemis.Benim çevremdeki insanların hali tavrı böyle. Ondan bahsetmek istedim. Zaten ergenlikte birçok yerli yersiz şeylere kafa yormanin sadece gelişim cağında olduğundan kaynaklandığını anlatmaya çalıştım. Her turlu hali var tabi ergenliğin tek bişeyle açıklanmaz. Yanlış anlaşılmak istemiyorum
Süsle püsle sosyal olunmaz zatenBen biraz asosyal gibi bişeyim. Yani öyle süs püs düşkünlüğüm yok. Mesela arkadaşlarıma hep ben teklif ederim şuraya gidelim diye. Ben demesem kimse çağırmaz. Belki bunları buraya yazmam çok gereksiz ve saçma. Kotu bi olay olsa en kötüsünü düşünürüm. Mesela en büyük isteğim yeni eski kim varsa bi doğum günü sürprizi yapmalarını isterim. Ama kimse beni hatırlamaz etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?