- 29 Nisan 2023
- 401
- -2
- 13
- Konu Sahibi gittinyine
-
Neden getirmesin kiYaptığınızdan daha tuhaf olan bir şey var. Karşınızdaki kişinin bu taleplerinizi gerçekten yerine getiriyor olması
Çünkü onur kırıcıNeden getirmesin ki
Böyle yapmazsam aldatılıp aldatılmadığımı nasıl anlayacağım?Çünkü onur kırıcı
Sürekli aldatılacağını düşünerek yaşanmaz ki. Sizinki sevgi değil saplantı gibi olmuş sanki.Böyle yapmazsam aldatılıp aldatılmadığımı nasıl anlayacağım?
Merhaba. Ben sevgilim olduğunda onu çok kısıtlıyorum ve kıskanıyorum. Mesela WhatsApp'ta çevrimiçi ise ve bana yazmıyosa WhatsApp'ının son konuştuklarının ekran görüntüsünü atmasını istiyorum, aradığı kişiyi tekrar aramasını, o isimle kaydettiği kişi olup olmadığına bakmak için tekrar arattırıyorum, yanındaki arkadaşlarına soruyorum falan. Bu özelliğimi nasıl törpüleyebilirim? Veyahut kadınlık hislerim, karşımdaki kişinin güvenilmez olduğunu söylediği için mi böyle yapıyorum? Karşıma güvenilir bir erkek çıkmış olsa yapmayacak mıyım? Ne düşünüyorsunuz? Siz de böyle misiniz veya böyle olan tanıdıklarınız var mı? Bu normal mi?
Hastasınız tedavi olunMerhaba. Ben sevgilim olduğunda onu çok kısıtlıyorum ve kıskanıyorum. Mesela WhatsApp'ta çevrimiçi ise ve bana yazmıyosa WhatsApp'ının son konuştuklarının ekran görüntüsünü atmasını istiyorum, aradığı kişiyi tekrar aramasını, o isimle kaydettiği kişi olup olmadığına bakmak için tekrar arattırıyorum, yanındaki arkadaşlarına soruyorum falan. Bu özelliğimi nasıl törpüleyebilirim? Veyahut kadınlık hislerim, karşımdaki kişinin güvenilmez olduğunu söylediği için mi böyle yapıyorum? Karşıma güvenilir bir erkek çıkmış olsa yapmayacak mıyım? Ne düşünüyorsunuz? Siz de böyle misiniz veya böyle olan tanıdıklarınız var mı? Bu normal mi?
Doğrusu nasıl olmalıTedavi olun. Normal değil yaptıklarınız
Bu çok ağır oldu bence. Neden istemesin?Hastasınız tedavi olun
Kim böyle birini hayatında ister
Doğrusu diye bir şey yok normali var. Yaptıklarınız abartı. Aldatacak adam bağlasanız da aldatır. Salın rahat olun ilişkinizi akışına bırakarak yaşayınDoğrusu nasıl olmalı
Neden getirsin ki?Neden getirmesin ki
Bunları asla yapmam. Çok gurur kırıcı. Çevrimiçiyken sadece hayatımdaki kişiyle konuşmak zorunda mıyım?WhatsApp'ının son konuştuklarının ekran görüntüsünü atmasını istiyorum, aradığı kişiyi tekrar aramasını, o isimle kaydettiği kişi olup olmadığına bakmak için tekrar arattırıyorum,
Alla alla. Öyle mi? Doğrusu ne o zaman?Doğrusu diye bir şey yok normali var. Yaptıklarınız abartı. Aldatacak adam bağlasanız da aldatır. Salın rahat olun ilişkinizi akışına bırakarak yaşayın
Kafa mı buluyorsun? Git çip taktır sevgiline senin yaptıkların az olmuş.Alla alla. Öyle mi? Doğrusu ne o zaman?
Güvenimi sağlamaya çalışmak içinNeden getirsin ki?
Güveninizi nasıl kazandı eşiniz ilk başlardaBunları asla yapmam. Çok gurur kırıcı. Çevrimiçiyken sadece hayatımdaki kişiyle konuşmak zorunda mıyım?
Bu şekilde kontrol ederek aldatılmanın engelleneceğine de inanmıyorum şahsen. Aldatmak isteyen her koşulda aldatır.
Eşim 12 yıldır hayatımda. 7 senedir evliyim. Mavi tık, son görülme vs her şeyim kapalı. Eşim istediklerinizi istese bana güvenmediği için evliliğimi sorgularım.
Bu açılardan da bakmayı deneyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?