neysekı cıkmadı:)
ama tupler onemlı sonucda,,gercı onlarda acılıo sanırım cok ıyı bılmıorum ama,,
aslında sigarada etkiliyordur ama ne bilim ya eskiden tütün içen adamlar çatır çatır hamile bırakıyorlardı :))) doğuda hala öylee 1 düzüne çocuk var evlerde :))
aslında sigarada etkiliyordur ama ne bilim ya eskiden tütün içen adamlar çatır çatır hamile bırakıyorlardı :))) doğuda hala öylee 1 düzüne çocuk var evlerde :))
açılıyomus ama off amelıyat ol sonra bı donem yıne korun hep zaman kaybı hep yıpratıcı süreç doktor bana demıstı tupler tıkalıysa direk tüp bebek
rabbım buyuk yuzume güldü inanıyorum hepımızın yuzu gülecek bir gün
ya ben hamıle oldugumu öğrendığım gun deliririrm heralde yaaaa
esıme dıyorum kı o bı doğsun kıcına kıcına vurup az bekletmedın bızı dıye sevecem çocuğumu:))))
yavrum rabbım hepımızı ayrı bı ımtıhana tutuyo bızımkısı de bu hersey bır bahane değil mi zaten şu dünyada
kımısı yokluk çeker kımısı sağlığı yoktur kımısı evlılıgınde mutsuzdur kımısının kocası ılgısızdır bızımkıde bu işte şükürler olsun tek eksiğimiz bebişlerımız
haklısın sonucta ımtahan dunyası
senın kayınpeder nıye gec kaldı kızzzzz
yoksam cici kaynanamı getırcek sana
bılmıom kı bende anlamadım,,,
he adamın evlenmeye nıetı vardı ama bu yaz vazgecmıs evlenmekden yaslı deıl 55 yasında daha
rahatı yerındeymıs ,keyfı ıyıymıs,, o yuzden vazgecmıs,
dıom ben esıme arada bır sor babana belkı cekınıodur falan dedımde o sordu ıste
baba dedı eger evlenmek ıstedıgın bı hanım varsa bız her zaman yanındayız karsı cıkmayız dedı
o zaman demıs ,kocama benım kızımdan ( yanı benden ) memnunum ,,duzenınden saygısından terbıyesınden
evlenmek ıstemıorum artık demıs,,
ne guzellll
allah bozmasın canım agzınızın tadını senı hep takdır edıyorum zaten ben yapamam mesela gercı bu karsındakı kısyle alakalı kayınpederımle yapamam ben aynı evde cunku cok ıyıyken sakayla karısık bı laf sokar butun ıncırı b... eden cinsten benımkı
okuldada arkadasım var dedım ya cok yakın olduk oda ole kayınpederı ıle yasıyolar evlerı dubleksmıs alt kattaymıs kayınpederının odası ben bılmem kı bı rgun işe gıderken yatagı dagınık gıtsın dıyo arkadas sadece ütüsünü yaparmıs adamın banyosu ayrı kendı temızlermıs orayı bıle
herkes yapamaz buyuk sevap alıyorsun canım
kaynanam benı uzer laf sokar ama evlılıgı boyunca kadın hep hasta bakmıs dedesını babasını kaynanasını kayınpederını sımdıde bes senedır felçlı annesını bakıyor cennetlıgını hazırlıyor derler ya boyle seylerde hep takdır ederım ben ınsanları
amın canım ınsallah:)
yok benım kayınpeder karısını 33 yasındayken kaybetmıs ıkı oglunu tek basına buyutmus,sonra evlenmıs ama ıkıncı hanımla anlasamamıslar falan ayrılmıslar 4 sene once,eltımle de kaynım ayrıldı o yuzden bıraz sorunlar cekmıs,,,
ya ben hayatı toprak gıbı goruyorum ne ekersen onu bıcıyosun,,sımdı ben desem kı kocama babanı ıstemıorum adam ne etcek nere gıtcek ,,hatta evlenırken dayım sorduydu bırlıkde mı oturcaksınız dıe kayınpeder yok dedıydı evlendık bırbucuk ay gecdı kaynımla eltım bosanma arefesındeydı kaynım bıraz dengesızlesdı gıttı evın anaktarını degısdı kayınpederın haberı yok adam kapıda kalmıs gıtmıs arabada yatmıs falan,yanı ben ogrendım 1 hafta sonra anlamadık esımde bende,,dedık baba gec ıcersı musaıt dıe ,,oyle geldı ,ya anlayıslıdır kayınpederım oyle okuz deıl laf sokmaz ,ne bılım sepetı bıle acıp kırlısını koymas sepetın ustune bırakır katlayıp hanı belkı ıcınde benım ıcgıyımım vardır falan dıe,,
ya kotu tarafı ozelın sadece odanda sınırlı kalıo ,oyle yemekler mum ısıgı falan olmuyo tabı :))
ama basa gelınce herseye katlanıon,,
tabı esınde onemlı ,,esım benı cok tutar kendı tarafına karsı ,der sana bıse derlerse bana at sucu ben cvp verırım der ,,ya bıde sevmek galıba hanı sevınce herseye katlanma hesabı
bu arada andık kayınpeder geldı ;:))
optum ,guzel bı gece ve muhabbettı saol :)))
ben cıkım canım gorusuruz gene Allaha emanet ol
kızım oyle boyle degıl,adam yapıyo..pesıne uyuyor..
