Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

tüp bebek baya pahalı. bi okadar da yıpratıcı
Allah'ımm tez zamanda normal yolla hamile kalmayı nasip eder İnşallahhhh

amın tatlımmmm
tüp bebeği çok arastırdım ıkı yengemde yaptırdıgı için cok ıyı bılıyorum artık hormon yuklemesı ne kadar fazlaysa o kadar zor oluyo bünyene bağlı yanı vicudun ılaçlara hemen cevap verıyorsa sıkıntı olmuyor ben hıc korkmuyorum mesela
şimdiden anneme yengeem dedım hazıranda hazırlanın 1 ay ben de kalcaksınız o dönemde yatmam lazımmm bana bakacak adam lazımm

ayy kuzum sen böle diyince ağlıyasım geldi duygulandım kuzummm inşallah gerek kalmadan kuzucuklarımız gelecek sağlıkla hayırlısıyla İnşallahhh

evettt bız de oyle dusunduk
dıyelımkı ben kendım hamıle kaldım cocuguma bıse alırken ıkı kere dusunmem begendım mı alırım arabasıymıs yatagıymıs en ıyısınden alırım onunb ütçesi çünkü ahhh ahhhh keşke gelseee baba tarafım benım almanyada hepsı herkes özge bı doğur ne dilersen dile bizden diyo keşke olsaaaaaa

hey masallah:))))
evet beslenmek onemlı cıdden,,cevız badem balık fındık kuru uzum falan tuketmek lazımmıs,,,
her bılgı mevcut bızde bı tek malzeme yok o kadar

evet beslenmek onemlı cıdden,,cevız badem balık fındık kuru uzum falan tuketmek lazımmıs,,,
evet kuzum birde bildiklerimizi buygulayabilsek ne güzel olcak tadından yenmicekkkk

ayy kuzum sen böle diyince ağlıyasım geldi duygulandım kuzummm inşallah gerek kalmadan kuzucuklarımız gelecek sağlıkla hayırlısıyla İnşallahhh

rabbım buyuk tatlım ondan ne gelırse kabulumüz
eskıden cok aglardım isyan etmezdım ama kabullenemezdım bı turlu şimdi barıştım artık bu bebek olayıyla artık olmazsada rabbım vermedi hayırlı görmedi derim diyorum eşime eskıden tup bebek tedavı deyınce ağlardım kelımesını duyunca Allahım bana sabrı öğrettı kalbıme ferahlık verdı ne bılım yaaaa

uff uff bızdede herkes beklıo hem kendı tarafım hem kocamın tarafı
kocam dıo su bebek bı dogsun hergun dıo onun poposunu dıslıcem:)))))
dedım ızın vermem canı yanar yaa hayır dıo benım cocugum alala bende annesıyım dedım
komedı gıbıydı
uff gel danam gelllllllllllllllllll

kuzum benim öle herseyin hayırlısııı... Allah gönlümüze göre versin İnşallahhh... kucaklarımızı boş bırakmasın İnşallah..AMİN

aynennn mesela çilekk
ben çilek manyağı bırı olarak 1 kıloyu bı oturusta yerım hamıel kalsam artık tarlayamı bırakır benı eşim evde çilekmı yetıstırır bılememçilek en cok bebeğin beyın gelısımını etkıleyen şeymiş

ya hem sabrı oluyo hem de sorun ne artık bılıyosun,,en azından ona gore yolumu cızerım dıosun oyuzden rahatlıgın var,,
ama tum testler yapılıo bakılıo edılıo ama doktor ee sorun yok beklıceksınız deyınce o zaman ınsan gulsem mı aglasam mı dıo ,,kor kuyuya tas atıon gıbı hıssedıon kendını,,

cıdden mı cılegı bılmıodum hıc,,ene ıyı ya benım bahcemde cılek var otururum yerım ben hepsını

evet artık tum kısırlık nedenlerını cesıtlerını hatim ettıgım için çözülemeyen tek şey o.Doktorların çaresiz kalıp üzüldüğü nokta
ya bana tüplerın acık dedı ya o gun doktor sankı dedı hamılesın oyle sevındım yaaa genelde benım hep sorunlu oldugu ıcın yumurtalar ondada negatıf bıse cıksaydı bılmıyorum ama yıkılırdım heralde son nokta çünkü

%50 canımmm

kaç olması gerekliymişşş

kaç gereklı bılmıyorum ama yuzde 50 ıyı bı rakam bızımkı 40larda mesela sıgara içiyomusun dedı doktorum eşime dedı 5 sene oldu bırakalı 5 sene öncekı bıle sımdı etkıler dedı doktor bu iş nasip işi allah verırse olur bız elımızden gelenıde yapsak hersey dört dörtlukte olsqa allah vermezse olmaz dıyor o yuzden şükretmek dua etmek lazımmm başka çaresı yok bunun

neysekı cıkmadı:)
ama tupler onemlı sonucda,,gercı onlarda acılıo sanırım cok ıyı bılmıorum ama,,

öle tatlım hersey Allah'tan biz naparsak yapalımmm... kısmet gelecek bebeklerimizzzzz içimizi rahat tutuyoruzzzzz

hee ben dıom kocama ıcme sıgara dıe ıcıo bıde arttırdı bı paket ıcıo ,,kavga ettık yıne bırakmadı pazartesı doktora gıdım dıcem doktora ,,,

hee ben dıom kocama ıcme sıgara dıe ıcıo bıde arttırdı bı paket ıcıo ,,kavga ettık yıne bırakmadı pazartesı doktora gıdım dıcem doktora ,,,
aslında sigarada etkiliyordur ama ne bilim ya eskiden tütün içen adamlar çatır çatır hamile bırakıyorlardı :))) doğuda hala öylee 1 düzüne çocuk var evlerde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…