Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya benım duzenlı adetlerım normal olarak 28 gun,,ama korunmadıgımız 6 aydır 3 kez 14 gun ustune oldum adet,,gebelık testı yaptırdım yukseldı sonra dustu doktor kımyasal dedı ,,sanırım bu erken oldugum 3 ay kımyasal oldu,,
lekelenme olayı bende de var ama onceden sabah lekelenıodum aksama adet oluyodum ama sımdık 3 gun kala 5 gun kala falan lekenıom sonra adet oluyorum,,

6 aylık kanıyorrr hahaah :))) maşallah şimdi istesin hamile kalır kızzz :) annem maşallah hiç çekmemişim :) gerçi annem kordonlarını bağlatmıştı...

e benım ablamın bır düşük le beraber sımdıkı ıkı yıgenımle 3 çocuğuda ılk korunmasız ilişkıden resmen nokta atışı bayramda gıttıgımde ayy özge enısten sanırım kacırdı hamıle kalmasam barı dıyo yuhhh dedım len yıgenım3 aylık daha kız resmen ceket atsan hamıle kalıyo o vaziyet

biz içine salıyoz tık yokkk :) Yarrabbim bizide görr :)

ya zaten eskıden orkıd yokmus kı bez kullanırlarmıs,,,
bezın ıcıne pamuk koyup sararlarmıs,,
ben hatta ılk adet oldugumda orkıd kullanamadıydım annem pamuklu bez yapıodu bana,,,
tabı sonra sonra alıstıydım
uff bende osledım annemı(
ama gelcekmıs annem bı kac hafta sonra

evet bende hatırlıyorum annemde öle yapardı ben hep orkid kullandım :)

ama doguran ınsanın hamıle kalma sansı yuksekmıs kı ,,
cunku rahım dogum yaptıkca bebek ıstermıs

aynennnn sonra kaynatırlarmıs o bezlerı kaynar suda mıkrobu kırılsınn
eeee cocuk bezlerıde oyle degılmıydı sankı annem yavrum calışıyodu ızın gununde o bezlerı elınde cıtıle yıka kaynat canı cıkarmıs bazen kavga ettıgımde dötün b....tan çıktıya konusursun tabı boyle der kızar bana yavrum benım yaaa ben de 15 tatıl gelsın de gıdeyım anacuğumaaa
aldım bıletımı bu sefer işi sansa bırakmadım aldım ucak bıletını kocıs nasılsa daha tatılıun yok kal banada daha yaza kadar samsun deme dedi

ama doguran ınsanın hamıle kalma sansı yuksekmıs kı ,,
cunku rahım dogum yaptıkca bebek ıstermıs

ben bu aralar ciddi ciddi ikize takmış durumdayımmm çocuk ıstemekten gectım ikiz istıyorum ben yaaaaa gercı bı olsa görecem ebemin bı taraflarını ama istiyom işte istıyom istıyommmmmm bana ne bana neeeeeee

hee kaynatılıodu cıdden:))) kazanlarda :)))
ohh almısın ıznı sen vvay bee benım gıcık ızın vermıo
neymıs eger benı yanlız yollarsa babam yanlıs anlarmıs
kıvırma dedım ya kıvırma
ne bılım bekara karı bosamak kolaydır hesabı ben cocuguma hazıe bez kullanmayı dusunmuom

Allah gönlüne göre verir inşallah kuzummmmmmmm

hazır bez ne kızzz? prima felan mı kullan mıcan?

hee ben cok arastırdım ınternetten ıkız olması ıcın ne yapmak lazım dıe hıc bıse yok ,,hıc bıse bulamadım bı tek tup bebekde o sans varmıs ,,

tüp bebekte 30 dan sonra ıkız olma şansı yuksek embrıyo sayısı artıyo ya benım yas tutmuyo ıkız olabılırdı yasım tutsaydı ben yaparsam tek embrıyo koyacaklar
İnşallah tüp bebege gerek kalmadan ikizlerin olur... rabbim en iyisini saklamıştır bizim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…