- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Ben yaptirdim suluk ve hacamat hic korkulcak birsey yok ama hamile kalamadan tup bebege baslamak zorunda kaldik yumurtalarima iyi geldigini dusunuyorum Allah a sukur insallah sen kalirsin canim[/QUOTE]TE="Nur_hasret, post: 53726360, member: 769726"]Ben de sülük yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum cesaretim yok ama başka çare de yok. Hamile kalan varsa yazsın da bize de cesaret gelsin kızlar
Arkadaslar benin iki arkadasim hacemat ve sülük ile tedavi gördü ve dokdorlar umidinizi kesin cocuk sahibi olamazsiniz demiş onlarda hacemata baslamislar ve elhamdülillah ikiside hamile normal yoldan hamile kalabiliyolar simdi bende baslicam inşaallah gitikleri kisi cok iyi anliyor bu işten ve bir bitki önermiş tedaviye baslarken udahindı otu bunun kucuk bir parcasini suda kaynatip sabak aksam ac karnina icine bal katarak iciliyor hacematci istanbul tavukcu yolunda
Evet udahindı otu 1 hafta sabah aksam 1 cay bardagi bal karistirarak sicak iciliyo aç karnina zaten aktarcida nasil kaynaticagini soyluyorCanım Bitkinin adı udahindi mi yanlış anlamdıysam kaç gün kullanılacak
Allah razı olsun canımEvet udahindı otu 1 hafta sabah aksam 1 cay bardagi bal karistirarak sicak iciliyo aç karnina zaten aktarcida nasil kaynaticagini soyluyor
Benim bir şikayetim yokken hacamat yaptırdım ilk kez denemek istedim
Ve 2. Gün bana bir zindelik geldi hemde bi kac gunluk degıl yaklaşık bir ay kendimi zinde hissettim hiç tembellik etmedim sabahları erkenden kalktım
Çok guzeldi :)
Doğumdan sonra inş uygun bir zamanda yıne yaptırıcam
Benim bir şikayetim yokken hacamat yaptırdım ilk kez denemek istedim
Ve 2. Gün bana bir zindelik geldi hemde bi kac gunluk degıl yaklaşık bir ay kendimi zinde hissettim hiç tembellik etmedim sabahları erkenden kalktım
Çok guzeldi :)
Doğumdan sonra inş uygun bir zamanda yıne yaptırıcam
Sizin normal yoldan mı hamilelik oldu inşaAllah
Bu şekilde bi tedavi mi uyguladınız
Allah bağışlasın sağlıkla kavuşun inşaAllah:)
Tesekkür ederim. Ben normal yolla hamile kaldım ama inanırım bunların işe yaradığına. Konuyu görunce genel olarak havamat işe yarıyor demek için mesaj yazdım hamile kalmama bi etkisi olmadı olduysada brnim haberım olmadı :)
MaşaAllah manuel terapi nerde yaptırdınızKızlar meraba hacamat bende yaptırdım ve faydasını bizzat yaşadım ama en çok osteopati (Manuel tedavi ) nin faydasını çok çoOk fazla gördüm transfere giderken rahimim fazlasıyla hazırdı kesinlikle öneriyorum.. ilaçsız doğal transfer yapıldı çok şükür şu an hamileyim Rabbim tamamına erdirir inşallah ve Rabbim isteyen herkesi tez vakit evlat sahibi yapar
Bende kasıklarıma sülük koydum bahsettiğin gibi sarı bazen kirli akıntım geliyor. Bu arada soğan da içtim iki haftadır soğanı daha önce içtiğimde normal akıntı geliyordu sülüğe bağladım bende . Rahim sülüğü de de oldum çok iyi geldi elhamdulillahmerhaba arkadaşlar,
bu başlığın bütün sayfalarını maalesef okuyacak kadar zamanım yok. sadece şu anda yaptırmakta olduğum sülük tedavisiyle ilgili deneyimimi aktarmak istiyorum.
