Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn muzmutummmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bitanemmm bak bi yazdığım değerlere :))) ay maşallahhhh annesinin meleği yoldaaaa :) hadi inşallahh doktor da bence hamişsin dicek ayyy Allahımm şükürler olsunn sanaaaa dualarımızdasınn kuzummmmm
İnşallah kuzum İnşallahhh yavrum tutunsun banaa İnşallahhhhh

ordajki kızda bu deger hamile oldugunu gösteriyor dedi... zaten ama ne bilim anamm ben hamilemiyimm kız dua edin bana ((

ben gidim oglen namazini bide sukunamazi kiliyim bol bol dua edip geliyom bi yere gitmeyin toplansin herkes calsin davullar halay basi benim ha ona ona ggore

İnşallah kuzum İnşallahhh yavrum tutunsun banaa İnşallahhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm benimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vallahi pek öyle hamişsin kimseye demem ama sendede gaz ve ağızda tat değişikliği demiştin aynıları bende olmuştu ama onun dışında fazla bi adet belirtiside yaşamadım çok tanıdık geldi bana senin belirtiler

eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülüüüüüüüüüüüüm hadi gözün aydın kusummm darısı bisim başımızaaaaaa

ben gidim oglen namazini bide sukunamazi kiliyim bol bol dua edip geliyom bi yere gitmeyin toplansin herkes calsin davullar halay basi benim ha ona ona ggore
Allah kabul etsin yavrummmmmmmmmmmm

bende doktora gitcem şimdi :) bi gidim bakim ne dicek gelirm yine :))) davulları başlatın siz bacularr

eylülllllllllllllllllllll bacım çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rabbim korusun inş. ikinizide.

ayyyy çok mutlu bir haber buuuu...
Değer düşük diye moralini bozma cnm kendini sakın biraz hamileliğinin ilk haftaları ile değerin düşük olması normal

saol kuzum saollllllll

inşallahhh yükselir dahada :))

yavrum tutunsun bana inşallahhhh

ayy çooooooooook şaşkınım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rabbim herkese nasip etsin İnşallahhhh

kız gebe gebe nasıl tepincez bizzzz. Çiftetelli oynayalım tey tey teyyyy :) Allah'ım sen Küçük meleği Eylül'e bağışla bişicikler olmasın ikisinede...
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Eylüllllllllllllllllllll ölüyorum heyecandan ne zaman gidicen doktoraaaaa

dogru diyon kiz bende tepinmiyim o kadar calistik bu ay bisi yoktur ama ya tutarsa hesabi haydiiii cifte tellliiiiyeee ayse fatma hayriyeeeee angelin yavrularihaydiiii kizlarrrrrrr oturmayamiiii geldikkk tttttttteyyyyyy ttteeeeeyyyy ttteeeyyyyyy

hayırlı olsun inş :)) bende cinsiyetini merak ediyorum ya daha 6 haftalığım çatlıycam ben meraktan :))

sanada hayırlı olsunn tatlımm RABBİMM HEPİMİZE TÜM HAMİŞLERE SAĞSAĞLİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN aminnnn
az kalmış 6 hafta sonra cinsiyetini öğrenirsin ben 12. haftamda öğrenmiştim:)

saol kuzum saollllllll

inşallahhh yükselir dahada :))

yavrum tutunsun bana inşallahhhh

ayy çooooooooook şaşkınım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rabbim herkese nasip etsin İnşallahhhh

eylülüm çok sevindim boşuna üzdün bak kendini allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…