Kısırlık ve Genetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemozel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozlemozel

Ziyaretçi
Arkadaşlar günümüz tüp bebek işlemlerinde hemen hemen tüm merkezler genetikten bahsediyorlar. nedir genetik ne işe yarar sık düşüklerde yapılması zorunlumudur üst üste tekrarlayan negatif ıvf de yapılabilirmi?

Arkadaşlar günümüz tüp bebek işlemlerinde hemen hemen tüm merkezler genetikten bahsediyorlar. nedir genetik ne işe yarar sık düşüklerde yapılması zorunlumudur üst üste tekrarlayan negatif ıvf de yapılabilirmi?

sevgili özlem ben ankarada gitmedik merkez bırakmadım herkes bir şey söyledi en son genart tüp bebek merkezinde prof.dr.volkan baltacı ile görüştüm ufuk üniversitesinde anabilim dalı başkanı ilk muayenemi orada yaptı. genartta pgt diye bir genetik işlem yaptı 5 denememde gebe kaldım 20 haftamdayım dua ediyorum sağlıklı doğarsa adını volkan koyacağım .

özlem hanım bende genart a başladım birlik mahallesinde bir doktora gittim kullandığım ilaçlar için bir zarar vermez dedi sonra eşim gatada bir hekime sormuş olmaz öyle şey demiş. fmf için ilaç kullanıyordum sonra volkan beyi önerdiler ben ufuk ünüversitesinde olduğunu sizin yazınızda gördüm gittim muayene oldum yanlış yapmışlar bu ilaçlarla olmaz dedi. şimdi başladım ama sonuç alan varmı diye onun için yazdım çok teşekürler. birde takibinizi kim yaptı yani hangi doktor yaptı...

arkadaşlar bende merkez araştırıyordum istanbulla görüştüm acayıp uçuk bir fiyat söylediler eşimde sma hastalığı var gen ayıklamayla çözüyorlarmış dediler bir iki merkezle görüştüm adanada ankaradan doktorumuz geliyor embriyonuzu alıp yapıyor dediler ama pek inandırıcı gelmedi birde istanbulun yarı fiyatını söylediler birde bu hoca bu işlerle uğraşırmı iletişim adresi varmı ufuk üniversitesinemi gideceğiz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekürler

arkadaşlar bende merkez araştırıyordum istanbulla görüştüm acayıp uçuk bir fiyat söylediler eşimde sma hastalığı var gen ayıklamayla çözüyorlarmış dediler bir iki merkezle görüştüm adanada ankaradan doktorumuz geliyor embriyonuzu alıp yapıyor dediler ama pek inandırıcı gelmedi birde istanbulun yarı fiyatını söylediler birde bu hoca bu işlerle uğraşırmı iletişim adresi varmı ufuk üniversitesinemi gideceğiz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekürler

sevgili güldalı hoca hergün ufuk üniverstesinde hasta görüyor. ufuk üniversitesindende genarttanda ulaşanilirsin çok kibar beyfendi birisi hiç çekinmeden görüşebilirsiniz.

Back
X