Kişiliğim hakkında düşüncenizi bekliyorum

Nasıl mutlu olacaksan öyle yaşamalısın..Hayat uzun vadeli planlar yapmak için çok kısa bence.
Kendini olduğun gibi kabul et ve hiçbi konuda aşırıya kaçmamak kaydıyla dilediğini yaşa.
Hayatının en güzel çağlarındasın.
Bak şehirlere bombalar yağıyo hayat üstünde çok düşünmeye değmez.

Belkide fazla arkadaşım olmadığın içindir bilmiyodum normalde baya eğlenceliyimdir. Mizahım iyidir arkadaşlarım çok güler bana.
Canim seni kendime benzettim. Benim de anne babam ayrildi 5 yaşinda ve ben de senin gibi ergenlik donemimde çok bilincliydim. İnan kisisel gelisim kitaplari oku çok ilerletiyor insanı. Bu bilinclilikle derslerine asılırsan var ya duman edersin herkesi ben hukuk fakültesi mezunuyum misal ve bunu yalniz gecen gencligime beni anlamayan arkadaslarima ve bilincliligime borcluyum

"Ben dünyanın en akıllı adamıyim" erdal demirkıran
Bu kitap dünyamı degistirdi.
Umarim senin de degistirir ve bu bilincli halini bir yere kanalize edebilirsin..

Tesekkur ederim düşünceleriniz için. Aynen öyle yaptıkları şeyler boş geliyor. Annem babamla pek derdimi paylaşmıyorum nedense hic anlatasim gelmiyor. Zaten anlatsam da pekbirsey söylemiyor olay hakkında bende anlatmama kararı aldım. Annem babama öfkeli olduğu için biz tartışırken onu araya sokar sende onun gibisin diye hakaretler ediyor. Bi süre sonra alıştım buna. Yalnız kalmayı bi yandanda seviyorum çok bilmişlik taslayan oluyor bisey alırken bisey söylerken. Bi olay hakkında fikrimi söylesem kendine zıt düşüyorsa hemen alaycı aşağılayıcı bi tavırla cevap veriyor.

İngilizce öğretmeni olmak isterim. Olmadı ingilizce alanı ile ilgili başka bölüm. İngilizcem iyidir ama dil sınavları zormus uzunca paragraf varmış. İngilizcenin çok iyi olması lazimmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…