- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Cok cok sagol...evet en buyuk hayalerimden birine baslamayi dusunuyorum bi ayMelisa,bu ay eger.hamilelik.dusunuyorsan.bu.emeline ulasabilirsin oldukvmca bereketli ve huzurlu.bir ay olacak.kismetlerin dolup tasabilir.ayrica bir teklif alacagin goruluyor esinden bir jest olabilir bu bir hediye alabilir askinizda buyume ayriysaniz birlesme sozkonusu olabilir..yeni bir is teklifi olabilir yada yeni ve ani gelen bir sans bir firsat mutlu olacagin paranin askin yada kariyerde bereketin tavan yapacagi bir ay seni bekliyor.istedigin bir dilegin yada aklindaki konu icin uygun zaman..
Nazli,bu ay kaderinde donusum surecine girebilir kaderini etkileyecek seylere adim atabilirsin.iliskin varsa cozume kavusabilir bazi seyler eger yoksada karsina.biri cikiabilir mutlulugu yakalayabilirsin.tabi bu ask acilimi degil bu soylediklerim is icinde gecerli ailede,arkadas cevresinde, is yerinde, askta yada egitimde doyumlu keyifli bir ay seni bekliyor sabrinin mukafatinida alabilirsin.kafandaki plan ne ise uygulaman sana mutluluk getirebilir.bu ay yasam enerjin yerinde olacak iyi.hissedeceksinNazlı- Balık burcuyum. Dileğimi niyetimi neyim var neyim yoksa tuttum.
Bu bayana baktim gibi geliyo terazi vardi.cnm ondan atladim.emin degilimSevgili Akuamarin10
elpis_ dedi: ↑
Dilek terazi. teşekkürler :)
Bu bayan benden onceydi. Lutfen Hak gecmesinsu sirada kalmayi onemeseyen biri olarak, gozunuzden kacmis olabilir
Canin sag olsunKizlarrr yoruldum
Ağzına, kalbine sağlıkNazli,bu ay kaderinde donusum surecine girebilir kaderini etkileyecek seylere adim atabilirsin.iliskin varsa cozume kavusabilir bazi seyler eger yoksada karsina.biri cikiabilir mutlulugu yakalayabilirsin.tabi bu ask acilimi degil bu soylediklerim is icinde gecerli ailede,arkadas cevresinde, is yerinde, askta yada egitimde doyumlu keyifli bir ay seni bekliyor sabrinin mukafatinida alabilirsin.kafandaki plan ne ise uygulaman sana mutluluk getirebilir.bu ay yasam enerjin yerinde olacak iyi.hissedeceksin
Bakamadiklarima aksam bakarim arkadaslar uzulmeyin
Bu bayana baktim gibi geliyo terazi vardi.cnm ondan atladim.emin degilim
Bu ay içinde ilişki başlarsa yazicam sana :) teşekkürlerrEsra,bu ay her acidan super gececek gibi..sevgilin varsa askin dibine vuracak guzel saatler gecireceksiniz..uyumlu ve asik bir ciftsiniz.eger yoksa aski.bulacaksin ve cok mutlu olacagin goruluyor.genel manada is hayatin yiksa yeni ve sevecegin bir ise girebilirsin yada varsa mevcut isinde sartlar seni oldukca mutlu edecek ikramiye,prim avans vs gundeme gelebilir bu.ay cok sevinecegin seyler olmasi muhtemel.kartlar kalbinin sesini dinle diyor.:)
Iliski olmasa.bile is hayati yada maddiyat olur cnm genel yaniBu ay içinde ilişki başlarsa yazicam sana :) teşekkürlerr
Bu.ay bir iliskiniz varsa sayet olgunlasacagi ciddiyete binecegi gorunuyor evlilik konudu gundeme gelebilir.evliyseniz evlilikte sikintiarin problemlerin asilacagi tecrube kazanacaginiz yada egitim goruyorsaniz sinavlari basariyla gececginiz goruluyor.bir alanda basarili olup bir ust kademeye cikabilirsiniz askta iste sorunlarinizin ustesinden geleceginiz bir ay olucak bilge ve inancli biri size yolda gosterebilir.bir iliskiniz yoksa guvene saygiya dayali bir iliski baslayabilir.kisaca ve genelvanlamiyla bu ay kazanclarinizda artma ve kendini gelistirme alanlarinda iyilikler yasayacaksiniz.tek yapmaniz gereken inanmak ve guvenmek yetenejlerinizeBen pek inanmam bu tarz şeylere ama, bana da açmanız mümkün mü?
Nayn canm bu ay olasiliklarda gozükmedi çocukgözüküyor mu manasinda demiştim
Cnm bu ay iliskin.varmi.bilmiyorum ama dengeli sakin bir ay gecirmen gerekecek sagligina dikkat et dengen bozulabilir ask acisi ve hayal kirikligi var burda brseyi cok tasa yapmissin yada yapacaksin.bu ay uzuluyorsun ama henuz hersey bitmis degil icine kapanip kendine dondugun kendini sorgulayarak gecirdigin bir ay olabilir.is hayati ve genel anlamdada ayni sekilde uzuntu var.ama gecici uzuntuler ciddi birsey deil zamana ihtiyacin olacak bu durumu atlatmak için.gerilimli ortamlardan uzak durun.bakmamışsınız ama beklerim önemli değil
Oglunuz kac yasinda bilmiyorum ama yetiskn oldugunu dusunerek bu yorumu yapicam adaletle bir isi olabilir bu ay.mahkeme vssAyaz Efe akrep burcu
Isim ne canimAma benimki gözden kaçtı galiba ya ilk defa bi tarot baktiracaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?