- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
Nevyas anladım canım. Sen pratiklik olsun diye öyle bir yol buldun :)) iyi fikirmiş aslında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu benim annem de soyup ,poşetleyip dolabaa atıyor ki onun difirizi yok..kavanoz riskli olabilir belki ama poşetle de hiç bir şey olmuyor ayrıca püf noktası sarımsak kokusuz oluyor o pis koku yok..tavsiye ederim..ben de yapıorum ama poşetle..Valla dolaba koyan benim ama ben 2-3 demet sarmısak alıp hepsini soyuyorum ve bi kavanoza dolduruyorum ağzını kapatıp difrize atıyorum.Gerektiğinde kavanozdan çıkarıp kullanıyorum pratik oluyor hemde tazeliğinden hiçbirşey kaybetmiyor...
duygu naber kızz.kızlar acil cvp kırmızı biber közledim 2 kg buzluğa atsam tadı bozuluyor mu kavanozda yapsak mı daha iyi olur
dolmalık biber aldım .onları iyice temizleyip yıkadım suyu süzüldü dolaba attım...biraz da yufka kaldı azcık onların içine peynir koyup saracağım atacağım dolabaaaaaa..sigara böreği yane
ben koymuyorum.zaten benimki tam olarak kavurma olmuyor.biraz çeviriyorum ikisini birlikte,sonra ocağın altını kısıp,kapağı kapatıp bırakıyorum.domatesler pişince kapatıyorum ocağı.soğuyunca poşetleyip kaldırıryorumkızlar taze fasulyeyi domatesle kavuruken içine yağ koyuyormusunuz
ben koymuyorum.zaten benimki tam olarak kavurma olmuyor.biraz çeviriyorum ikisini birlikte,sonra ocağın altını kısıp,kapağı kapatıp bırakıyorum.domatesler pişince kapatıyorum ocağı.soğuyunca poşetleyip kaldırıryorum![]()
bende koymuyorum hafif rengi dönene kadar kendi suyuyla biraz pişirip soğuyunca atıyorum içine dilimlenmiş domatesde atıyorum o kadar
ben de bayramda şekerpare yapmıştım 12-13 tane arttı.denemek için buzluğa koydum.birkaç gün önce misafirim geldi. ikramlarımın yanına çeşit olsun diye koydum.tadı aynıydı ve harikaydı.yeni yaptığımı sandılar :))