- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.028
- 468
- Konu Sahibi gittinyine
-
Okudum ama şimdi gene bir münasebetsizlik etmemek adına susma hakkımı kullanıyorum. Size de Mevla şifa versin.O kadar da sakin değilmişsin demek ki. Ayrıca o yorumuma bazı şeyler ekledim. Tekrar okuyun lütfen
Çareler çaresizOkudum ama şimdi gene bir münasebetsizlik etmemek adına susma hakkımı kullanıyorum. Size de Mevla şifa versin.
Potansiyel sapık olup olmadığını anlayacak kadar zaman geçecek. O süre zarfında doğru kişi olup olmadığını nasıl anlayacağız? Nasıl tanırız bir insanı mesela“Karşımızdaki insan gerçekten potansiyel sapıksa?” ayrılmaz mıyız ya neden ekran fotoğrafı falan isteyip kontrolünü yapıcaz :))
Alıntı yanlış oldu
G gittinyine
Sakin ol hemşirem,bize lazımsınNeyin peşindesin bacım, sabrımızı mı sınıyorsun :)
Bak şu sitenin en sakin insanlarından biriyim, delirttin beni.
Sen tanıyamazsın,boşuna uğraşma.Yer kurede senin güvenini kazanacak bir erkek yokPotansiyel sapık olup olmadığını anlayacak kadar zaman geçecek. O süre zarfında doğru kişi olup olmadığını nasıl anlayacağız? Nasıl tanırız bir insanı mesela
Herkese mi bunu yaptın ? Evet böyle insanlar olabiliyor ama özellikle karşı tarafta bı kusur yalan aldatma vs. Yoksa ilişkiye zarar veriliyor. Daha önce aldatilma gibi biseye maruz kaldıysan tedbirli olmak için yapıyor olabilirsin.Merhaba. Ben sevgilim olduğunda onu çok kısıtlıyorum ve kıskanıyorum. Mesela WhatsApp'ta çevrimiçi ise ve bana yazmıyosa WhatsApp'ının son konuştuklarının ekran görüntüsünü atmasını istiyorum, aradığı kişiyi tekrar aramasını, o isimle kaydettiği kişi olup olmadığına bakmak için tekrar arattırıyorum, yanındaki arkadaşlarına soruyorum falan. Bu özelliğimi nasıl törpüleyebilirim? Veyahut kadınlık hislerim, karşımdaki kişinin güvenilmez olduğunu söylediği için mi böyle yapıyorum? Karşıma güvenilir bir erkek çıkmış olsa yapmayacak mıyım? Ne düşünüyorsunuz? Siz de böyle misiniz veya böyle olan tanıdıklarınız var mı? Bu normal mi?
Tamam işte, ben de nasıl tanınır bunları yapmazsak diye soruyorumKarşındaki potansiyel sapıksa bunları yaparak neyi anlayabileceğini sanıyorsun. İnsanlar ergen çocuklarını bile böyle kontrol edemiyor.
Valla çevrimiçi durumunu, son görülmesini, son mesajlaştığı, son konuştuğu kişilere bakarak tanımıyorum insanları.Potansiyel sapık olup olmadığını anlayacak kadar zaman geçecek. O süre zarfında doğru kişi olup olmadığını nasıl anlayacağız? Nasıl tanırız bir insanı mesela
ŞansTamam işte, ben de nasıl tanınır bunları yapmazsak diye soruyorum
Hislerim kuvvetlidir. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Anlatsam hak verirsiniz benceSen tanıyamazsın,boşuna uğraşma.Yer kurede senin güvenini kazanacak bir erkek yok.
Evet, daha önce çok defa aldatıldım. Tam olarak sizin yazdığınız gibi. Kendimi korumak için.Herkese mi bunu yaptın ? Evet böyle insanlar olabiliyor ama özellikle karşı tarafta bı kusur yalan aldatma vs. Yoksa ilişkiye zarar veriliyor. Daha önce aldatilma gibi biseye maruz kaldıysan tedbirli olmak için yapıyor olabilirsin.
Ben mesela genel olarak hep kötü yanından bakıyordum olaylara sonra fark ettim ki kendimi böyle korumaya çalışıyorum. Örneğin kesin yalan söylüyor diyorum diyelim ki. Cidden bı yalan yakaladigim zaman bak ben biliyordum böyle olacagini moduna geçiyorum. Sırf çok üzülüp sarsilmamak için bunu yapıyorum sanırım.
Anlat bakiyimHislerim kuvvetlidir. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Anlatsam hak verirsiniz bence
E tamam hislerin kuvvetliyse güvenilmeyecek biriyse ayrıl o zaman niye ya potansiyel sapıksa dediğin adama güvenmek için takla atıyorsun?Hislerim kuvvetlidir. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Anlatsam hak verirsiniz bence
Herkes normal psikolojide de, bir ben mi anormalim?Normal psikolojide biri sizin gibi davrananla birlikte olmaz zaten.Birbirinizi agirlar durursunuz.
Bu konuda evetHerkes normal psikolojide de, bir ben mi anormalim?
Evet, daha önce çok defa aldatıldım. Tam olarak sizin yazdığınız gibi. Kendimi korumak için.
Herkes normal psikolojide de, bir ben mi anormalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?