hahahha allah yardımcısı olsun :)))menapoz deme gızzz kaynanam gırmıs isyanlarda bı üşüyo bı sıcak basıyo dolanıyo evın içinde deli dana gibi
ücretlıyım ya ben hakkını yıyomusum onların sankı ankarada dayım varda torpil yaptırdım o kadar acıkta öğretmen varmıs
sız bılıyosunuz torpıl koyduk araya o ara anlatıyodum sıze o okullar bı ay sonra kadrolu gelırse cıkarırırz dedıler kabul etmedım bu benım okulu ben hıc bılmem bıle gaziosmanpaşaya bağlı benım evle alakası yok mıllı egıtım çekmıs basvurumu çağırdı gıttım basladım ne var ki şimdi bunda
açıkta neden bukadar öğretmen kalıyor yine onların sucu ücretliyi kabul etmiyorlar. direk kadroya geçmek istiyorlar :))) boşver sen takma onlarıııııı
menapoz deme gızzz kaynanam gırmıs isyanlarda bı üşüyo bı sıcak basıyo dolanıyo evın içinde deli dana gibi
sen işini iyi yapiorsan zaten için rahat olsun... dedikonunu yapan zaten acizdir kıskançlığından mutlu olmanı istemediğinden dedikodu yapar. sen duyma görme onlarııı :))okulda bı görsenız kadrolular ücretlılerı dışlamıs durumda
benım kafa dengı ıkı tane arkadasım var aynı gun basladık onlarda ucretlı onlarla muhabbetım devam edıyo işimı yapıyorum gelıyorum evıme
bı öğretmen vardı bayan benım yaslarımda sırada yanımdakı sınıf her sabah gunaydın hocam der nasıl gıdıyo hocam yardıma ıhtıyacınız varsa cekınmeyın felan neyse bı gun dedımkı hocam maaslarımız ne zaman yatıyo ucretlılerın farklıymıs dedım hocam ınan sızınkılerı bılmıyorum dedı anommmm karı kadrolu çıktı demekki bu insanlıkla alakası varmıs bana dedıkı hocam ben sızı gözlemlıyorum kadrolulardan cok daha fazla gayret edıyorsunuz çocuklar için daha ne dıyeyım ben vicdanım rahat valla çocuklar öğrenınce dersı dunyalar benım oluyor
benım annem de cok zor olduydu ,,,hala bıle bıtmedı,,,
anneme ates basınca dıo benım kombı calısmaya basladı
walla benım vucudum adet olmayı cok sevıo bı gun gecsın varya allah atesım cıkar ellerım ayaklarım sıser
yandım ben menopozdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar benim koca heran gelebilir şuan için burdayım ama aniden çıkarsam haberiniz olsun :)
burdayım daha kızzz :)) yanii kocam geldimi sayfayı kapatırım :)tmm :))
yanlız dıbıne vurduk muhabbetın :))
benımde kayınpeder gelmedı daha kocam calısıo bugun sabah gelcek :))
canım zaten eskiler bizden iyiler bizim yediğimizden mi içtiğimizden mi döllendiremiyoz :))))benım annem 30 küsür yaşında mandalına buyuklugunde kıstını aldırdı yumurtalıga cok yakın oldugu için yumurtalarını da aldılar annem anında adetten kesıldı tabı menapoza girdi maşşallah hıcbır sıkıntı cekmedı doktor sen mucizesın demıstı anneme
bu kadın hastalıklarıda anneden genlerle gecermıs adet duzensızlıgı yumurta sorunu ne varsa almısım anamdangercı kendı ılk geceden hamıle kalmıs oda bı ayrı araştırılması gereken konu
ben tüp bebek yapacaz anne adetlerım hep duzensız yumurtlayamıyorum dıyıncebana bas bas bagırıyo olmasa benım olmazdı 3 ay olmadıgımı bılırım ben der annem
benım annem 30 küsür yaşında mandalına buyuklugunde kıstını aldırdı yumurtalıga cok yakın oldugu için yumurtalarını da aldılar annem anında adetten kesıldı tabı menapoza girdi maşşallah hıcbır sıkıntı cekmedı doktor sen mucizesın demıstı anneme
bu kadın hastalıklarıda anneden genlerle gecermıs adet duzensızlıgı yumurta sorunu ne varsa almısım anamdangercı kendı ılk geceden hamıle kalmıs oda bı ayrı araştırılması gereken konu
ben tüp bebek yapacaz anne adetlerım hep duzensız yumurtlayamıyorum dıyıncebana bas bas bagırıyo olmasa benım olmazdı 3 ay olmadıgımı bılırım ben der annem
