Kısıtlama ve kıskançlık

O kadar da sakin değilmişsin demek ki. Ayrıca o yorumuma bazı şeyler ekledim. Tekrar okuyun lütfen
Okudum ama şimdi gene bir münasebetsizlik etmemek adına susma hakkımı kullanıyorum. Size de Mevla şifa versin.

Karşındaki potansiyel sapıksa bunları yaparak neyi anlayabileceğini sanıyorsun. İnsanlar ergen çocuklarını bile böyle kontrol edemiyor.

“Karşımızdaki insan gerçekten potansiyel sapıksa?” ayrılmaz mıyız ya neden ekran fotoğrafı falan isteyip kontrolünü yapıcaz :))
Alıntı yanlış oldu
G gittinyine
Potansiyel sapık olup olmadığını anlayacak kadar zaman geçecek. O süre zarfında doğru kişi olup olmadığını nasıl anlayacağız? Nasıl tanırız bir insanı mesela

Potansiyel sapık olup olmadığını anlayacak kadar zaman geçecek. O süre zarfında doğru kişi olup olmadığını nasıl anlayacağız? Nasıl tanırız bir insanı mesela
Sen tanıyamazsın,boşuna uğraşma.Yer kurede senin güvenini kazanacak bir erkek yok.

Herkese mi bunu yaptın ? Evet böyle insanlar olabiliyor ama özellikle karşı tarafta bı kusur yalan aldatma vs. Yoksa ilişkiye zarar veriliyor. Daha önce aldatilma gibi biseye maruz kaldıysan tedbirli olmak için yapıyor olabilirsin.

Ben mesela genel olarak hep kötü yanından bakıyordum olaylara sonra fark ettim ki kendimi böyle korumaya çalışıyorum. Örneğin kesin yalan söylüyor diyorum diyelim ki. Cidden bı yalan yakaladigim zaman bak ben biliyordum böyle olacagini moduna geçiyorum. Sırf çok üzülüp sarsilmamak için bunu yapıyorum sanırım.

Karşındaki potansiyel sapıksa bunları yaparak neyi anlayabileceğini sanıyorsun. İnsanlar ergen çocuklarını bile böyle kontrol edemiyor.
Tamam işte, ben de nasıl tanınır bunları yapmazsak diye soruyorum

Valla çevrimiçi durumunu, son görülmesini, son mesajlaştığı, son konuştuğu kişilere bakarak tanımıyorum insanları.

Hayat, ülke, dünya görüşü, iş hayatı, kadın erkek ilişkileri vs bir sürü konuda sohbet edip bu konulardaki cevaplarına, cevaplarının tutarlılığına, cevaplarının ne kadarının hayatında yer aldığına bakarak gibi pek çok kıstasla ama ana kıstas sohbetle tanıyorum. Sadece hayatımdaki kişiyi değil, arkadaşlarımı da.

Evet, daha önce çok defa aldatıldım. Tam olarak sizin yazdığınız gibi. Kendimi korumak için.

Evet, daha önce çok defa aldatıldım. Tam olarak sizin yazdığınız gibi. Kendimi korumak için.

Bir ilişki yaşamazsanız da kendinizi korumuş olursunuz. Hatta güven duygunuzu tamir etmeden bir lişkiye başlamak manasız.
Eski kötü deneyimlerinizin acısını diğer insanlardan çıkarmaya çalışmak adil değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…