ben kendim kendime yapıyorum sülüğü
kansızlık sorunun olmamalı... adetliyken ve hamileyken yapılmaz...sana tavsiyem tıbbi sülük al... bende 3 defa alerji yaptı... belki sende yapmaz... sülüğü normal elime alıp uygulayacağım yere bırakıyorum... zaten kendisi nereyi tutacağını bilir...yarencim nasıl uyguluyorsun alerji riski var mi bır de 12 saat kan akıyormus uygulama yerınden bu dogru mu?
hangi günler uygulanır? neye dıkkat etmeliyiz?
bana bunu satan bırı yolladı, ama alerji durumunu bilmiyorumkansızlık sorunun olmamalı... adetliyken ve hamileyken yapılmaz...sana tavsiyem tıbbi sülük al... bende 3 defa alerji yaptı... belki sende yapmaz... sülüğü normal elime alıp uygulayacağım yere bırakıyorum... zaten kendisi nereyi tutacağını bilir...
sterilize edilebilseydi ben ederdim... alerji durumunda antibiyotik içmenyeterli... alerji olduğunu nasıl anlarsın onuda söyliym... sülük ısırdığı yeri bıraktıktan sonra etrafında morarmalar ve şişme olursa alerji oldun yada mikrop kaptın demektir...yarencim, siz nereden alıyorsunuz? sterilize etme sansım yok mu hayvanı?
Ama bir kere kâfi olmaz ki..Devam etmenizi tavsiye ederim.evet bebek için yaptırdım ama sadece bir kere yaptırdım
belki de etkili olmuştur ama hamilelik olmadı
merhabaDış taraftan koymanında faydası olurmu acaba ben hacamatta yaptırıyorum sülüğü rahme yaptırdım spektulumla açıp yaptı bayan sizede bu şekilde mi yapıldı
Mrb suluk tutturma islemi yapmissiniz memnun kaldinizmi hamileliginizde etkisi varmi acaba? hacemat yaptiranlar bilgi verin lutfen..evet bebek için yaptırdım ama sadece bir kere yaptırdım
belki de etkili olmuştur ama hamilelik olmadı
Mrb suluk tutturma islemi yapmissiniz memnun kaldinizmi hamileliginizde etkisi varmi acaba? hacemat yaptiranlar bilgi verin lutfen..
merhaba arkadaşım,Evet ben de inaniyorum, insaallah sifa olur. Acimadigini soyledigin iyi oldu. Ben de suluk dusunuyorum daha once kendimiz alip yapmistik ama bebek icin filan degil kanimiz temizlensin diye. Simdi bahsettigin bolgelere suluk tutturmayi dusunuyorum evde, hacamat da var bir yandan aklimda, bakalim hayirlisi... Duzenli kontroldeysen ve bu ay farkli olumlu bir etki gorursen lutfen tekrar haberdar et burdan olur mu, bize de umut olsun :)
merhaba arkadaşım,
çocuk için sülük yaptınız mı?
Merhabalar...
Mesajınızı bu gün gördüm. Ancak sizin mesajınızdan iki gün sonra sülük yaptırmıştım :)
Bu konuyu da bu yüzden güncellemeyi düşünüyordum, iyi oldu...
Modern tıptan bir fayda göremedim ne yazık ki, bu nedenle alternatif tıbbı düşünürken bir fırsat ayağıma kadar geldi. Bu konuda uzman bir bayanla tanıştım ve bana bu zamana kadar hiç duymadığım şeyler söyledi.
