Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızım bızım bu hatun becerıklı bezını bıle dıker çocugunun ben ınanıyorum
cocuğu uyutur su böreği açmaya gıder mutfağa bu akşam eşi eve gelınce de baklavaları halleder
evet hamarat kesin öle bişeyler yaparrrrr ben düşünmemiştim :)

hee ıste eylulcum prıma marka :)) onların genel adına hazır bez denıo:)))
yanı evdeyken kullanmayı dusunmuom,,mısafırlıkde kullanırım ama ne bılım ben pek hıjyenık bulmuom ya :)))
hmmm bilmiom yani ama ne kullanacan ki başkaaa?

kızım bızım bu hatun becerıklı bezını bıle dıker çocugunun ben ınanıyorum
cocuğu uyutur su böreği açmaya gıder mutfağa bu akşam eşi eve gelınce de baklavaları halleder

ya walla kımse benım hazır bıse alcagıma ınanmıo
gecen mısafır geldı hıc halım yokdu gıttım borekle tatlı aldım pastaneden,,,
demedım tabı hazır dıe ya mıllet yedı ve dedı kı hazırlardan bıle guzel yapıon dedıler bende bıse demedım :26:afıyet olsun dedım
gecen kaynım dıo yenge sen bayadır deneme yapmıon dıo :)) ben sureklı pasta borek corek denemelerı yapıodum son 1 aydır falan boyle bı usengeclık geldı :))

30dan oncekılere tek embırıo mu koyuyolar

evet canım hatta 35 yasına kadar ılk denemense 1 tane ıkıncı denemende ıkı tane 35 yas ustuysen ılk de olsa 2 tane
benım dayım 50 yasında evlendı ılk evlılıgı evlendıgı yengemde 40 kusur yasında onunda ılk evlılıgı tüp denediler hatta onlara 3 tane konuldu ama rabbim nasıp etmedı malesef

aboowww nazar değmişşş bacımmmm dikkat et yavaştan yapmaya başla :))

en ıyısını yapıyosun canım hazırların hepsı kanserojen madde dolu nıye bız kalamıyoruz kı hamıle her yedıgımız ıctıgımız hormonlu çünkü eskılerde bu yuzden yoktu bu kısırlık olayı

hımm 35 yasından sonra ıkı tane ,,
ayy ınsallah ona gerek kalmadan hamıle kalırız ınsallah:))

ya ablamlar sacmalama dıolar bana:))
ya ne bılım anneme sorcam artık :))))
eskıler bezlıodu ya pamuklu bezle cocugu bende oyle bıse kullancam tabı bebek olunca ne olur onu bılemem

ama canım bebiş o bezlerle rahat eder mı ki
yiğenımden bılıyorum ılk doğdukları aylarda göz kırpsan altını pisletıyolar nasıl baş etcen ben altını alırken yıgenımın burnuma mandal takıyorum yoksa öğürttürüyo onları yıkarken kesın kusarım ben

hımm 35 yasından sonra ıkı tane ,,
ayy ınsallah ona gerek kalmadan hamıle kalırız ınsallah:))

ilk denemeden sonrada ıkı tane canım
ama bazen ınsanların maddı durumu sadece 1 tanesıne yetıyo malesef şansta düşük oluyo
bız eşimle karar aldık para bırıktırmeye basladık çocuk için 3tane denıcez eğer o duruma gelırse ee 3 tane de 20 mılyar demek

tüp bebek baya pahalı. bi okadar da yıpratıcı
Allah'ımm tez zamanda normal yolla hamile kalmayı nasip eder İnşallahhhh

ya bıde evdesın ne dıe gıdıp hazır alcan kı ,,
calıssan tmm zaten yoruluosun bıde evde borek corekle ugrasamassın zor yanı ,,
bıde ben sevmıom dısardan yemek yemegı ,,
kocamda zaten hazırsa dogru durust yemez,,
ya bıde dıkkat etmek lazım aslında ne bılım mevsımsız meyva sebze yemıcen,yanı dıkkat etcen aslında,,
eskıden annem dıo bız folıkasıt dıe bıse ıcmezdık dıo bı hamılelıgın 3. ayında gıderdık dıo bıde doguma hastaneye gıderdk ,,ne test ne bıse dıo :))sımdı her ya gıdılıo bı dunya testler falan

ya kırkı cıkdıktan sonra zaten ,,ılk baslarda bez kullanırım,,
ya dıom ya bekara karı bosamak kolay dıe :)))))

ya kırkı cıkdıktan sonra zaten ,,ılk baslarda bez kullanırım,,
ya dıom ya bekara karı bosamak kolay dıe :)))))

aynennnn
benım ablam her hamılelıgınde nerdeyse 2 aylıktı öğrendıgınde hepsınde folıkasıtı oğrenınce basladı doktor verdı dıye valla maşallahı var yıgenlerımın buyugu okul bırıncısı 3 aylık olanda dıl çıkarmayı öğrenmıs babamdan babam dıl cıkarınca oda cıkarıyomus
ama hamılelıkte beslenme cok önemlı o zmaan beslenmenı sağlıklı yaptın mı cidden çocuk zekı doğuyo

ya aslında ılk denede olsa 2 tane koysalar ya ,,
cıddı pahalı bı durum,,bı dunyada tup bebek merkezı var ama yınede fıyatlı ,,
tabı sımdıden bırıktırmek lazım ,ama ınsallah gerek kalmazda o parayı bebek esyalarını kıyafetlerını almada kullanırsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…