- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Bekle kendin.goreceksin zaten.bu uzuntu nie kotu biyerdemisinCanim yuzde yuz cikacak diyemem tarot kesin sonuc vermez ama olasilik olarak siyle dersen kartlar olumlu bir firsat sans dogacak haneye maddi olarakda olabilir bu.murada ermeye isaret sifalanacaginiz goruluyor bir dertten kurtulus rahatlama bunu senin dediggne yorabiliriz
Ben pek inanmam bu tarz şeylere ama, bana da açmanız mümkün mü?
:) bende inanmam ama baktirdimnefs iste durtekledi :) tamda dicektim o kadar benim ismimde ve burcumda kisi var nasil doğru cikabilir diye, yorumunuzu gordum
Canlar,gelecegi.Allah'tan baskasi asla bilemez goremez bilrim.diyen yalan soyler ,ben sadece sizin bilincaltinizda yatanlari su yüzune cikartip olasiliklari soyluyorum size rehberlik etmeye caliyorum kartlarin.size tavsiyelerini aktariyorum sevgiler...Bazen inanılmaz derecede konuları biliyorlar.
Başıma gelmedi değil, ama dediğiniz gibi, hani derler ya bilse gömü bulur diye...
O hesap belki de ve dediğiniz gibi nefis
Esra- Yengeç burcuyumm :)
Dilek terazi. teşekkürler :)
Merhaba Akuamarin10
Naizen, basak burcuyum , Simdiden Tesekkur ederimKolay gelsin .
Melisa,bu ay eger.hamilelik.dusunuyorsan.bu.emeline ulasabilirsin oldukvmca bereketli ve huzurlu.bir ay olacak.kismetlerin dolup tasabilir.ayrica bir teklif alacagin goruluyor esinden bir jest olabilir bu bir hediye alabilir askinizda buyume ayriysaniz birlesme sozkonusu olabilir..yeni bir is teklifi olabilir yada yeni ve ani gelen bir sans bir firsat mutlu olacagin paranin askin yada kariyerde bereketin tavan yapacagi bir ay seni bekliyor.istedigin bir dilegin yada aklindaki konu icin uygun zaman..Melissa kova burcu...genel olarak oluyorsa...yani ne cikiyorsa onu soyleyebilirsen,evliyim bu arada ..teşekkür ederim
Canlar,gelecegi.Allah'tan baskasi asla bilemez goremez bilrim.diyen yalan soyler ,ben sadece sizin bilincaltinizda yatanlari su yüzune cikartip olasiliklari soyluyorum size rehberlik etmeye caliyorum kartlarin.size tavsiyelerini aktariyorum sevgiler...
Canim yuzde yuz cikacak diyemem tarot kesin sonuc vermez ama olasilik olarak siyle dersen kartlar olumlu bir firsat sans dogacak haneye maddi olarakda olabilir bu.murada ermeye isaret sifalanacaginiz goruluyor bir dertten kurtulus rahatlama bunu senin dediggne yorabiliriz
Naizen,bu ay inanilmaz.seyler olabilir bekledigim dusundugun her ne ise gerceklesebilir.zafer kazanacagin basarili olacagin gorunuyor.etrafinda saygi uyandiracak itibar goreceksin.iliskinde zorluklari asip guzel bir haber alabilirsin yada calisiyorsan is yerinde bir basariya imza atabilirsin takdir ve ödul gorecegin bir ay olabilir guzelbir yolculuk gundeme gelebilir evliysen cocuk istiyosan bu ay mumkun olabilir :)Merhaba Akuamarin10
Naizen, basak burcuyum , Simdiden Tesekkur ederimKolay gelsin .
Sart deilİsmi doğru demek zorundamıyız:)
Naizen,bu ay inanilmaz.seyler olabilir bekledigim dusundugun her ne ise gerceklesebilir.zafer kazanacagin basarili olacagin gorunuyor.etrafinda saygi uyandiracak itibar goreceksin.iliskinde zorluklari asip guzel bir haber alabilirsin yada calisiyorsan is yerinde bir basariya imza atabilirsin takdir ve ödul gorecegin bir ay olabilir guzelbir yolculuk gundeme gelebilir evliysen cocuk istiyosan bu ay mumkun olabilir :)
Canm ben genel konustum iliskin yoksa olma ihtimalide yuksek ama gor bak bu ag guzel gelismeler yasanacak askda olmasa iste yada genel hayatta mutlaka yaz.bana bu ayin sonundaTesekkur ederimBekarim canim, ASKtan yana bu kadar bahtsizlik gorulmemistir isyerinde itibarimdan ote yani :)
Ellerine yuregine saglik
Canm ben genel konustum iliskin yoksa olma ihtimalide yuksek ama gor bak bu ag guzel gelismeler yasanacak askda olmasa iste yada genel hayatta mutlaka yaz.bana bu ayin sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?