kız benim annemm 56 yaşında, doktor menepoza gircen dedi 6ayda bir adet oluyoor hala :)) ama geldimide annem hasta bezi kullanıyor o denli :))))benım annemde de mıyom vardı rahımınde 45 yasında ıdı doktor rahımıde aldı portakal kadardı mıyomu,,anneme doktor dedıydı eger mıyom olmasaydı 55 yasına kadar adet olursun dıodu anneme ,,mecburı menopoz oldu o da ve cok zor gecctı 10 oldu ama hala bıtmedı he azaldı ama bıtmedı,,
bende anneme benzıorum hatta bende bıle mıyom var :)) o kadar benzıorum yanı:))) ama benımkı fındık kadar doktor ılac bıle vermedı dedı gebelıge engel deıl bebek olunca gıder o dedi,,aslında mıyom kadınlık hormonunun yukseklıgıyle alakalıyımıs yanı bır nevı dısılıgı yuksek kadında mıyom olurmus doktor dedı banada :))) ne dısıymısım be :)))))))))))
ya ona bakırsa benım ne anne tarafında ne baba tarafında dusuk eden yok,,ben ıkı tane dusurdum:)))
ya bıse sorcam adetlerın falan nasıl senın normalde ılac falan almıoken,,duzenlımıdır nekadar surer sancın olur mu falan
canım zaten eskiler bizden iyiler bizim yediğimizden mi içtiğimizden mi döllendiremiyoz :))))
benim annemde ilk geceden kalmış 2 çocugunada :) :) annem 2 evlilik yapmış ilkinde abim olmuş babamdan da ben :) ilk geceden hemde... azcık çekeymişimmmm
canım zaten eskiler bizden iyiler bizim yediğimizden mi içtiğimizden mi döllendiremiyoz :))))
benim annemde ilk geceden kalmış 2 çocugunada :) :) annem 2 evlilik yapmış ilkinde abim olmuş babamdan da ben :) ilk geceden hemde... azcık çekeymişimmmm
kız benim 56 yaşında doktor menepoza gircen dedi orda 6ayda bir adet oluyoor :)) ama geldimide annem hasta bezi kullanıyor o denli :))))
hahahah güzel teşhisss ahhahahehh neden o eskıden erkekler ceket gıyerdı ,,
sımdıkıler mont gıyıyo
benım annemde de mıyom vardı rahımınde 45 yasında ıdı doktor rahımıde aldı portakal kadardı mıyomu,,anneme doktor dedıydı eger mıyom olmasaydı 55 yasına kadar adet olursun dıodu anneme ,,mecburı menopoz oldu o da ve cok zor gecctı 10 oldu ama hala bıtmedı he azaldı ama bıtmedı,,
bende anneme benzıorum hatta bende bıle mıyom var :)) o kadar benzıorum yanı:))) ama benımkı fındık kadar doktor ılac bıle vermedı dedı gebelıge engel deıl bebek olunca gıder o dedi,,aslında mıyom kadınlık hormonunun yukseklıgıyle alakalıyımıs yanı bır nevı dısılıgı yuksek kadında mıyom olurmus doktor dedı banada :))) ne dısıymısım be :)))))))))))
ya ona bakırsa benım ne anne tarafında ne baba tarafında dusuk eden yok,,ben ıkı tane dusurdum:)))
ya bıse sorcam adetlerın falan nasıl senın normalde ılac falan almıoken,,duzenlımıdır nekadar surer sancın olur mu falan
annem benden sonra spiral taktırmıs anneannem hastaydı 3 ay ıcınde vefat ettı o ara annem cok kotu grıp alıyo sureklı hastanelerde oldugu içinde ıyıleseyım hemen dıye ılacın vuruyo dıbıne antıbıyotikler felan sonra adet olmuyo tabı bı test yaptırıyokı bızım ki spiralle kalmıshamıle kardesım olacaktı yanı ama doktor sakat doğar yarın gel alalım demıs annem o gun işyerınde tuvalete bı gıdıyo kendılıgınden düşüyo bebek annemin hıc yoktur o yuzden günahı allahın sevgılı kuluymus
6 aylık kanıyorrr hahaah :))) maşallah şimdi istesin hamile kalır kızzz :) annem maşallah hiç çekmemişim :) gerçi annem kordonlarını bağlatmıştı...off oda ıyıymıs hasta bezı :)) yazık yaa baya sarsıodur ama annenı bı anda cıddı bır kanama ,,,
off oda ıyıymıs hasta bezı :)) yazık yaa baya sarsıodur ama annenı bı anda cıddı bır kanama ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?