Kısırlık için hacamat, tıbbî sülük, akupunktur vb. tedaviler

Kistlerede iyi geldigini okumustum yaptirsammi acaba yaa oyyy nasil bir korku ikilem bu.. insallah sizde faydasini gorursunuz bol bol ya Safi cekin hayirli haberlerinizi bekliyorum

Slm kızlar. Yıllarca bekledikten sonra alternatif tıbbı denemek istiyorum birde. Sebepsiz infertilitede hacamatı duydum güvenilir olsun diye hastane tercih ettim ordada önce akupuntur denemeyi olmazsa hacamatı tavsiye etti doktor bilginiz varmı akupunktur sebepsizde ise yararmi birde esli tedavi yapiyorlar

Baya deneyen olmus sülük hacamat ama olumlu bir dönüs yapılmamıs yapan arkadaslar gelisme varmı bildirin bizlere

ben sülükte yaptırdım akapunkturda ama yok yok yok.boşuna onlarla maddi manevi kayıp yaşama.iş iyi bir tüp bebek doktoru bulmakta bitiyor yada başlıyor.
Adetim bitince hacamati denicem digerleri banada gereksiz geldi. Siz yaptirdinizmi tupbebek ve sonuc ne oldu. Akupunkturu esinizle berabermi yaptilar

Adetim bitince hacamati denicem digerleri banada gereksiz geldi. Siz yaptirdinizmi tupbebek ve sonuc ne oldu. Akupunkturu esinizle berabermi yaptilar
akapunktur sadece bana oldu.ilk tüp denemem transfer bile olamadan bitti döllenme probleminden dolayı.şimdi 2.tüp sürecindeyim.

Merhaba kızlar bir sıkıntı olmaz ise bende hacamat sülük başlayacağım tüplerim kapalı kadına anlattım güya yüzde yüz açılır falan dedi bir gidip konuşacağım yüz yüze durum a göre size haber ederim burada konu açılmış ama başlayan arkadaşlar neler yaşamış pek yazılmamış inşallah başlarsam size yazarım hakkımızda herşeyin hayırlısı

merhaba arkadaşlar,
bu başlığın bütün sayfalarını maalesef okuyacak kadar zamanım yok. sadece şu anda yaptırmakta olduğum sülük tedavisiyle ilgili deneyimimi aktarmak istiyorum.
ben 15 yıllık evliyim. hiç doğum ve düşük yaşamadım. 3 ilaçlı 2 tanede iğneli aşılamanın arkasından bir tüp bebek denememiz oldu. teşhis : açıklanamayan infertilite. tüp bebek denemesinden ciddi şekilde olumsuz etkilendim. şöyle ki; tüp bebekten sonraki 3. ayda gittiğim kontrolde 4 cm miyomum olduğunu öğrendim. doktor tüp bebeğin yan etkisi olduğunu söyledi. bununla birlikte 27 - 28 gün olan adet döngüm 25-26 güne düştü. bu demek oluyor ki yumurtalık kalitesinde düşüş yaşadım. böylelikle yardımcı üreme tekniklerine veda ettim. çünkü gittiğim doktorlardan biri miyomu ameliyat etmesi gerektiğini arkasından yeniden tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. tam anlamıyla kötü bir döngüye girdiğimi farkettim o anda, tüp bebek yaptırana kadar her doktorun şaşıra şaşıra baktığı tahlil sonuçlarımda artık miyom vardı. tabi ameliyata kesinlikle yanaşmadı. nihayetinde aklı başında bir doktor buldum. bana durumu şöyle açıkladı. şu anda miyomun dışa doğru ve gebeliği etkileyecek pozisyonda ve büyüklükte(şu an 5 cm) değil. ama bizim doktor olarak buna yapabileceğimiz hiçbir şey yok. senii rahatsız etmiyorsa yılda bir muayeneye gel rahatsız ettiği durumda ameliyatla alırız dedi. tabi benim başımdan kaynar sular döküldü. çıkışsız şekilde büyümeye giden bir miyomum var bir yıl sonra ne olacağını bilmiyordum. oturdum bilgisayarın başına. akupuntur ile miyomun küçültüldüne dair bir kaç akademik makaleden sonra bunu uygulayan devlet hastanesinde bir doktorla konuşturm. akupunktur işe yarar ama sülük sizin daha faydalı olur dedi. ve ben sülük yaptırmaya başladım. bugün 4. seans bitti. 10 seans yapılacak. 10 seansın sonunda yeniden kadın doğum muayenesine gideceğim. bakalım sonuç ne olacak.
bendeki etkilerine gelirsek ; birinci seansta göbeğimin altına belirlediği noktalara 5 adet sülük tutturdu. ilk seansta hiçbir değişiklik hissetmedim. sadece sakinleştiricci almış gibiydim. 2. seansta belimden kuyruk sokumuma kadar 7 adet, ayak bileklerimin iç tarafına birer tane sülük koydu. bu seanstan sonra 3 gün boyunca hergün bir kere daha önce hiç görmediğim bir akıntım oldu. kulağının temizletenler bili. sanki kulak kiri bulaşmış gibi bir akıntıydı. 3.seanstan sonra bir kere aynı akıntıdan geldi ama bu sefer öncekilere göre daha fazlaydı. bugün 4. seans. henüz bir değişiklik görmedim. kansızlığım sınırda olduğu için haftada bir seans yapacaz dedi doktor. gelişmeleri elimden geldiğine buraya yazmaya çalışacağım....

yazıdan uygulamayı devlet hastanesinde yaptırdığım anlaşılmış. özür dilerim. devlet hastanesinde konuştuğum doktor henüz sülük ve hacamata başlamadıklarını söylediği için başka özel bir polikliniğe gidiyorum. gittiğim poliklinikteki doktoru da gayet beğendim. Rahimden sülük yapmayacaklar. çok kanama olduğu için o riske girmiyoruz dediler.amaa devlet hastanesinde konuştuğum doktor 2018 de sülük e başlayacaklarını söyledi. onlar başlayınca durumumu değerlendirmek için oraya da tekrar gideceğim. bu arada ankarada oturuyorum.

