kısırlık

Kimsenin öyle özel bir yeteneği yok. Doktora gidilir, testler yapılır ve anlasilir. Da sorun nedir?

adet duzensizliğim var.
acaba boyle bir şey olabilir mi diye dusundum o yuzden konuyu actım
Düzensizlikten kastınız sabit bir günü olmaması mı yoksa aylarca adet olmaması mı? Gene de doktora gidilmedne anlaşılmaz ama benim lisede aylarca regl olmayan bu anlamda sıkıntıları olan bir arkadaşımın şimdi çocukları var.

adet duzensizliğim var.
acaba boyle bir şey olabilir mi diye dusundum o yuzden konuyu actım
adet düzensizliği ile kısırı nasıl bağdaştırdınız ki ..yemeklik kısırla bile bağlayabilirsin ay nar ekşisi dokundu bu ay adetten kesildim dersinde hey Allahım kardeşim dram mı arıyosun neden içini yakıyosun bi düşünce ile..gidersin kadın doğumcuyu yüzde 70 pko teşhisi koyar ilaçlarını kullanırsın adetin düzene girer yani..

bayandaki kısırlık mı erkekteki kısırlık mı bahsettiğiniz ikisinin nedenleri farklı. erkekte sperm üretimi yoksa ya da spermlerin morfoloji tamamıyla bozuksa ya da sperm in çıkış yolunda sorun varsa kısırdır. bayanda ise yumurta üretilemiyorsa ya da üretilen yumurta tüplerdeki bir sıkıntıdan dolayı atılamıyorsa kısırlık vardır.

SANMIYORUM AMA SEN YİNE DOKTORA GİT ÖNCE DÜZENSİZLİĞİ ÇÖZSÜN ADET OLABİLDİĞİNE GÖRE DÜZENE GİRDİKTEN SONRA HERŞEY OLUR MERAK ETME KİMLERRR ALLAH NASİP ETTİKTEN SONRA BEBEK SAHİBİ OLUYOR

5 6 ayda bir oluyorum

hahahahahahah
ya sen nasıl bir kaçıksın

bende doktora gitmeye korkuyorum bir sürü ilaç fln hormon bozukluğu fln oluşur mu korkusu

kaçıklık değil be ciddi ciddi söyledim bi beze çıktı eyvah rahim kanseri oldum diye ayağa kaldırdım evi...biz kadınlar o kadar manyak oluyoruz bazen..
ne bileyim yemeklik kısır fikri aklıma asla gelmez
senin zaten evhamlı hallerin benimde çabuk demorolize olmam bizi bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…