- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Gozden kacmamisimdir umarim, heyecanla bekliyoruuumTamam canim heyecanla bekliyoruum..
Cok cok tesekkurler simdiden.
Gonlunden gecenlere kavusman dilegimle..
Merhaba oğlak ışılArkadaslar tekrar selamherkese aylik tarot karti açmaya karar verdim icinizden olmasini istediginiz seye niyet edebilirsiniz iki kartlik bi açilim olucak genel hatlariyla nisan ayinda neler yasayacaksinizn sizi neler bekliyo neler yapmaniz gerekiyo ona bakicaz hadi baslayalim :)
Isim ve.burcunuzu yazmayi.unutmayin ayni sorulari tekrar sormayjn allah rizasi icin
Adim bahar burcum yay tatlım teşekkür ederim şimdidenIsim ne canim
bakmamışsınız ama beklerim önemli değil
Seda,bu ay bir karsilasman olucak bir telefon gorusmeside olabilir bana kalirsa yuzyuze sevgilin yoksa bir teklif alabilirsin yada yeni bir is teklifi ise girebilirsin.karsilikli taraflarin mutlu oldugu guzel bir karsilasma olucak bu.cok sevincler yasicaksin bu ay.evlenme teklifi bile alabilrsin bu arada evliysen tabi bunu esinle aran duzelicek yada muhabbetiniz artacak olarak da degerlendirebilirsin.sagliginla alakali bir problem varsa duzelebillir :)Gozden kacmamisimdir umarim, heyecanla bekliyoruuum
Busra,bu ay askda hayal kirikliklari yasayabilirsin biraz uzuntu goruyorum karalari baglican yani iliskin varsa birbirinize haksizlkk etme ihtimaliniz var kusme durunlari olusabilir sevgilin yoksa yeni bir ask kapini calabilir karamsar durumdan kurtulmalisin.sevip sevilecegin biri karsina cikabilir yada ishayatinda buyuk suprizler olucak kalbinin sesiyle hareket edecegin ve duygusal davranacgin bir ay olucak.
Çok teşekkürlerBusra,bu ay askda hayal kirikliklari yasayabilirsin biraz uzuntu goruyorum karalari baglican yani iliskin varsa birbirinize haksizlkk etme ihtimaliniz var kusme durunlari olusabilir sevgilin yoksa yeni bir ask kapini calabilir karamsar durumdan kurtulmalisin.sevip sevilecegin biri karsina cikabilir yada ishayatinda buyuk suprizler olucak kalbinin sesiyle hareket edecegin ve duygusal davranacgin bir ay olucak.
Coook tesekkur ederim canim.Seda,bu ay bir karsilasman olucak bir telefon gorusmeside olabilir bana kalirsa yuzyuze sevgilin yoksa bir teklif alabilirsin yada yeni bir is teklifi ise girebilirsin.karsilikli taraflarin mutlu oldugu guzel bir karsilasma olucak bu.cok sevincler yasicaksin bu ay.evlenme teklifi bile alabilrsin bu arada evliysen tabi bunu esinle aran duzelicek yada muhabbetiniz artacak olarak da degerlendirebilirsin.sagliginla alakali bir problem varsa duzelebillir :)
rica cnmCoook tesekkur ederim canim.
Insallah hayirlisi olsun. Evliyim, 2nci bebis icin esimi ikna calismalarindayim, belki de bu konuda basarili olacagimdir
Emegine saglik sagolasin
Bu arada mrk edio baktim cnm senin icin ama.ikinci.bebek hayal su aralarrica cnm
Ciddi miBu arada mrk edio baktim cnm senin icin ama.ikinci.bebek hayal su aralarmoralini bizma ama sen devam et
Olasilik cnm ah bu erkeklerCiddi mi
Ne diyim hayirlisi olsun insallah canim.
Oglum 8 yasina geldi ne kadar daha erteleticek bakalim esim..
Cok cok sagol sevgiler
Seda,nisan ayinda belirsizlik ve korku kaygi, yasadigin bir konu icin birinden yardim goreceksin kirkli yaslarda ve aslan burcu yada ates grubundan canayakin.sicak birisi bu kadin. Yada sen bizzat kolllari sivayacaksin bu is icin yukselen burcun ates grubundan ise..bu kadinin soylediklerine kulak verseda yengeç yükselende yengeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?