Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Bekle kendin.goreceksin zaten.bu uzuntu nie kotu biyerdemisin

:) bende inanmam ama baktirdim nefs iste durtekledi :) tamda dicektim o kadar benim ismimde ve burcumda kisi var nasil doğru cikabilir diye, yorumunuzu gordum

Bazen inanılmaz derecede konuları biliyorlar.
Başıma gelmedi değil, ama dediğiniz gibi, hani derler ya bilse gömü bulur diye...
O hesap belki de ve dediğiniz gibi nefis

Bazen inanılmaz derecede konuları biliyorlar.
Başıma gelmedi değil, ama dediğiniz gibi, hani derler ya bilse gömü bulur diye...
O hesap belki de ve dediğiniz gibi nefis
Canlar,gelecegi.Allah'tan baskasi asla bilemez goremez bilrim.diyen yalan soyler ,ben sadece sizin bilincaltinizda yatanlari su yüzune cikartip olasiliklari soyluyorum size rehberlik etmeye caliyorum kartlarin.size tavsiyelerini aktariyorum sevgiler...

Melissa kova burcu...genel olarak oluyorsa...yani ne cikiyorsa onu soyleyebilirsen,evliyim bu arada ..teşekkür ederim
Melisa,bu ay eger.hamilelik.dusunuyorsan.bu.emeline ulasabilirsin oldukvmca bereketli ve huzurlu.bir ay olacak.kismetlerin dolup tasabilir.ayrica bir teklif alacagin goruluyor esinden bir jest olabilir bu bir hediye alabilir askinizda buyume ayriysaniz birlesme sozkonusu olabilir..yeni bir is teklifi olabilir yada yeni ve ani gelen bir sans bir firsat mutlu olacagin paranin askin yada kariyerde bereketin tavan yapacagi bir ay seni bekliyor.istedigin bir dilegin yada aklindaki konu icin uygun zaman..

Tabii ki de

O zaman senin yorumunu bekliyorum

çok teşekkür ederim. her şeyin hayırlısı..yaşayıp göreceğiz

Esra,bu ay her acidan super gececek gibi..sevgilin varsa askin dibine vuracak guzel saatler gecireceksiniz..uyumlu ve asik bir ciftsiniz.eger yoksa aski.bulacaksin ve cok mutlu olacagin goruluyor.genel manada is hayatin yiksa yeni ve sevecegin bir ise girebilirsin yada varsa mevcut isinde sartlar seni oldukca mutlu edecek ikramiye,prim avans vs gundeme gelebilir bu.ay cok sevinecegin seyler olmasi muhtemel.kartlar kalbinin sesini dinle diyor.:)

Merhaba Akuamarin10

Naizen, basak burcuyum , Simdiden Tesekkur ederim Kolay gelsin .
Naizen,bu ay inanilmaz.seyler olabilir bekledigim dusundugun her ne ise gerceklesebilir.zafer kazanacagin basarili olacagin gorunuyor.etrafinda saygi uyandiracak itibar goreceksin.iliskinde zorluklari asip guzel bir haber alabilirsin yada calisiyorsan is yerinde bir basariya imza atabilirsin takdir ve ödul gorecegin bir ay olabilir guzelbir yolculuk gundeme gelebilir evliysen cocuk istiyosan bu ay mumkun olabilir :)

Tesekkur ederim Bekarim canim, ASKtan yana bu kadar bahtsizlik gorulmemistir isyerinde itibarimdan ote yani :)

Ellerine yuregine saglik

Tesekkur ederim Bekarim canim, ASKtan yana bu kadar bahtsizlik gorulmemistir isyerinde itibarimdan ote yani :)

Ellerine yuregine saglik
Canm ben genel konustum iliskin yoksa olma ihtimalide yuksek ama gor bak bu ag guzel gelismeler yasanacak askda olmasa iste yada genel hayatta mutlaka yaz.bana bu ayin sonunda

Sevgili Akuamarin10
elpis_ dedi:
Dilek terazi. teşekkürler :)

Bu bayan benden onceydi. Lutfen Hak gecmesin su sirada kalmayi onemeseyen biri olarak, gozunuzden kacmis olabilir

Canm ben genel konustum iliskin yoksa olma ihtimalide yuksek ama gor bak bu ag guzel gelismeler yasanacak askda olmasa iste yada genel hayatta mutlaka yaz.bana bu ayin sonunda

Tamam InsAllah yazarim :) bende genel olarak BASAK larin bu talihsizliklerinden yola cikarak soylemistim:) Hani "" ya da lar " var ya onlar dan serzenisim :))))

Senden dolayi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…