kıskanan müstakbel elti

arkasını donup oturmasının ayıplıgı yasla alakalı degıl
kac yas buyuksunuz 30 yas falan mı fark var aranızda
aynı kusaksınız ıste ben buyugum seylerıne gırmeyın hele hele ılk gelınım durumuna asla gırmeyın zira eltılık askerlık gıbı kıdem meselesı degıldır

hayırdır bır sorun mu var dersınız bılmeden bırsey mı yaptım dersınız derdı ne anlarsınız bu kadar basıt
onun neden sıze sırt cevırdıgı bellı bakın soyluyorum o laf yetıstırenler ona da gıdıp kımbılır neler dıyor kı kız uzak duruyor kımse durup durduk yere sorun cıkarmaz cunku
üç yaş falan var ama evine gelen misafire öyle yapamazsın elti olsun olmasın . onunda doldurulduğuna emin olmasam şuan ondan nefret ediyor olurdum ... Uzlaşma yönüne gitmek istiyorum ama benden nefret ettiğini düşündüğüm bir insanla ne konuşabilirim ki .. konuşmak zorunda da değilim biliyorum ama kimseyle kötü olmamak istiyorum , üç günlük dünya anlamıyorum neden nefret eder kıskançlık besler kötü davranırsın ki... madem dolduruluyor diyorsunuz peki çözüm odaklı düşünelim bu sorunu nasıl kaldırırız

üç yaş falan var ama evine gelen misafire öyle yapamazsın elti olsun olmasın . onunda doldurulduğuna emin olmasam şuan ondan nefret ediyor olurdum ... Uzlaşma yönüne gitmek istiyorum ama benden nefret ettiğini düşündüğüm bir insanla ne konuşabilirim ki .. konuşmak zorunda da değilim biliyorum ama kimseyle kötü olmamak istiyorum , üç günlük dünya anlamıyorum neden nefret eder kıskançlık besler kötü davranırsın ki... madem dolduruluyor diyorsunuz peki çözüm odaklı düşünelim bu sorunu nasıl kaldırırız
ne yapmanız gerektıgını her mesajımda yazdım

buna hıc gerek yok
ben olsam soyle yapardım kı yasadıgımı anlatayım
benımde eltım var arada akrabalar bır suru laf soyluyorlar benım yanımda konusuluyor kendı aralarında konusuyorlar ama ben konuya dahıl degılım
sonra bır baktım bu kız bana tavırlı surat asmalar laf sokmalar ters davranmalar

aradım musaıtmısın gelıcem sana kahveye dıye
gıttım neden boyleyız noldu dedım
bılmeden bırsey yaptımsa ozur dılerım koca ınsanlarız ne gerek var gergınlıge dedım
kımın haklı oldugunun onemı yok aslında, mevzu bız akraba olduk bu aıleye gelın gelmeyı bız bılerek sectık aynı ortamda gergınlıge gerek yok cocuklarımız bırlıkte buyuyecek akrabayız sonucta bırının toparlaması lazım

laf lafı actı ve anlasıldı kı o akrep gıbı akrabalar kendı karın agrılarını sankı ben soylemısım gıbı konusmuslar
dedım kı bırı bırsey derse o anda ara hoporlere ac yanımda su kısı var bunu dıyor dogru mu dıye sor dedım
o gun bu gundur asla bırdaha aramızda bu tarz gergınlık olmadı
5 bucuk senelık evlıyım bu arada

aynı zamanda gorumceyım ben
gelın hanıma gıdıp su soyle yapıyor bu boyle yapıyor dıyorsa bır gorumce tamamen terbıyesızlıkten baska bırsey degıl
terbıyesız kısılerle zaten mesafelı olun uzak durun gıdıp gelmeyın bayramdan bayrama gorusun
gaza gelmem asla dedim gaza mı geldim ben şimdi... eğer öyleyse çok üzülürüm ya kıza benim hakkımda kötü şeyler söylemişlerse offf nasıl çözeceksem

gaza gelmem asla dedim gaza mı geldim ben şimdi... eğer öyleyse çok üzülürüm ya kıza benim hakkımda kötü şeyler söylemişlerse offf nasıl çözeceksem
evet gaza gelmıssınız
ılk lafı duydugunuzda ta en basta sorun neyse onu eltınızle konusarak cozecektınız
sonucta lafı sıze gelıp soyledıler onu teyıt etmenız lazımdı o kıza da soz hakkı doguyor

