sen radyomar damı çektirdin canım fiyat olarak ne kadar ?? :)
isterse doktor benden de bende oraya giderim ...
baya ıyı ındırım yapmıslar,,, yanı artık ıstersede cektırcez napalım,,,hamama gıren terlermıs,,,
uff ne bılım ınsallah tıkanmamısdır,,
ya bu ay nıe bılmıom ama sag yumurtam agrırken bu sefer sol yumurtam agrıo gercı kkıst var orda:))
anladım canım fiyat olarakta iyiymişşş... inşallah gerek kalamz ama doktor isterse aklımda bulunsunn oraya giderim :) saol kuzumevet tatlım radyomar&radyotom 370 lıra canım benım doktorum yonlendırdıgı için 300 lıra verdım doktorumla anlaşmalı sanırsam ben okumustum kı acı cekınce kasıyosun ya acık olan da kapalı cıkabılıyomus kıza sordum anestezili 640 dedı ama hıc gerek yok hanfendı dedı benı acısından degılde kapalı cıkarsa dıye korkuyodum ki hıc korkulcak bıse yokmus duydugun sancı bıldıgımız adet sancısı
anladım canım fiyat olarakta iyiymişşş... inşallah gerek kalamz ama doktor isterse aklımda bulunsunn oraya giderim :) saol kuzum
evet kıstler agrı yapıyo canım benım de olur hep ağrım kıstlerden dolayı
mesela rahım fılmını cekıldıgım gece cekılırken kı gıbı agrım oldu gece ara ara uykumda yoktu eşim uyudu ben dön oraya dön buraya eşim gece aşkım bişeyın mı var dedı dedım agrım var bıraz ama dedıgım gıbı şiddetlı adet sancısı çekene bu sinek vızıltısı gelır
ya ısın komık yanı ne bılıon mu benım kıst cıkolata kıstı 7 cmdı doktora gıttıgımde dedı sancın olmadımı yoo olmuodu dedım ,,
sımdıde adet oldugumda sancım olmazkı tas catlasın sene adet oldugum ıcın 2 kez ılac alırım o da mısafırlıge gıtceksem ,,
ne bılım benım adetler sancısız olur haıff sızı o kadar :)
hıc korkulcak bısı yok ben bızzat test ettım onayladım
yok ya ne korkcam :))) dıomusum :)))))))))))
şimdi bişey dicem heeeee
eskıden ebeler ciyak ciyak doğumda bağıran kadınlara yaparken cırlamazsınız ama dıyomuş
anladın sen onu
he anladım ben onu
ya yok cıdden sen bakma boyle cıt kırım tavrıma .bana olay anında delı cesaretı gelıo:)
bebek dusurdum doktor sancın oldumu dedı yok dedım cıt kırıldım olamam dedım
ahh ahh bende normal doğumdan çok korkuyordum ama şimdi bebegim tutunsun sağlıklı olsunda doğururum acıdan korkmuyorummmmdımı ama bız daha doğum yapacaz çatır çatır
valla normal doğum fobisi olan ben yetrkı olsun bebiş doğurucam uleyyyyynnnnnnnn
dımı ama bız daha doğum yapacaz çatır çatır
valla normal doğum fobisi olan ben yetrkı olsun bebiş doğurucam uleyyyyynnnnnnnn
ahh ahh bende normal doğumdan çok korkuyordum ama şimdi bebegim tutunsun sağlıklı olsunda doğururum acıdan korkmuyorummmm
bebegi tutturduk doğuma geçtik :) yarında çocukları okula başlatıcaz hahah :)))tey teyy
ayy ayy darısı başımıza inşallahhhhh kuzummmmmmay şimdi face de eskı iş yerımden bı arkadasımın kızını gördüm 1,5 yasında ne guzel halının ustunde oynuyo resımde bı an gözümde canlandı ben su an koltukta laptop kucagımda sızle konusuyorum oda halıda oynuyormus
Allahım sen bızı sınavımızdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip ett
nasıl imrendim ya
vayy örtmenimmm saolun :))doğurun doğurun okutmada sıkıntı yok örtmen hazır burda
bebegi tutturduk doğuma geçtik :) yarında çocukları okula başlatıcaz hahah :)))tey teyy
onada sıra gelir bu gidişleee :))dua et gelın veya damat adayı aramaya baslamadık:))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?