Kişilik kazanamamak

Birkaç ay daha sabredecem bir yılı doldurmak için sabretmeye gücüm yeterse kimseyle muhattap dahi olmucam zaten kötüyüm konuşmaya çabaladığım halde madem sadece o gün ne iş verilmişse onu yapıp çıkacam sorumluluk verilenleri gördükçe onlarla eşit olamamak üzse de artık görmezden gelecem. Nasılsa tüm sorularıma cevap buldum artık onlar daha iyi olduğu ben yapamadığım içinmiş bunu öğrendim. Düşünmeme gerek kalmadığı için herkesi de görmezden gelecem yapabilirsem bu şekilde devam edecem biraz daha teşekkür ederim cevaplarınız için

Öyle yazmışsın ki sanki uzaylı başka bir tür gibi diger insanlardan ozunden kotu gibi. yok öyle bir şey yok yani bunu sana ozguvensizlik söylüyor ben ne yaparsam yapayım diğerlerinin seviyesine çıkamam ben eksigim diyor. Ve bu belki de kafanın fazla (hatta gereksiz derecede fazla) düşünce üretmesinden. Sen farkli başkalarından ezik aptal saf vb değilsin adim gibi eminim bunları düşündüren ozguvensizlik öz deger eksikliği. Kendini sevmeyi öğreneceksin insallah zamanla.

Basit gordugumu sanma yani sakin bu arada hani evet gerçekten çok ciddi sıkıntın ama sikintinin kaynağı uzayli olman değil kendini sevmemen ve acı cekmen

Sen niye böylesin niye şöylesin safsın sessizsin pısırıksın bilmem.ne denildiğinde de herkes gibi olmak zorunda mıyım dicem hiç gülmeden herkes gibi olmak zorunda mıyım

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumları lisede, akrabalarım arasında çok yaşadım neden sesiz duruyosun hastamısın senin dilin yok mu diyen bile oldu hayır böyle diyince ne dememi bekliyolar bilmiyorum
Ama bu durumu tamamen düzeltemesem de düşüncelerimi , insanlara bakışımı değiştirerek daha iyi hale getirdim bir kere o düşüncesiz insanların dediklerini takma onlar her şeye yorum yapmayı karışmayı mağrifet sanıyorlar kendinle ilgilen kendi hayatına odaklan işin de iyi olmaya bak başarı elde ettikce kendine güvenin artacak , ben de benim karakterim böyle değişmem diyordum ama aslında kendi kendimi böyle yapmışım o yüzden sen de kendinle ilgili olumlu düşün yapabileceğine inan :)
Bir de o iş yerinde sesiz yapamıycakmış gibi bilindiğin için kendinle ilgili düşüncelerini değiştirmek ön plana çıkmak zor gelecektir çalışma arkadaşların da gerçekten en nefret ettiğim insan tipi orada mutsuzsan yeni bir iş bulunca çıkıp yeni bi başlangıç yapabilirsin

Farklı bir işte de aynı olacam ben çok göze batıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…