Kişisel sorunlarını ilişkiye yansıtması ve konuşma kararım

Üzgünüm ama seni sevmiyor sevseydi mutlaka seninle vakit geçirmek isterdi konuşsan seni suçlayacak erkekler her zaman seni sevmiyorum demez direkt zaten böyle ilgilenmezler vakit geçirmezler
Sevmediğini nereden çıkardınız?
Adam işsiz, cebinde parası yok ve bakması gereken bir ailesi, evlilik planı yaptığı bir sevgilisi var. Üstüne bir de babası yok.
Onun için çok zor bi dönem olmalı.
Pat diye sevmiyor demek baya sığ bir bakış açısı

Eskisi gibi artık üzerine düşmüyorum oda biraz daha kendini toparlamaya başladı. Haklısınız bu fedakarlık fazla, fazla verici olmaya başladım farkındayım. Şimdilik aramızda bi problem yok gibi duruma göre bakacağım teşekkür ederim yorumunuz için

Son paragraflarınız tam olarak içimden geçenler. Evet normalinde de zaten çok hassas çok duygusal bir yapısı var. Özellikle sevdikleri konusunda çok hassastır. Bende ilişkimiz için bir sınav olduğunu düşündüm bu süreçte fazlasıyla yanında olduğuma inanıyorum. Oda yavaştan toparlanıyor gibi. Zaman ne gösterecek bilmiyorum ama artık biraz geri durmaya karar verdim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Bir ilsikide 2-3 ay sevgi dilendiginizi hissediyorsaniz o zaman bence bitirmeyi düsünün. Bu issizlik bir yana yana insanin olumsuzluklara karsi durusunu gösterir.
Zaten işsizlikten ziyade aklıma takılanlardan biride o. Hayatta herşey başımıza geliyor her olumsuz durumda böyle mi yapacak diye düşünmeden edemiyorum. Bunu çok duygusal biri olmasına versem de benide yıpratıyor. Yorumunuz için teşekkür ederim

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Konu sahibi, konusunca bize de yazar misiniz?
Ne diyecek, gerekcesi ne olacak ama?
Konuyu yakın takipteyim
Merhaba kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm benim bildirimlerde sıkıntı var sanırım. Üstüne gitmeden konuştum kesinlikle seninle alakalı bir durum yok olsa söylerdim, maddi konular beni çok zorluyor geçecek biliyorum ama belirsizlik beni yıpratıyor dedi. Bende biraz geri durmaya karar verdim elimden geleni yaptğımı düşünüyorum. Tabi yine sevdiğimi yanında olduğumu belli ediyorum ama eskisi gibi üzerine düşmüyorum. Bu süreci atlatana kadar bekleyeceğiz Buda bizim sınavımız galiba.

Güzelce ifade edersin. Konuşmaya verdiği tepkiler çok önemli; boş konuşuyorsun veya sorun çıkarıyorsun tavrıyla yaklaşıp manipüle etmeye kalkarsa zaten yol ver gitsin. Sakın kendini suçlu hissetme.

Tam olarak dediğinizi yaptım kendimi geri çektim maddi konuları açmıyorum. İşe yaradı sanırım kendini toparlamaya başladı ben böyle yapınca. Sürekli bi ihtiyacın var mı diye soruyor olmam ona kendini güçsüz hissettiriyormuş demek ki.

Güzelce ifade edersin. Konuşmaya verdiği tepkiler çok önemli; boş konuşuyorsun veya sorun çıkarıyorsun tavrıyla yaklaşıp manipüle etmeye kalkarsa zaten yol ver gitsin. Sakın kendini suçlu hissetme.
Konuştum hiç öyle tepkiler vermedi. Durgunum farkındayım ama maddi konular,işsizlik beni zorluyor seninle alakalı bir durum yok seni çok seviyorum iyi ki yanımdasın dedi. O konuşmadan sonra az da olsa toparlamaya başladığını hissettim

Iyi bari, buna sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…