utanmasam,uyandırıp yıne ıstıyecem yanii..
ama cok ısteklı görunmuyorum yınede..
hala ılk adımı ondan beklerım havaya gırmesın
halbukı bılse sabahtan aksama kadar hergun ısterım
amın ınsallah canım,,,keske yasasaydı kocamın tarafında sevdıgımm uc kısıden bırıydı ,,ama nasıp boyleymıs,,,
eylul takmasa aslında kafasına su gebelık olayını olacak,,,,
İnşallah canımm...
zaten sabah boyumun ölçüsünü aldım ne gerek vardı test yapmayao öbüründen beter çıktı :))
ooofff neyse artık adetim geçsin 4-5 gün öle test yapcammm :)) ayy buna ben bile inanmadım ama neyse :)
ben zaten bırını bı dogursam bı yasına gelınce ıkıncıyı yapacam beklemıcem kı ,,ben de kocamda cocuk fazla ıstıoz ne bılım 4 kesın :)))
hayirli pazarlar hatunlar
dun ne cok kaynatmisiniz yaw
bizde odun beyle yine didistik moralim sifir actim sarkilari isimi yapiyomm........ODUN ISTEEE ODUUUUUUN
canım eşinin sınavına üzüldüm...HayırLı pazarlar yavru yine bi pazar günü bomboş bi topic..
Kocalarınıza odun diye diye odun yaptınız herifleri : )
Bende pc de sorun vardı giremiorum bayadır gerçi hala sorun var arada bilgisayar patlicak gibi oluyor gürültülü sesler çıkarıyor kendi kendine ekranı değişiyor falan ..
Zaten bi hafta annemlerde kalmıştm yiğenim çok tatlı maşallah göbeğini ilaç sıkmaya kadar herşeyini ben yaptım altını hep ben değiştirdim gece de abimlerde kaldım bi emzirmedim yani : ) nasıl içimde heves varsa artık : )
Bunun yanında malesef üzücü bişey oldu..Eşim sınavı kazanamadı : ( Biraz ondan moralimiz bozuldu tabi..Yine ocakta açıcaklar bu sınavdan şimdi yine ders çalışıyor ..Arada dükkana gidiyor işte bugün gittiği gibi..Ben ne zamana kadar ders çalışcam diyor ya hiçbiri olmazsa dükkana geri dönemem diyor..Şansımızda B kadrodan da az alım olcakmış bu sene..Şu yüksek puanlılar heryere zıplarsa diğer garibanların şansı kalmıyor tabi..
Bi de kaynanamlarla görüşmüyorum ALLAhtan onların yüzünü çekmiyorum ama arada denk gelirsek laf olmasından diye yalandan sarılıom..Bu da eşim için bi sıkıntı oluyor tabi arada kalıyor ..Sonra eşime arkamdan bişeyler söylüyorlar adamın daha çok canını sıkıyorlar..
Ee tabi bu durumlardan sonra hala bebekimiz yok malesef ..Bi rahata eremedik çünkü daha..Benim en son ilişkiden sonra kahverengi akıntı geliodu demiştim yani geçen ay öyle oldu hep tam doktora gitcektim adetime bi hafta vardı adet oldum..Dolayısıyla o da kaldı..Bakalım daha dün yıkandım bu ay da aynısı olcak mı ..Gribim diye yaklaşamıyor garibim..
Ee kıslar daha topicde bi değişiklik göremedim ben ..Hadi hamile haberi yok bari bi doğuran olsa değişiklik olurdu : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?