Hayırlı güzel sonuçlarını bekliyoruz canım

Kızlar bende 6 inci seans i dün yaptım toplam 2 defa rahim den sülük bir defa kasik üzerinden sülük ve toplam 6 seans da kasik dan Hacamat1 oldum. Ancak Hacamat1 ci hala iltihap olduğunu devam etmemiz gerektiğini söylüyor bu hafta adet olacağım o yüzden adet bitiminde tekrar çağırıyor bakalım ne olacak . etkilerim ise kahverengi kötü kokulu akıntı artık yok denecek kadar azaldı ikincisi adet sancıları maşallah yok. üçüncüsü kaşıklarim da damar atması hissediyorm eskiden tembel olduğu için hissetmiyordum dördüncüsü ise uzman bir doktor a gittim sol yumurtalık da 3 cm kist im vardı onu göstermek istedim gerçekten ise yarıyor mu diye. Kadın sol da kist var ama çok küçük 12 ml yok denecek kadar ufak hamile kalmana asla engel değil belki adet ile atarsin bu ay dedi. Olumlu sonuçlarım bunlar kızlar dua edin asıl en büyük ve benim için önemli olan tüplerimin açılması inşallah şifa olur

bir kaç şey sormak istiyorum;
1- rahimden sülük yaptırdığınızda sonrası nasıl oldu, çok kanamanız oldu mu, içerdeki yaraların iyileşmesi için herhangibir şey kullandınız mı?
2- hangi şehirdesiniz?
3- hacamatcı hala iltihap olduğunu nasıl anladı acaba?
4- kahverengi akıntılarınız kaçıncı seansta başladı?

şifa olsun inşallah...

6 yıllık evliyim ve polikistik hikayem bir yıl sonra başladı.. Doğal yolla gebelik olmadı, yumurtalar büyümüyordu zaten haplar bile fayda etmiyordu.. İki tane tüp bebek tedavim yarıda kesildi, iğneye cevap vermeyen yumurtalarım yüzünden.. 2016 da şans eseri akapunktur ile tanıştım, ekim gibi başladım tedaviye.. Aralıkta yumurta takibine gittiğimde mucize şekilde yumurtalarımın geliştiğini gördüm.. Doktorum ilaçsız gelişim sebebini sorduğunda ona akapunkturdan bahsettim ve fayda edeceğini, yurt dışında tedavi öncesinde akapunktur uygulandığını söyledi.. Çok şükür tüp bebeğe başladık, ilaca hemen cevap verdim yumurtalarım kısa sürede gelişti.. İlk deneme tutmasada bir ay aradan sonra ikinci deneme dondurulmuş embriyo ile gebelik elde ettik.. Rabbime şükür karşıma çıkardığı sebeplerle bu günleri gördük, elhamdülillah

1 sadece o gün içerisinde kanama oldu sülük den hemen sonra biraz fazla oluyor ancak yurume az olacak ve mümkün mertebe gün içinde hep dinlenme ile kanama az oluyor ve aksam a doğru zaten bitmiş oluyor sadece kalıntı şekline oluyor. Yaralar iyileşmesi için herhangi birsey yapmadım kendiliğinden iyileşiyor en fazla 3 gün içinde hersey eskisi gibi oluyor yani tedirgin olmayın .
2 ıstanbul
3 Hacamat yaparken çıkan kana bakıp anlıyor
4 şöyle birsey bende çikolata kist var her adet başında ve sonunda kahverengi kokulu akıntı oluyordu ve çok geliyordu ama artık o kadar azaldı ki yok denecek kadar az şifa olduğuna çok inanıyorum

sülükleri rahime yolladıktan kaç dakika sonra çıkıyorlar,
kendiler mi çıkıyor ordan?
ürkmüyor musunuz,
ben vücut üstüne bile yaptıramadım maalesef..

sülükleri rahime yolladıktan kaç dakika sonra çıkıyorlar,
kendiler mi çıkıyor ordan?
ürkmüyor musunuz,
ben vücut üstüne bile yaptıramadım maalesef..
Hiç hissetmiyorum ben daha önce belime de koydum 40 dakika kadar sürmüştü ama rahim içi daha hızlı kan akışı olduğu için 10 dakika içinde cıktı hiç hissetme olmadı çok rahattı yani. Görmüyor um koyarken normal muayene olur gibi yatıyorsunuz o arada konuluyor . kendileri işi bitince çıkıyorlar herhangi bir müdahale olmuyor. Daha önce den cilt üstüne yaptırdığım için alıştım

tekrar merhaba..tedavi sürecimin şu andaki durumunu yazıyorum. 6 seanstan sonra sülük tedavisine ara verdik, çünkü kan değerlerim düştü. akupunktur ile devam edeceğiz. Bu arada kadın doğuma kontrole gittim. miyomda hacimsel olarak yüzde 20 küçülme var yalnız daha da önemlisi fsh ım 8.4 ten 6.8 e düşmüş ve diğer bütün hormonların ideal değerlerde. Doktor her an hamile kalabilecek durumdasın dedi. Hayırlısı bakalım...

mrb gittiginiz yer neresi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…