tüp bebekte 30 dan sonra ıkız olma şansı yuksek embrıyo sayısı artıyo ya benım yas tutmuyo ıkız olabılırdı yasım tutsaydı ben yaparsam tek embrıyo koyacaklar
evet hamarat kesin öle bişeyler yaparrrrr ben düşünmemiştim :)kızım bızım bu hatun becerıklı bezını bıle dıker çocugunun ben ınanıyorum
cocuğu uyutur su böreği açmaya gıder mutfağa bu akşam eşi eve gelınce de baklavaları halleder
hmmm bilmiom yani ama ne kullanacan ki başkaaa?hee ıste eylulcum prıma marka :)) onların genel adına hazır bez denıo:)))
yanı evdeyken kullanmayı dusunmuom,,mısafırlıkde kullanırım ama ne bılım ben pek hıjyenık bulmuom ya :)))
kızım bızım bu hatun becerıklı bezını bıle dıker çocugunun ben ınanıyorum
cocuğu uyutur su böreği açmaya gıder mutfağa bu akşam eşi eve gelınce de baklavaları halleder
30dan oncekılere tek embırıo mu koyuyolar
aboowww nazar değmişşş bacımmmm dikkat et yavaştan yapmaya başla :))ya walla kımse benım hazır bıse alcagıma ınanmıo
gecen mısafır geldı hıc halım yokdu gıttım borekle tatlı aldım pastaneden,,,
demedım tabı hazır dıe ya mıllet yedı ve dedı kı hazırlardan bıle guzel yapıon dedıler bende bıse demedım :26:afıyet olsun dedım
gecen kaynım dıo yenge sen bayadır deneme yapmıon dıo :)) ben sureklı pasta borek corek denemelerı yapıodum son 1 aydır falan boyle bı usengeclık geldı :))
hmmm bilmiom yani ama ne kullanacan ki başkaaa?
ya walla kımse benım hazır bıse alcagıma ınanmıo
gecen mısafır geldı hıc halım yokdu gıttım borekle tatlı aldım pastaneden,,,
demedım tabı hazır dıe ya mıllet yedı ve dedı kı hazırlardan bıle guzel yapıon dedıler bende bıse demedım :26:afıyet olsun dedım
gecen kaynım dıo yenge sen bayadır deneme yapmıon dıo :)) ben sureklı pasta borek corek denemelerı yapıodum son 1 aydır falan boyle bı usengeclık geldı :))
evet canım hatta 35 yasına kadar ılk denemense 1 tane ıkıncı denemende ıkı tane 35 yas ustuysen ılk de olsa 2 tane
benım dayım 50 yasında evlendı ılk evlılıgı evlendıgı yengemde 40 kusur yasında onunda ılk evlılıgı tüp denediler hatta onlara 3 tane konuldu ama rabbim nasıp etmedı malesef
ya ablamlar sacmalama dıolar bana:))
ya ne bılım anneme sorcam artık :))))
eskıler bezlıodu ya pamuklu bezle cocugu bende oyle bıse kullancam tabı bebek olunca ne olur onu bılemem
aboowww nazar değmişşş bacımmmm dikkat et yavaştan yapmaya başla :))
Rabbim bizleri evlatsızlıkla sınamasın inşallahh.hımm 35 yasından sonra ıkı tane ,,
ayy ınsallah ona gerek kalmadan hamıle kalırız ınsallah:))
haaa evet unuttum kız ben spora gittiğini :) doğru diosun öleyse yapma böle devam et :))yok ya nazardan deıl ,,,ya spora gıdıodum ya o yuzden canım cekıodu bende yapmıodum
hımm 35 yasından sonra ıkı tane ,,
ayy ınsallah ona gerek kalmadan hamıle kalırız ınsallah:))
tüp bebek baya pahalı. bi okadar da yıpratıcıilk denemeden sonrada ıkı tane canım
ama bazen ınsanların maddı durumu sadece 1 tanesıne yetıyo malesef şansta düşük oluyo
bız eşimle karar aldık para bırıktırmeye basladık çocuk için 3tane denıcez eğer o duruma gelırse ee 3 tane de 20 mılyar demek
en ıyısını yapıyosun canım hazırların hepsı kanserojen madde dolu nıye bız kalamıyoruz kı hamıle her yedıgımız ıctıgımız hormonlu çünkü eskılerde bu yuzden yoktu bu kısırlık olayı
ama canım bebiş o bezlerle rahat eder mı ki
yiğenımden bılıyorum ılk doğdukları aylarda göz kırpsan altını pisletıyolar nasıl baş etcen ben altını alırken yıgenımın burnuma mandal takıyorum yoksa öğürttürüyo onları yıkarken kesın kusarım ben
ama canım bebiş o bezlerle rahat eder mı ki
yiğenımden bılıyorum ılk doğdukları aylarda göz kırpsan altını pisletıyolar nasıl baş etcen ben altını alırken yıgenımın burnuma mandal takıyorum yoksa öğürttürüyo onları yıkarken kesın kusarım ben
ya bıde evdesın ne dıe gıdıp hazır alcan kı ,,
calıssan tmm zaten yoruluosun bıde evde borek corekle ugrasamassın zor yanı ,,
bıde ben sevmıom dısardan yemek yemegı ,,
kocamda zaten hazırsa dogru durust yemez,,
ya bıde dıkkat etmek lazım aslında ne bılım mevsımsız meyva sebze yemıcen,yanı dıkkat etcen aslında,,
eskıden annem dıo bız folıkasıt dıe bıse ıcmezdık dıo bı hamılelıgın 3. ayında gıderdık dıo bıde doguma hastaneye gıderdk ,,ne test ne bıse dıo :))sımdı her ya gıdılıo bı dunya testler falan
ilk denemeden sonrada ıkı tane canım
ama bazen ınsanların maddı durumu sadece 1 tanesıne yetıyo malesef şansta düşük oluyo
bız eşimle karar aldık para bırıktırmeye basladık çocuk için 3tane denıcez eğer o duruma gelırse ee 3 tane de 20 mılyar demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?