Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Cok cok sagol...evet en buyuk hayalerimden birine baslamayi dusunuyorum bi ay

Nazlı- Balık burcuyum. Dileğimi niyetimi neyim var neyim yoksa tuttum.
Nazli,bu ay kaderinde donusum surecine girebilir kaderini etkileyecek seylere adim atabilirsin.iliskin varsa cozume kavusabilir bazi seyler eger yoksada karsina.biri cikiabilir mutlulugu yakalayabilirsin.tabi bu ask acilimi degil bu soylediklerim is icinde gecerli ailede,arkadas cevresinde, is yerinde, askta yada egitimde doyumlu keyifli bir ay seni bekliyor sabrinin mukafatinida alabilirsin.kafandaki plan ne ise uygulaman sana mutluluk getirebilir.bu ay yasam enerjin yerinde olacak iyi.hissedeceksin

Ağzına, kalbine sağlık

Bu ay içinde ilişki başlarsa yazicam sana :) teşekkürlerr

Ben pek inanmam bu tarz şeylere ama, bana da açmanız mümkün mü?
Bu.ay bir iliskiniz varsa sayet olgunlasacagi ciddiyete binecegi gorunuyor evlilik konudu gundeme gelebilir.evliyseniz evlilikte sikintiarin problemlerin asilacagi tecrube kazanacaginiz yada egitim goruyorsaniz sinavlari basariyla gececginiz goruluyor.bir alanda basarili olup bir ust kademeye cikabilirsiniz askta iste sorunlarinizin ustesinden geleceginiz bir ay olucak bilge ve inancli biri size yolda gosterebilir.bir iliskiniz yoksa guvene saygiya dayali bir iliski baslayabilir.kisaca ve genelvanlamiyla bu ay kazanclarinizda artma ve kendini gelistirme alanlarinda iyilikler yasayacaksiniz.tek yapmaniz gereken inanmak ve guvenmek yetenejlerinize

bakmamışsınız ama beklerim önemli değil
Cnm bu ay iliskin.varmi.bilmiyorum ama dengeli sakin bir ay gecirmen gerekecek sagligina dikkat et dengen bozulabilir ask acisi ve hayal kirikligi var burda brseyi cok tasa yapmissin yada yapacaksin.bu ay uzuluyorsun ama henuz hersey bitmis degil icine kapanip kendine dondugun kendini sorgulayarak gecirdigin bir ay olabilir.is hayati ve genel anlamdada ayni sekilde uzuntu var.ama gecici uzuntuler ciddi birsey deil zamana ihtiyacin olacak bu durumu atlatmak için.gerilimli ortamlardan uzak durun.

Ayaz Efe akrep burcu
Oglunuz kac yasinda bilmiyorum ama yetiskn oldugunu dusunerek bu yorumu yapicam adaletle bir isi olabilir bu ay.mahkeme vss
Ya da adaletli olmasi gerekn.bir ay.aldanma aldatilma ihanet gibi konular gundeme gelebilir.egitim hayati devam ediyorsa basarisizlik is hayatinda bunalim cikti uzulerek.soyluyorum ama bu durum gecici bu ayi kapsiyor.oglunuz hayatinda ona uzuntu veren biseyi bitirebilir.egitin,is,ask hayati hersey olabilir bu.bilgi az oldugu icin genel bir yorum oldu.bu.siz hangisi size uyuyorsa onu alin.adaletle bir karar almasi gerekebilir.akilli ve dengeli davranip bu isin ustesinden gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…