bende adetim gecikince rüyamda gördüğüm gün adet olurum...gelecek ay son adet sonra bende gün sayıcam...eslemcim üzme kendini herseyin hayırlısı eşin belkide çook daha iyi bir işe başlıcak inşallahhh...
ecemcim yeni evin hayırlı ugurlu olsun güle güle otur inşallahh ...
kızlar ben hala adet olmadım bugün adet günümmm... tuhaf bişey daha gögüs uclarım agrımaya başladı :)) hiç bilmem agrıdıgını bakalımm gelmesin gelmesin :)
hadi bakalım hersey için hayırlısııı...bende adetim gecikince rüyamda gördüğüm gün adet olurum...gelecek ay son adet sonra bende gün sayıcam...
aman gelmesin seninkjiler kışş kışşşş:)
tamam kız tamam aboowww :)))Eslemcim herşeyın hayırlısı tatlım Allah büyük bak benimde kpss olmamıstı Yüce rabbim bi ekmek kapısı açtı herşeyın hayırlısını n rabbim bilir sizi de yakın zamanda güldürür inşallah
Kahverengi lekelenmeleri es geçme canım kist belirtisi oluyor çoğunlukla baştan önlemını almanda yarar var
Bende cok fena üşütmüşüm ya bağdemciklerim balon gibi patlayacaklar sankı hslsizliğim var yatsam uyurum şu saatte ama kendımı bırakmamam lazım
Eylüllllllllll gızzzzzzzz başladın yine belirti aramayaaaaaa ne konuştuk dün
günaydııııın kıslarnasılsınız ?
ben hala adet olmadım yaaaasöktürücü de içmiyorum içsemmi acaba :26:
bilmiyorum ki kusum yaaa. test yapsam bişey varsa çıkar artık demi. :26: yarın sabah bi daha mı test yapsam acaba ama benim hiç bi belirtim yok. boşuna bekliyorum gibi geliyor. sagocum sende geç öğrendin ya hani senin belirtilerin var mıydı o yüzden mi bekelemiştin :44:canım bana soracak olursan içme. Ben senin yerinde olsam içmezdim. Eninde sonunda gelecek dimi ne gerek war acele edip hemen gelmesini sağlamaya. İstersen bir idrar testi daha yap.
bilmiyorum ki kusum yaaa. test yapsam bişey varsa çıkar artık demi. :26: yarın sabah bi daha mı test yapsam acaba ama benim hiç bi belirtim yok. boşuna bekliyorum gibi geliyor. sagocum sende geç öğrendin ya hani senin belirtilerin var mıydı o yüzden mi bekelemiştin :44:
günaydın kızlar geçmişi okumaktan anca yazabildim eylül hala adet olmmaış inşallah hamieldir
bakalım öğleden sonra gelir, inşallah olmazda yarına kadar sabredip test yapar ve bize güzel haberleri verir inşallahsen nasılsın canım?
canım benim kasık ağrılarım oluyordu adet olacakmışım gibi birde göğüslerim de hassaslaşma vardı. Hatta çok az bir kanamam olmuştu adet oluyorum sandım ama gerisi gelmedi yerleşme kanamasıymış.
Ben hep adet oldum sanıp tuvalete gidiyordum. Onun dışında çok belirgin bir belirtim yoktu. Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce çok test yaptım, kan testide çok yaptırdım ama baya sonra meydana çıktı bebişim.
kızlar bugün işler bayaa yoğun yazamıyorum pek. ne bilim yaa bu 10 gün sonra tam iki ay olacak son adetimin üstüne :26: belirti de yok :44: ara ara kasık ağrısı oluyor adet oldum sanıyorum yok yok yokGünaydın kızlar;
Bende geldim yine işe, pöff diyecem ama neyse demiyeyim Rabbime şükürler olsun iyiyiz sağlıklıyız dimi
Yağmurcum bence test yapma bekle biraz daha. Kan testinin üstünden kaç gün geçti? Ben 1 hafta sabretmiştim kan testinin üstüne. Nasıl yaptıysam onudaKasık ağrısı bendede oluyordu hatta bugün oldum diye diye geçti 1 hafta demekki. Sabret biraz daha. Söktürücüyüde kullanma boşver. Nasıl olsa sıkıntı yokmuş, elbet hamile değilsen adet olucan dimi.
Ecem canım evin hayırlı olsun. Rabbim huzurlu mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin. Bir dahaki taşınmanıda kendi evine nasip etsin hayırlısıyla inşallah.
Eslem, eşin için hayırlısı olsun. Belki başka kapılar açılır. Rabbim hayırlısını bilir. Bende eski işimden memnun değildim, biyerden haber bekledim kaç ay boyunca, ha oldu ha olucak diye. Haber çıkmadı derken bu çalıştığım yere başvurdum ve alındım. Daha sonra o beklediğim yerdende haber geldi ama buraya girmiştim ve buranın şartları beklediğim yerden daha iyiydi. Hayırlısı böyleymiş. Bol bol dua ediyoruz hep dimi
nasıl olıyım aynı doğum iznime 10 gün var geçmek bilmiyo bide bebemin habire oynamasını isteyip onu dinliyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?