Erkek İnfertilitesi Kısırlık genetik mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet ben onu ikna etmeye çalışayım tekrar.. Gidip veriversin bende bu işkenceden kurtulayım.. O da benim çenemden kurtulsun.. Yoruldum artık.. Neyse çıksın bilelim.. İkimizde 31 yaşındayız ve daha tık yok.. Eğer sorun çıkarsa allah korusun bunu tedavi süreci var, tekrar denemesi var,olup olmaması var.. E yaş da geçiyor.. Bugün hamile kalsam zaten doğurduğumda 32 olucam.. E bi de dediğim gibi tedavi olmamız gerekirse falan... Korkuyorum artık..
o zaman kesin gidin birlikte bir tüp bebek merkezine gidin canım. insaallah hiç bir sorun çıkmaz

Canım esini guzellikle ikna et once test versin sorun yoksa hsg cektir
Benim 2 senedir olmuyor. 3.ay gittik dra ve testler sonucu benim normal esimde varikosel kaynaklı sperm hız ve sayı dusuklugu cıktı esime ameliyat sart dediler ona ragmen biz 1 sene olur dye bekledik bu arada Kürler vitamin ilaçları ve tekrar tekrar test yaptırdık olmayınca esim amlyt oldu 6 ay once şimdi degerleri yukseldi şukur bende bu ay hsg cekildim şimdi beklemedeyiz. Şimdiye kadar 5 bini bulmustur harcamalar
Demem o ki biran once test versin esin
Hsg zor bir işlem ben narkozlu olmama ragmen 2 gun agrı cektim.

Ben ilaç olarak şuan sadece folikasit kullanıyorum.. Doktorum hiç ekstra bir şey yapmadı henüz bize.. Yumurtlama takibi, çatlatma iğnesi gibi.. Aslında o bir sene bekleme taraftarı.. Hormon testlerini de ben istediğim için yaptı.. Sperm testini ve hsgyi de yine ben istediğim için yaptırın dedi.. Doktorun daha ilk gün,1 seneniz dolmadan bana çocuğum olmuyor diye gelme, demişti :) ama işte bende takıntılıyım biraz galiba :KK43:
Ben de ilk yılda gittiğimde doktorlar bana öyle demişti. 1 yıl bekleyin. Ama eşimde sorun çıktı. Erkeklerin test yaptırması zor değil ki neden bir yıl beklenilsin ki? Bence kadından önce erkek gidip test yaptırmalı. Çünkü erkekte tedavi daha uzun sürüyor.

Benim fikrim önce gidip eslerimiz test versin ve biz muayene olalım eğer bir sıkıntı yoksa ins olmaz (bizim gibi bi sorunla kimse karşılaştır istemem)o zman bir sıkıntı yoksa bir yıl beklemeli nacizane fikrimm

Back
X