Dış taraftan koymanında faydası olurmu acaba ben hacamatta yaptırıyorum sülüğü rahme yaptırdım spektulumla açıp yaptı bayan sizede bu şekilde mi yapıldı
nerede oturuyorsun canım... banada yaparmı acabacanım bende hacamat yaptırıyorum , sırt kısmına 16 ayrı yere yaptırdım , çookk rahatlattı ağrımı sızımı
bana hacamat yapan bayan aynı zamanda bioenerji uzmanı , rahime bioenerji uygulayıp koydu sülükleri , zerre ağrı acı bişey hissetmedim
nerede oturuyorsun canım... banada yaparmı acaba
ben İSTANBULDAYIM... buradada yapanlar var ama ne biliym... aslında rahimle ilgili bir sorunumda yok ama sülüğünde faydası çokyapar yapmasına da , ben Maraştayım , sen nerdesin ki tatlım ?
ben İSTANBULDAYIM... buradada yapanlar var ama ne biliym... aslında rahimle ilgili bir sorunumda yok ama sülüğünde faydası çok
aynen uzağız canım... ama hemşeri sayılırız bende Adıyamanlıyım... pek uzak dihliz yaaaniuzakmışız be yaavvevet canım sülüğün faydalarına bende çok inanıyorum , inşAllah olumlu sonuçlar alacağım :)
sende güveneceğin bi yerler bulup yaptırırsın inşAllahh
aynen uzağız canım... ama hemşeri sayılırız bende Adıyamanlıyım... pek uzak dihliz yaaani
olsun canım benimfahri hemşeri olalım şekerim o halde ,ama benim memleket toprakları da Mersin
olsun canım benim
maaaalesefsenin bebiş var mı ? bende bebiş için uğraşıom
maaaalesefbende bebek için uğraşıyorum... kanda pıhtılaşma varmış bende
sadece coraspin ve folbiol kullanıyorum... hamile kalıncada iğneye başlıycakmışız... sen ne tedavisi görüyosunüzülme canım ,Rabbim kucaklarımızı boş bırakmayacaktır eminimm
ne gibi tedavi uyguluyorsun ?
sadece coraspin ve folbiol kullanıyorum... hamile kalıncada iğneye başlıycakmışız... sen ne tedavisi görüyosun
İNŞAALLAH tez vakitte hayırlısıyla hamiş olup yavrularımızı kucağımıza alırız canım benimRabbim tez zamanda şifanı versin inşAllahh canım
bende yumoşlar tembel,büyümüyo keratalar ,bi kere büyüdüler, çatlattık ama olmadı , klomen kullanıyordum , şimdi başka ilaç kullanıyorum ,olmazsa iğneler diyor doktor ,ama ben iğne kullanmak istemiorum ,alternatif tıbba tam anlamıyla yönelecem , sülük ,hacamat , kür
arkadşım neredesiniz?hacamat ve eğer yapıyorsanız ülük fiyatınız nedir?kimden öğrendiniz?yani tanıdık biri miMerhabalar herkese. Hacamat konusunu okudum bilgilerimi paylaşmak için üye oldum. Hacamatı 2001 den bu yana bende düzenli olarak yaptırıyorum. Hacamat yapan arkadaşım var. İslami kurallara uyarak yapıyor. Bende yapıyorum eğitim aldım arkadaşımdan. Hacamat çok faydalı anlatmakla bitiremem. Hem sünnet hem şifa. Hiç bir yan etkiside yok. Migrenden şiddetli baş ağrılarından ve panik ataktan kurtuldum. Vesvese korku ve ürpertilere çok iyi geliyor. Çocuklarımada yapıyorum sık sık. Buyuk oğlumda iltihaplı romatizma vardı şukur azalıyor seanslara devam ettikçe. Kendimede yılda iki defa falan bacaklarımdan yapıyorum. Sırtıma yapamadığım için arkadaşıma yaptırıyorum. Ailem akrabalarıma yapıyorum. Yaptırmak isterseniz size telefon veririm. Ayrıca uyguna yapılıyor. Bir kupası 5 tl. Dışarıda pahalı. Kampanya yaptı arkadaşım ilgilenenler için yardımcı olurum.
canım benim çokça dua et bana... Rabbim tez vakitte bu mutluluğu sanada tamamıyla yaşatsın...Rabbim tez zamanda şifanı versin inşAllahh canım
bende yumoşlar tembel,büyümüyo keratalar ,bi kere büyüdüler, çatlattık ama olmadı , klomen kullanıyordum , şimdi başka ilaç kullanıyorum ,olmazsa iğneler diyor doktor ,ama ben iğne kullanmak istemiorum ,alternatif tıbba tam anlamıyla yönelecem , sülük ,hacamat , kür
canım benim çokça dua et bana... Rabbim tez vakitte bu mutluluğu sanada tamamıyla yaşatsın...tam umudumu kaybetmişken,galiba bu sefer çok geç hamile kalıcam derken mucizem benimlymiş... saklambaç oynuyomuş minnoşum...
İNŞAALLAH duamdasın canım... hayırlısıyla bide sağlıklı sıhhatli kucağıma alaydımcanııımmm nasıl sevindim senin adınaaa ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsiinn inşAllahhhhhh
dualarım sizinle kuzumm , Allaha emanet olun , beni de dualarında eksik etmeee canımm
evet bebek için yaptırdım ama sadece bir kere yaptırdımArkadaşım sülük tutturma işlemini neden yaptın bu 1. Sorum :) bebek için mi acaba? Etkili oldu mu? Bu da 2. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?