ben 15 yıllık evliyim. hiç doğum ve düşük yaşamadım. 3 ilaçlı 2 tanede iğneli aşılamanın arkasından bir tüp bebek denememiz oldu. teşhis : açıklanamayan infertilite. tüp bebek denemesinden ciddi şekilde olumsuz etkilendim. şöyle ki; tüp bebekten sonraki 3. ayda gittiğim kontrolde 4 cm miyomum olduğunu öğrendim. doktor tüp bebeğin yan etkisi olduğunu söyledi. bununla birlikte 27 - 28 gün olan adet döngüm 25-26 güne düştü. bu demek oluyor ki yumurtalık kalitesinde düşüş yaşadım. böylelikle yardımcı üreme tekniklerine veda ettim. çünkü gittiğim doktorlardan biri miyomu ameliyat etmesi gerektiğini arkasından yeniden tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. tam anlamıyla kötü bir döngüye girdiğimi farkettim o anda, tüp bebek yaptırana kadar her doktorun şaşıra şaşıra baktığı tahlil sonuçlarımda artık miyom vardı. tabi ameliyata kesinlikle yanaşmadı. nihayetinde aklı başında bir doktor buldum. bana durumu şöyle açıkladı. şu anda miyomun dışa doğru ve gebeliği etkileyecek pozisyonda ve büyüklükte(şu an 5 cm) değil. ama bizim doktor olarak buna yapabileceğimiz hiçbir şey yok. senii rahatsız etmiyorsa yılda bir muayeneye gel rahatsız ettiği durumda ameliyatla alırız dedi. tabi benim başımdan kaynar sular döküldü. çıkışsız şekilde büyümeye giden bir miyomum var bir yıl sonra ne olacağını bilmiyordum. oturdum bilgisayarın başına. akupuntur ile miyomun küçültüldüne dair bir kaç akademik makaleden sonra bunu uygulayan devlet hastanesinde bir doktorla konuşturm. akupunktur işe yarar ama sülük sizin daha faydalı olur dedi. ve ben sülük yaptırmaya başladım. bugün 4. seans bitti. 10 seans yapılacak. 10 seansın sonunda yeniden kadın doğum muayenesine gideceğim. bakalım sonuç ne olacak.
bendeki etkilerine gelirsek ; birinci seansta göbeğimin altına belirlediği noktalara 5 adet sülük tutturdu. ilk seansta hiçbir değişiklik hissetmedim. sadece sakinleştiricci almış gibiydim. 2. seansta belimden kuyruk sokumuma kadar 7 adet, ayak bileklerimin iç tarafına birer tane sülük koydu. bu seanstan sonra 3 gün boyunca hergün bir kere daha önce hiç görmediğim bir akıntım oldu. kulağının temizletenler bili. sanki kulak kiri bulaşmış gibi bir akıntıydı. 3.seanstan sonra bir kere aynı akıntıdan geldi ama bu sefer öncekilere göre daha fazlaydı. bugün 4. seans. henüz bir değişiklik görmedim. kansızlığım sınırda olduğu için haftada bir seans yapacaz dedi doktor. gelişmeleri elimden geldiğine buraya yazmaya çalışacağım....
Evet udahindı otu 1 hafta sabah aksam 1 cay bardagi bal karistirarak sicak iciliyo aç karnina zaten aktarcida nasil kaynaticagini soyluyor
canım rahime kan gitsin rahim kalınlaşsın diye mi yaptıracaksın hacamatı?drlar yapışıklık yada incelik olduğunda iyileşme için kanlanmanın iyi olması gerektiğini söylüyolar.Bu yüzden tebokan coraspirin masaj falan faydalı olur diyodum.inş. bunun faydasını görürsün.Merhaba arkadaşlar bende pazar günü hacamat yaptiracam inş çok istiyorum hemde sunnet günüymüş... sonrasında sülük tedavisine basliycam.... Ben çok inanıyorum bunların şifasına.... hepimize sifa olsun inş...
sizin hacamatcının telini mesajla atarmısınızArkadaslar benin iki arkadasim hacemat ve sülük ile tedavi gördü ve dokdorlar umidinizi kesin cocuk sahibi olamazsiniz demiş onlarda hacemata baslamislar ve elhamdülillah ikiside hamile normal yoldan hamile kalabiliyolar simdi bende baslicam inşaallah gitikleri kisi cok iyi anliyor bu işten ve bir bitki önermiş tedaviye baslarken udahindı otu bunun kucuk bir parcasini suda kaynatip sabak aksam ac karnina icine bal katarak iciliyor hacematci istanbul tavukcu yolunda
Kızlar meraba hacamat bende yaptırdım ve faydasını bizzat yaşadım ama en çok osteopati (Manuel tedavi ) nin faydasını çok çoOk fazla gördüm transfere giderken rahimim fazlasıyla hazırdı kesinlikle öneriyorum.. ilaçsız doğal transfer yapıldı çok şükür şu an hamileyim Rabbim tamamına erdirir inşallah ve Rabbim isteyen herkesi tez vakit evlat sahibi yapar
canım rahime kan gitsin rahim kalınlaşsın diye mi yaptıracaksın hacamatı?drlar yapışıklık yada incelik olduğunda iyileşme için kanlanmanın iyi olması gerektiğini söylüyolar.Bu yüzden tebokan coraspirin masaj falan faydalı olur diyodum.inş. bunun faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?