Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Merhaba oğlak ışıl

Gozden kacmamisimdir umarim, heyecanla bekliyoruuum
Seda,bu ay bir karsilasman olucak bir telefon gorusmeside olabilir bana kalirsa yuzyuze sevgilin yoksa bir teklif alabilirsin yada yeni bir is teklifi ise girebilirsin.karsilikli taraflarin mutlu oldugu guzel bir karsilasma olucak bu.cok sevincler yasicaksin bu ay.evlenme teklifi bile alabilrsin bu arada evliysen tabi bunu esinle aran duzelicek yada muhabbetiniz artacak olarak da degerlendirebilirsin.sagliginla alakali bir problem varsa duzelebillir :)

Akuamarin10 beni atladın sanırsam
İsmim büşra burcum oğlak
Busra,bu ay askda hayal kirikliklari yasayabilirsin biraz uzuntu goruyorum karalari baglican yani iliskin varsa birbirinize haksizlkk etme ihtimaliniz var kusme durunlari olusabilir sevgilin yoksa yeni bir ask kapini calabilir karamsar durumdan kurtulmalisin.sevip sevilecegin biri karsina cikabilir yada ishayatinda buyuk suprizler olucak kalbinin sesiyle hareket edecegin ve duygusal davranacgin bir ay olucak.

Çok teşekkürler

Coook tesekkur ederim canim.
Insallah hayirlisi olsun. Evliyim, 2nci bebis icin esimi ikna calismalarindayim, belki de bu konuda basarili olacagimdir
Emegine saglik sagolasin

Guzel hanimlar, konunun kapanmasi icin istekte bulunucam kalanlara bakicam yarin,kimseyi atlamamaya çalistim mumkun mertebe yorulsamda enerjimi sarfettim guzel dilekleriniz karsilik bulsun diye, umarim dediklerim cikar bana geri bildirim yaparsaniz cok sevinirim msjla cikti cikmadi diye.belki mayis ayi icin yine konu acarim aylik.onun disinda özel ayrintili acilimlar icin azda olsa ucrete tabi tutma karari aldim gercekten yorucu ve emek istiyo çunku.. bana özel sorulariniz icin msjdan ulasabilirsiniz.sorunuzu ordan sorun.hakkinizi helal edin..dilekleriniz temennileriniz isik hiziyla olsun insallah hakkinizda hayirlisi..

seda yengeç yükselende yengeç
Seda,nisan ayinda belirsizlik ve korku kaygi, yasadigin bir konu icin birinden yardim goreceksin kirkli yaslarda ve aslan burcu yada ates grubundan canayakin.sicak birisi bu kadin. Yada sen bizzat kolllari sivayacaksin bu is icin yukselen burcun ates grubundan ise..bu kadinin soylediklerine kulak ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…