Bu zamana kadar sadece yumurtalık ve rahimle ilgilenildiğini, ancak vücutta kanı tutmak ve dışarı atmakla sorumlu olan iki organ -ki bunlar karaciğer ve dalak- hakkında da alternatif tıptan faydalanabileceğimi söyledi. Karaciğer ve dalak vazifelerini iyi yaparsa adet düzene girer ve yumurtalıkların da düzgün çalışır dedi. Karaciğer ve dalak ile yumutalık ve rahim arasındaki bir organ olan kalın bağırsaklar da işin ikinci yönü. Her gün büyük tuvalete çıkmayan bir insanda kalın bağırsakların sertleştiğini ve bunun yumurtalıklara baskı yaptığını tabiri caizse dövdüğünü söyledi. Gelelim tedaviye:
İlaçları bırakınca bütün sistemim eski haline döndüğü için tedaviyi yumurtalıklar için değil de bütün karın içi organları kapsayacak şekilde planladı. Amacımız yumurtalıkları olumsuz etkileyecek her şeyden kurtulmak. Bunun yanında yumurtalıkları tekrardan uyarmak. Bu amaçla karnıma masaj yaptı, göbek deliğine 3 tane sülük tutturdu, 3 seans akupunktur uyguladı(yumurtalıklarımla alakalı olan noktalara) ve en son karnımdan ve sırtımdan pek çok noktadan hacamat yaptı. Bu noktalar da kalın bağırsak, yumurtalıklar ve üreme sistemiyle alakalı olan noktalar. Kan da zaten iyice pıhtı şeklinde çıktı.
Her gün büyük tuvalete çıkmam için ve genel bir detoks yapabilmek için de üç tane kür başladık. Çayları kullanamıyordum mide ağrısı yaptığı için. Ama bu kürleri çok rahat uyguluyorum. Bunlar da 1.oksijenli su detoksu, 2.yulaf, 3.bal-sirke-limon kürü.
Açıkçası her bir işlemi ve kürleri ayrıntılı anlatsam çook uzun sürecek. Şu an daha fazla yazamıyorum. O nedenle sorularınız olursa cevaba yönelik yazamaya çalışırım...
Rabbim hepimize şifa versin...
Not: Bu işlemler ve daha yazamadığım farklı işlemleri net sonuç alınca açıklamak istiyordum aslında. Henüz hamile kalma konusunda işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum çünkü. Ama şu iki haftada her gün büyük tuvalete çıkmaya başladım ve karnım çok rahatladı. Yeni sivilceler eskisi kadar çıkmamaya başladı. Önceden kalın bağırsak ve yumurtalıklarıma dokunduğumda çok sertlik hissediyordum taş gibi, onlar da iyice azaldı. İşlemler bittikten bir kaç gün sonra da adet oldum ki bu benim için çok iyi haber. Şimdilik etkiler bunlar.
Cnm bende onu merak ediyorum eşimi ikna edemedigim icin ben kuyruk sokumundan yaprçtırıyorum ama inanırmısın onun bile faydasını gördüm içimden birseylerin cekildigini hissettim yapan kişi bile sende cok iltihap var dediHayirli geceler arkadaslar hacamat yaptirmistim ben ve kesinlikle tavsiye ediyorm hacamattan sonra adetlerim duzene girdi bu ay haricfakat sülük yaptiran arkadaslardan acil tam aciklayici bir cvp bekliyorum lutfen yardimci olun bu vajina icinemi giriyor sulukler cok afedersiniz pozisyon nasil oluyor aci hissediyomusunuz icerde yürüdüklerini hissediyomusunuz falannn hepsini yazin lütfen en ince ayrintisina kadar cunku gercekten korkuyorum
Cnm kistim var onun için yaptırdım.kuyruk sokumundan rahim hastalıklarına iyi geliyormuş ondan yaptırdım tabi tüplerim tıkalı asıl yapma nedenim bu açılırsa gercektn mutlu oşcam buugun yaptırdım 7 tane koydurdum ama biraz bünyeme fazla geldi bir daha ilk yapılan seans gibi 4 tane koydurcam kansızlık var ondan cok sülük beninbiraz yorduKuyruk sokumundan yaptirinca ne faydasi oluyor neye yarıyor.. simdide mantar olmusum alt taraf cok feci yaa ilk defa bukadar kotu yara oldu ic kisim kocaman bembeyaz bu tur iltihaplarada iyi geliyomus ama iste cidden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?