Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım sabret bi kaç gün daha, inşallah sende hayırlı haberler verirsin bize. Takma kafaya, taktıkça adeti geri atarsın. İnşallah hamilesindir canım. Kan testinin üstünden 1 haftaya sabret

slm kız kardeşlerimmm

sabah kan testi verdim ve az önce aldım 29.55 çıktı degerimmm yani hamileyimmmmmmm

ama kız dediki doktora gösterin! yaaa bi sorun mu var yoksa

kocamı aradım az sonra doktora gitcez

yükselir mi bu deger!

slm kız kardeşlerimmm

sabah kan testi verdim ve az önce aldım 29.55 çıktı degerimmm yani hamileyimmmmmmm

yükselir mi bu deger!

slm kız kardeşlerimmm

yükselir mi bu deger!

bakalım öğleden sonra gelir, inşallah olmazda yarına kadar sabredip test yapar ve bize güzel haberleri verir inşallah sen nasılsın canım?
kızz dayanamadım kan etsti yaptırdım 29.55 çıktı ... hamileyimmmmmmm :) ama deger düşük mü ya???

son adet tarihimi sordu bende 16 die çıktı agzımdan ama 19 ekimdi... ondan sonra doktora gösterin dedi... yani dedim hamilesin o degere göre dedi. zaten ben göge çıktım o arada :) :))

kuzummmmmmmmmmmmmmmmm bi bak heleee
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,00

yani hamilesinnnnnnnnnnnnnn kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm ay bi heyecan sardı beni vajina kemik ağrılarım heyecandan azaldı sanki

maşallah maşallahh :) Allah'ımm isteyen herkese bu duyguyu yaşat yarabbimmmmmm aminnn

eylulllllllllllllllllllllllll YYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSIIIIINNNNNNNN
CCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK SSSSSSSEEEEEEEEVVVVVVIIIIIINNNNNNNDDDDDDIIIIIMMMM
HAYIRLI OLSUN CANIM BU HAFTANIN ILK HAYIRLI HABERINI ALDIK DEVAMI GELIR ARDI ARKASI KESILMEZZZZ INSALLAHHHHHH

ordajki kızda bu deger hamile oldugunu gösteriyor dedi... zaten ama ne bilim anamm ben hamilemiyimm kız dua edin bana ((

bitanemmm bak bi yazdığım değerlere :))) ay maşallahhhh annesinin meleği yoldaaaa :) hadi inşallahh doktor da bence hamişsin dicek ayyy Allahımm şükürler olsunn sanaaaa dualarımızdasınn kuzummmmm

ahh canımm saol Aminn kuzum Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…