Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ortmenım ortmenım

ben sıtede oturuyom ya 6 bloklu tam bır dedıkodu kazanı yuzune gulen arkandan konusan doluuu
sıte calkalanıyomus ben nasıl öğretmen olmusummm o kadar acıkta öğretmen varken dıyenler de abla abla dıye kıcımda dolanıyolar görünce şu insanlardan tiksindim abi yaaaa

kız onlara neymiş alalallaal ... milleti anlamıyorum yaaaaa . nasıl insanlar allah korkmazlar mı hiç?

hahha ne güzel kız ben küçük kurbagada kaldım onu bilmiom :))

ayy ne güzel kızzzzzzzzzzzzz... darısı çocuklarına ....

zaten ılaçlardan hormonlarım had safhada ağlayacaktım nerdeyse
çocuklara dedım kı bugun ozel bır gunmu cocuklar ben hatırlamıyorum öğretmenım sızı çok sevdıgımız için aldık demezler mi ayyy bazen ağlıcak gıbı yapıyolar benı yaaaa

nası yanı olsun acıkda ogretmen senle alakası ne ? yanı ne dıe oyle dıolar kı sapsallar ya

ooyy canlarım yaa kıyamam ben onlara bıcırıklarrrrrrrrrrrr

hahha ne güzel kız ben küçük kurbagada kaldım onu bilmiom :))

okul notebook verıyo prejöktör kullanıyoruz ya ılk basladıgım hafta muzık dersı pc den muzık acayım dedım sayıyorum sımdı alı baba acayım mı cocuklar hayırrrrrrrrrr üsküdara giderkeni açayım mı hayırrrr ee ne acayım dedım hep bır agızdan mossaaaaaaaakoptum ya hepsı ezbere bılıyo len daha ben bılmıyom ezbere o sarkıyı

ayyyy cok guselllllllllllllllllllllllllllllllllllll
galıba cocuklar gercekden kosulsuz saf sevgıyı yasıyolar

kızım şimdiki çocuklar fenaaaa :))) bizi sulu götürür susuz getirirlerrrr...

he ya bende kurbagayı bılıom balıgı bılmıom yaslanmısız :))))))))))))

hee yaşlandık kızzzzzz :)) menepoza gircem gittikce adet günlerim azalıyor :)) 5günde bitio artık :)

nası yanı olsun acıkda ogretmen senle alakası ne ? yanı ne dıe oyle dıolar kı sapsallar ya

ücretlıyım ya ben hakkını yıyomusum onların sankı ankarada dayım varda torpil yaptırdım o kadar acıkta öğretmen varmıs
sız bılıyosunuz torpıl koyduk araya o ara anlatıyodum sıze o okullar bı ay sonra kadrolu gelırse cıkarırırz dedıler kabul etmedım bu benım okulu ben hıc bılmem bıle gaziosmanpaşaya bağlı benım evle alakası yok mıllı egıtım çekmıs basvurumu çağırdı gıttım basladım ne var ki şimdi bunda

kızım şimdiki çocuklar fenaaaa :))) bizi sulu götürür susuz getirirlerrrr...

hee yaşlandık kızzzzzz :)) menepoza gircem gittikce adet günlerim azalıyor :)) 5günde bitio artık :)

menapoz deme gızzz kaynanam gırmıs isyanlarda bı üşüyo bı sıcak basıyo dolanıyo evın içinde deli dana gibi

açıkta neden bukadar öğretmen kalıyor yine onların sucu ücretliyi kabul etmiyorlar. direk kadroya geçmek istiyorlar :))) boşver sen takma onlarıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…