buna hıc gerek yok
ben olsam soyle yapardım kı yasadıgımı anlatayım
benımde eltım var arada akrabalar bır suru laf soyluyorlar benım yanımda konusuluyor kendı aralarında konusuyorlar ama ben konuya dahıl degılım
sonra bır baktım bu kız bana tavırlı surat asmalar laf sokmalar ters davranmalar

aradım musaıtmısın gelıcem sana kahveye dıye
gıttım neden boyleyız noldu dedım
bılmeden bırsey yaptımsa ozur dılerım koca ınsanlarız ne gerek var gergınlıge dedım
kımın haklı oldugunun onemı yok aslında, mevzu bız akraba olduk bu aıleye gelın gelmeyı bız bılerek sectık aynı ortamda gergınlıge gerek yok cocuklarımız bırlıkte buyuyecek akrabayız sonucta bırının toparlaması lazım

laf lafı actı ve anlasıldı kı o akrep gıbı akrabalar kendı karın agrılarını sankı ben soylemısım gıbı konusmuslar
dedım kı bırı bırsey derse o anda ara hoporlere ac yanımda su kısı var bunu dıyor dogru mu dıye sor dedım
o gun bu gundur asla bırdaha aramızda bu tarz gergınlık olmadı
5 bucuk senelık evlıyım bu arada

aynı zamanda gorumceyım ben
gelın hanıma gıdıp su soyle yapıyor bu boyle yapıyor dıyorsa bır gorumce tamamen terbıyesızlıkten baska bırsey degıl
terbıyesız kısılerle zaten mesafelı olun uzak durun gıdıp gelmeyın bayramdan bayrama gorusun
nişanlısıyla birlikte eve mi çağırsam mesele orada anlaşılır . telefonlarıma bakmaz çünkü birşey yapmadığım halde bana böyleyse baya içine işlemişler

Herkes sizi kıskanıyor, çok kıskandım şimdi sizi :110:

nişanlısıyla birlikte eve mi çağırsam mesele orada anlaşılır . telefonlarıma bakmaz çünkü birşey yapmadığım halde bana böyleyse baya içine işlemişler
yok suan bekleyın bır dugun olsun hele acele etmeyın onunuzde uzun zaman var zaten
sız hıc bırsey olmamıs sorun yokmus gıbı davranın sımdılık
bır evlerının ıcıne gırsınler zaman gecsın onunuzde uzun bır omur var daha elbet bas basa kalırsınız elbet cagırırsınız elbet gıdersınız
ama davet falan beklemeyın dugune
bırde ben buyugum durumlarına gırmeyın sakın bu davranısınıza ıster ıstemez yansır farkında olmazsınız ama cok rahatsız edıcı bırsey altı ustu 3 yas var aranızda aynı sayılırsınız
ılk gelın benım aynı evde oturdum onlarla gıbı sohbetlere de gırmeyın
sızın cektıklerınızı sıkıntılarınızı o cekmesın oyle dusunun
ıyı bakan ıyı gorur hayatından keyıf alır demısler
zamanla bırbırınızı tanıyacaksınız zaman verın sımdılık
nıye oyle olmus nıye boyle demıs nıye oyle bakmıs demeyın
sımdılık sessız kalın ama dedıgım gıbı laf yetıstırenlerınde agzına lafı tıkın

takmıyorum ama sadece benim hakkımda konuşmaya hakkı yok .... konuşmuyorum da yok gibi birşey ama saçma kıskanması işte kv kp desen arada bir en fazla 5 dakika konuşur geçerim ... ben anlamıyorum niye kötü davranıyorlar benim konum o zaten
Sen takmıyorsundur belki ama sırf adın "elti" olduğu için o sana kuruluyordur işte. Boşver hiç umursama. Eşinin kardeşinin karısı olmasa yolda görsen selam vermezdin belki. Iyi anlaşmak zorunda değilsin. Kendi kendine uğraşsın dursun. Sen umursamazsın sıkılır zaten bir yerden sonra

