kısırlık

adet düzensizliği varsa arkadaşın da dediği gibi polikistik over olabilirsiniz. ama onun da binlerce çeşidi var hangisi olduğu da önemli.

ben burda dalgaya alınacak bir konu açtığımı düşünmüyorum.
benim burda kasteddiğim adet duzensizliği on beş gun geçti fln değil
bir insan yılda en fzla iki kere adet oluyorsa bu kısırlığın belirtisi olabilir diye duşundum

Nasıl endişe duymazsın neyim var neyim yok diye?
Şaka gibisin ya. Hormon bozukluğu olur mu diye korkuyorum demişsin de şu anki durumun normal mi de ondan korktun? Gerçekten anlamsız bir direnme.
Hadi sen gitmiyorsun da annen ya da annen yoksa bir yakının git diye üstelemiyor mu?! Tuhaf.

endişe duymasam konu açmazdım herhalde

ki endişeli olup olmadığım iki satır cumleyle anlaşılamaz bence
ve ben sanırım kendımı yeterince iyi anlatamamışm kusura bakmayın

bende alay etmediğimi söyledim aşağıda espirili bir dilde olacağı söyledim belki biliyorumda söylüyorumdur ne dersin her uç yorumu alay kategorisine almasanız öleceksiniz değil mi al yazmıyorum daha bak çok ciddi yazdım bunu daha hoş oldu zaar.

tamam

endişe duymasam konu açmazdım herhalde

ki endişeli olup olmadığım iki satır cumleyle anlaşılamaz bence
ve ben sanırım kendımı yeterince iyi anlatamamışm kusura bakmayın

İşte sorun orada. Endişe duyan insan gider uzmanına görünür. =D
Cümlelerinden değil eylemsizliğinden belli. Kolay gelsin.

Çocuk olmama vakası mı? Aklına ilk kısırlık mı gelmiş yoksa?

arkadaşlar sizin yaptığınızı hiçbir doktor yapmaz. arkadaşım yaşın kaç olursa olsun geç kalmış sayılmazsın. doktora git güzece tedavini ol. rabbim inşallah ondan sonra sana da bir evlat nasib eder inşallah. sonucçta yumurta üretebiliyor vücudun. o yüzden ümidini kesmeni gerektiren bir durumda yok. sadece sabır gerekiyor biraz.

hayır .
sıkıntım yılda en fazla 2 kez adet oluşum
evli misin?
yani bu kadar az oluyorsun da bünyen rahatsız olmuyor mu?
bir kaç gün geç kalsa vucudum patlayacak gibi, karnım gergin, sinirlerim tepemde oluyor. sende hiç bir şikayet yok mu regl olmamak dışında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…