ordajki kızda bu deger hamile oldugunu gösteriyor dedi... zaten ama ne bilim anamm ben hamilemiyimm kız dua edin bana((
eylulllllllllllllllllllllllll YYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSIIIIINNNNNNNN
CCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK SSSSSSSEEEEEEEEVVVVVVIIIIIINNNNNNNDDDDDDIIIIIMMMM
HAYIRLI OLSUN CANIM BU HAFTANIN ILK HAYIRLI HABERINI ALDIK DEVAMI GELIR ARDI ARKASI KESILMEZZZZ INSALLAHHHHHH
İnşallah kuzum İnşallahhh yavrum tutunsun banaa İnşallahhhhhbitanemmm bak bi yazdığım değerlere :))) ay maşallahhhh annesinin meleği yoldaaaa :) hadi inşallahh doktor da bence hamişsin dicek ayyy Allahımm şükürler olsunn sanaaaadualarımızdasınn kuzummmmm
kızzz ölüyorum heyecandann kafayı yedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaadeliiiii hamilesin tabiiii hede 5 haftalik
ordajki kızda bu deger hamile oldugunu gösteriyor dedi... zaten ama ne bilim anamm ben hamilemiyimm kız dua edin bana((
İnşallah kuzum İnşallahhh yavrum tutunsun banaa İnşallahhhhh
eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülüüüüüüüüüüüümslm kız kardeşlerimmm
sabah kan testi verdim ve az önce aldım 29.55 çıktı degerimmm yani hamileyimmmmmmm
ama kız dediki doktora gösterin! yaaa bi sorun mu var yoksa
kocamı aradım az sonra doktora gitcez
yükselir mi bu deger!
Allah kabul etsin yavrummmmmmmmmmmmben gidim oglen namazini bide sukunamazi kiliyim bol bol dua edip geliyom bi yere gitmeyin toplansin herkes calsin davullar halay basi benim ha ona ona ggore
saol kuzummmm Aminnn İnşallah tez zamanda seninde haberlerini alırız inşallahhhhheylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülüüüüüüüüüüüümhadi gözün aydın kusummm darısı bisim başımızaaaaaa
heheheheee bizdede öyleydi çarpılmış gbiydikkkızzz ölüyorum heyecandann kafayı yedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kız kardeşlerimmm
sabah kan testi verdim ve az önce aldım 29.55 çıktı degerimmm yani hamileyimmmmmmm
ama kız dediki doktora gösterin! yaaa bi sorun mu var yoksa
kocamı aradım az sonra doktora gitcez
yükselir mi bu deger!
saol kuzum saolllllllleylülllllllllllllllllllll bacım çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rabbim korusun inş. ikinizide.
ayyyy çok mutlu bir haber buuuu...
Değer düşük diye moralini bozma cnm kendini sakın biraz hamileliğinin ilk haftaları ile değerin düşük olması normal
ben gidim oglen namazini bide sukunamazi kiliyim bol bol dua edip geliyom bi yere gitmeyin toplansin herkes calsin davullar halay basi benim ha ona ona ggore
saol kuzum saollllllll
inşallahhh yükselir dahada :))
yavrum tutunsun bana inşallahhhh
ayy çooooooooook şaşkınım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rabbim herkese nasip etsin İnşallahhhh
kız gebe gebe nasıl tepincez bizzzz. Çiftetelli oynayalım tey tey teyyyy :)Allah'ım sen Küçük meleği Eylül'e bağışla bişicikler olmasın ikisinede...
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Eylüllllllllllllllllllll ölüyorum heyecandan ne zaman gidicen doktoraaaaa
hayırlı olsun inş :)) bende cinsiyetini merak ediyorum ya daha 6 haftalığım çatlıycam ben meraktan :))
saol kuzum saollllllll
inşallahhh yükselir dahada :))
yavrum tutunsun bana inşallahhhh
ayy çooooooooook şaşkınım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rabbim herkese nasip etsin İnşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?