Atmadığım bir mesajı atmışım gibi yetiştiriş diyorsunuz ama yüzleşip hayır ben öyle birşey yapmadım nereden çıktı diyemiyorsunuz çok ilginç bana biti iftira atsa olmayan birşey üzerine ben ne mesajı göster bakalım derim susmam olmayan birşeyi oldu diye neden anlatsın ki yani elti görümcene. Ayrıca kim eşinden kıskanıyor seni kaynın mı? elti mi? niye kocanı kıskansınlar ya ana babası neden kıskansın ne kadar gördünüz anne babasını da sizi kıskandıklarını çıkardınız? nişana çağırmamış nasıl çağırmamış? eşiniz kardeşinin nişanına gitmedi mi? çağrılmadı mı ayrıca bir de sizi mi özellikle arayıp çağırmaları lazımdı. Ayy valla böyle bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz kendiniz eltim beni eşimi kıskanıyooo he canım hee

yok suan bekleyın bır dugun olsun hele acele etmeyın onunuzde uzun zaman var zaten
sız hıc bırsey olmamıs sorun yokmus gıbı davranın sımdılık
bır evlerının ıcıne gırsınler zaman gecsın onunuzde uzun bır omur var daha elbet bas basa kalırsınız elbet cagırırsınız elbet gıdersınız
ama davet falan beklemeyın dugune
bırde ben buyugum durumlarına gırmeyın sakın bu davranısınıza ıster ıstemez yansır farkında olmazsınız ama cok rahatsız edıcı bırsey altı ustu 3 yas var aranızda aynı sayılırsınız
ılk gelın benım aynı evde oturdum onlarla gıbı sohbetlere de gırmeyın
sızın cektıklerınızı sıkıntılarınızı o cekmesın oyle dusunun
ıyı bakan ıyı gorur hayatından keyıf alır demısler
zamanla bırbırınızı tanıyacaksınız zaman verın sımdılık
nıye oyle olmus nıye boyle demıs nıye oyle bakmıs demeyın
sımdılık sessız kalın ama dedıgım gıbı laf yetıstırenlerınde agzına lafı tıkın
gördüğüm en işe yarar yorum diyebilirim ... buraya birşey yazıyoruz soruyoruz insan yerine koyup, herkes yargı dağıtıyor beş dakika önce onu bunu çekiştirmemiş gibi kimse çözüm odaklı değil malesef ... teşekkürler

Atmadığım bir mesajı atmışım gibi yetiştiriş diyorsunuz ama yüzleşip hayır ben öyle birşey yapmadım nereden çıktı diyemiyorsunuz çok ilginç bana biti iftira atsa olmayan birşey üzerine ben ne mesajı göster bakalım derim susmam olmayan birşeyi oldu diye neden anlatsın ki yani elti görümcene. Ayrıca kim eşinden kıskanıyor seni kaynın mı? elti mi? niye kocanı kıskansınlar ya ana babası neden kıskansın ne kadar gördünüz anne babasını da sizi kıskandıklarını çıkardınız? nişana çağırmamış nasıl çağırmamış? eşiniz kardeşinin nişanına gitmedi mi? çağrılmadı mı ayrıca bir de sizi mi özellikle arayıp çağırmaları lazımdı. Ayy valla böyle bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz kendiniz eltim beni eşimi kıskanıyooo he canım hee
dilerim yaşadıklarımı yaşamazsınız .

bütün insanlar kötü hem de çok bir şey soruyorsun direk suçluyorlar hiç acımadan ne dediğini bilmeden sizler herhangi bir akrabanızı şikayet etmiyor olabilirsiniz ama cevaplardan da kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu ortaya çıkıyor ... hadi diyelim ben yanlış yaptım şöyle yapma böyle yap , bak onlara göre şu yönden düşün , yanlış anlamışsındır , düzeltmek için şunu yap diyen yok denecek kadar az çoğunuz fesat insanları karalamaya fırsat arıyorsunuz ben bu yüzden insanlarla diyaloğa girmedim yazayım dedim birşey değişmiyor zihin insanları ezmekten , kötülemekten keyif alıyor maalesef

Bu eltiler den neden bu kadar nefret ediliyor bi yerde sizde eltisiniz ayrica valla okudukça korkuyorum :/

Back
X