kızlar bugün işler bayaa yoğun yazamıyorum pek. ne bilim yaa bu 10 gün sonra tam iki ay olacak son adetimin üstüne :26: belirti de yok :44: ara ara kasık ağrısı oluyor adet oldum sanıyorum yok yok yokallahım inşallah bi mucize olur..
kan testini geçen hafta perşembe yaptırmıştım canım :26:Canım sabret bi kaç gün daha, inşallah sende hayırlı haberler verirsin bize. Takma kafaya, taktıkça adeti geri atarsın. İnşallah hamilesindir canım. Kan testinin üstünden 1 haftaya sabret
kan testini geçen hafta perşembe yaptırmıştım canım :26:
kızz dayanamadım kan etsti yaptırdım 29.55 çıktı ... hamileyimmmmmmm :) ama deger düşük mü ya???bakalım öğleden sonra gelir, inşallah olmazda yarına kadar sabredip test yapar ve bize güzel haberleri verir inşallahsen nasılsın canım?
bitanemmm bu değer yükselir süreklinerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!! :'(
kızz dayanamadım kan etsti yaptırdım 29.55 çıktı ... hamileyimmmmmmm :) ama deger düşük mü ya???
kızz dayanamadım kan etsti yaptırdım 29.55 çıktı ... hamileyimmmmmmm :) ama deger düşük mü ya???
son adet tarihimi sordu bende 16 die çıktı agzımdan ama 19 ekimdi... ondan sonra doktora gösterin dedi... yani dedim hamilesin o degere göre dedi. zaten ben göge çıktım o arada :) :))bitanemmm bu değer yükselir sürekli
hamilesen yarın yaptırınca mesela artar ve inşallah hamişsinn sen doktora bi göster hemşire doktor sölesin diye demiş bi problem olduğundan değil bitanem doktor bakara sonuca
ordajki kızda bu deger hamile oldugunu gösteriyor dedi... zaten ama ne bilim anamm ben hamilemiyimm kız dua edin banabencede hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzummmmmmmmmmmmmm ama doktora bi göster sen
maşallah maşallahh :) Allah'ımm isteyen herkese bu duyguyu yaşat yarabbimmmmmm aminnnkuzummmmmmmmmmmmmmmmm bi bak heleee
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 50
4 hafta 5 425
5 hafta 20 7300
6 hafta 1,080 56,000
7 -12 hf 7,650 290,000
13-16 hf 13,300 250,000
17-24 hf 4,000 165,00
ordajki kızda bu deger hamile oldugunu gösteriyor dedi... zaten ama ne bilim anamm ben hamilemiyimm kız dua edin bana((
ahh canımm saol Aminn kuzum Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneylulllllllllllllllllllllllll YYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSIIIIINNNNNNNN
CCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK SSSSSSSEEEEEEEEVVVVVVIIIIIINNNNNNNDDDDDDIIIIIMMMM
HAYIRLI OLSUN CANIM BU HAFTANIN ILK HAYIRLI HABERINI ALDIK DEVAMI GELIR ARDI ARKASI KESILMEZZZZ INSALLAHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?