Kısır döngüden nasıl kurtulabilirim?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.349
1.354
83
Arkadaşlar aşk hayatımda hep aynı şeyleri yaşıyorum. Hep platonik olarak seviyorum. Platonik olarak sevince özgüvenim kırılıyor. Özgüvenim kırılınca yine platonik olarak seviyorum. Böyle değişik bir döngü içindeyim. Nasıl kurtulacağım ben bu döngüden?

Üzülme ya.
Bu işler gerçekten nasip,kısmet işi.
Nasibin elbet bulur seni. Demek ki daha zamanı gelmemiş.
İnşallah bu döngüden kurtulmanın elbet bir yolu vardır. Bence en mantıklısı o kişiyle ilk olarak tanışıp arkadaş olmak. Bir de bu yolu deneyeceğim.

İnşallah bu döngüden kurtulmanın elbet bir yolu vardır. Bence en mantıklısı o kişiyle ilk olarak tanışıp arkadaş olmak. Bir de bu yolu deneyeceğim.
Ya bu öyle belli bi yolu,yöntemi olan bir şey değil ki. Dediğim gibi tamamen kısmet işi. Akışına bırakmalısın bence. Bir şeyi ne kadar istersen o kadar olmaz. Akışına bırak ve evrene iyi düşünceler yolla.

Arkadaşlar aşk hayatımda hep aynı şeyleri yaşıyorum. Hep platonik olarak seviyorum. Platonik olarak sevince özgüvenim kırılıyor. Özgüvenim kırılınca yine platonik olarak seviyorum. Böyle değişik bir döngü içindeyim. Nasıl kurtulacağım ben bu döngüden?
Platonik değil de konuşun karsinizdaki kişiyle belli edin duygunuz olduğunu

Platonik değil de konuşun karsinizdaki kişiyle belli edin duygunuz olduğunu
Ediyorum, etmekte sorun yok. Ama karşımdaki insan ya başkasını seviyor ya da başkasıyla sevgili oluyor. Bunun nedenini iki tane yasam koçuna sordum. İkisi de bana "Annen sen küçükken senin yerine kimi beğendi? Seni başkalarıyla mi kiyasladilar?" dedi. Sebebi buymuş :(

Ediyorum, etmekte sorun yok. Ama karşımdaki insan ya başkasını seviyor ya da başkasıyla sevgili oluyor. Bunun nedenini iki tane yasam koçuna sordum. İkisi de bana "Annen sen küçükken senin yerine kimi beğendi? Seni başkalarıyla mi kiyasladilar?" dedi. Sebebi buymuş :KK43:
Yanlış insanlara ilgi duydun o zaman.. bence direkt hoşlandığını söyle sen de. Başkasıyla olmadan

Kurşun dokturun 🤔
Dişil enerji çalışıyorum bunun için. Bir de ne yazık ki beni begenmeyecek erkekleri seçiyorum. Yukarıda bahsettiğim annemle olan ilişkim yüzünden seçiyorum. Meditasyon yapmaya devam ediyorum inşallah işe yarar

Dişil enerji çalışıyorum bunun için. Bir de ne yazık ki beni begenmeyecek erkekleri seçiyorum. Yukarıda bahsettiğim annemle olan ilişkim yüzünden seçiyorum. Meditasyon yapmaya devam ediyorum inşallah işe yarar
İnşallah... Kendinize güvenin ve pozitif düşünün 🙏

Çoğu insan kendisi için doğru olan insanla tanışana kadar bunu yaşıyordur bence. Kendini akışa bırak :)
Evet bir de ben her seferinde aynı hatayi yapıyorum. Ondan dolayı bir kısır döngü icerisindeyim. Ama kiricam bu döngüyü kararlıyım :)

kişisel gelişim sayfasında da bu konuyla ilgili sorularınıza rastladım:) kuzey ay düğümünüz veya chiron 7. evde mi acaba doğum harıtanızda? neyse bir yola girmişsiniz aşk ümidiyle, hep böyle başlar zaten sonra kendinizi geliştirmeye başlarsınız. mevzu aşktan çıkar kendiniz olur. güzel bir yol. ben biraz önce 1 sene önceki konuma bile of ne ergenmişim dedim😅😅bana da o zaman söylenen kasma rahat bıraktı, ben de aynısını size diyorum enerjinizi değiştirin😊

kişisel gelişim sayfasında da bu konuyla ilgili sorularınıza rastladım:) kuzey ay düğümünüz veya chiron 7. evde mi acaba doğum harıtanızda? neyse bir yola girmişsiniz aşk ümidiyle, hep böyle başlar zaten sonra kendinizi geliştirmeye başlarsınız. mevzu aşktan çıkar kendiniz olur. güzel bir yol. ben biraz önce 1 sene önceki konuma bile of ne ergenmişim dedim😅😅bana da o zaman söylenen kasma rahat bıraktı, ben de aynısını size diyorum enerjinizi değiştirin😊
Doğum haritama baktirmadim. Ama meditasyon yapmaya devam ediyorum. Ve bir psikoloğa da danisacagim ☺

Doğum haritama baktirmadim. Ama meditasyon yapmaya devam ediyorum. Ve bir psikoloğa da danisacagim ☺
yok ya astrodan kendiniz de bakabilirsiniz. hepsini kendiniz için yapın. taş tuş evet frekansları vardır hepsinin ama siz konuları halletmedikçe, biri gelse de geldiği gibi gider. psikolog çok iyi fikir. psikoloji kitapları da iyidir. bol şans🍀

Her yere konu açmışsınız.. biraz akışına bıraksanız.. panik halde bir sevgili istiyorsunuz..Hiç size acılan olmadı mi şimdiye kadar?hep siz mi adım attınız?

Back
X