Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Böyle çekebiliyorsak ben de Süreyya diyim, ismimin başka bir anlamı bu benim.
Terazi Burcum da. :) özellikle aşk hayatıma dair olursa sevinirim.
Sureyya diyorum ohalde,bu ay iliskin varmi bilmiyorum bilgi vermemissin.ama sayet varsa evlilik konusu gundeme gelebilir yok eger evliysen evliliginde sorunlarin.cozulmesi muhtemel,duygusal ve anlayisli bir erkekten bir teklif bir destek gorebilirsin burcu yengec olma ihtimali yada su grubundan biri,yada boyle birisi iliskinizde rol oynayacak size yardimi olacak.kendini bu ay evlilige hazir hissedebilirsin inanclarini sorgulayacagin karsilikli güven duyacagin bir iliskinde olabilir eger yoksada pozisyonuna gore sana hangisi uyuyorsa artik.iç sesini dinlemelisin biraz eski.kaliplasmis dusunceleeini birakip yeni olana ayak.uydur der kartlar ama bana sanki. Ciddiyete giden bir iliskin var gibi hissetirdi

Suzan- Başak burcuyum
Suzan,bu ay belirsizliklerin korkularin oldugu bir ay olabilir.ne yone gidecegini bilemedigin kararsiz kaldigin olumsuz duygular icinde olabilirsin.bu durumdan.cikman icm sana bir kadinin destegi olacak akrep burcu olma yada su grubundan duygusal kirkyas ustu bir bayan sorununa isik tutabilir.seni kimsenin etkilmesine izin.verme,cesaretlibolman gerek yolunu aydinlatman icin. Bu ay hosgorulu anlayisli olman sartlara uyum saglaman gerekebilir.kisaca artik korktugun ne varsa artik yuzlesmelisin cunku.bu yoldan ancak cesaretle gecebilirsin kendine guven

Teşekkür ederimm, peki İkinci çocuk ne zaman gözüküyor acaba

Teşekkür ederimm, peki İkinci çocuk ne zaman gözüküyor acaba
Canikom.bu aylik yorum zaman tayin edememki

Ilişkim yok. Yengeç burcu bir erkek bana kahve falı baktığında bir ay içinde evlenme kararı alacağımı; ama almamam gerektiğini söyledi. Hatta bugün onu azarlıyordum, niye çıkmadı bu fal diye.
Çok teşekkür ederim.

beni arada atladın Akuamarin10 .. adım ayşe burcum yengeç.
Ayse,bu ay belirsiz seninde korkularin guvensizliklerin bilinmezliklerin var alip basini gidesin var hayata kusmus gibisin adeta ruh halin bu yonde olabilir bunu asman icin gereken cesarete sahipsin bir iliskin varsa baybay diyebilirsin partnere,ama bu gidis tabiki istemeyerek olucak ne yapacagi bilemedigin bir.yol adeta..iliskin yoksa kariyer hayati yada mevcut sorunun olarakda degerlendirebilirsin.sana tavsiyem eski aliskanliklari birakman yonunde yeniye yol aç kararli ol .belirsiz muallak gorunen seyler icin simdilik erken olsada her karanligin ardinda aydinlik mutlaka olur unutma..duzelecek

Um
umarim banada aynisini yapmazsin :)

canım teşekkür ederim. dediklerin çok doğru. evliyim ve eşimin tayin durumu var ve yazın belli olacak..resmen hayata küstüm..aslında benim derdim tayin çıkacak mı çıkmayacak mı? bu konuda sanırım yorum yapamıyorsun

esra- yengeç
bakabilirseniz merak ettim:)
bu arada ne çok yengeç burcu yorum istemiş dikkatimi çekti.
bu aralar genel olarak yengeclerde bir belirsizlik var galiba

Canim yuzde yuz cikacak diyemem tarot kesin sonuc vermez ama olasilik olarak siyle dersen kartlar olumlu bir firsat sans dogacak haneye maddi olarakda olabilir bu.murada ermeye isaret sifalanacaginiz goruluyor bir dertten kurtulus rahatlama bunu senin dediggne yorabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…